.
Отговор в тема
Страница 30 от 141 ПървиПърви ... 202627282930313233344080130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 3520
    Цитирай Първоначално написано от Daisy11 Виж мнението
    Някой да ми препоръча фон дъо тен за смесена към мазна кожа
    Makeup for ever HD foundation. : )

Супер фен Аватара на lqlq89
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Дермабленд до колкото знам е УЖАСНО покривен.
    Една гримьорка в youtube(професионална) го използваше, за да прикрива сериозна форма на акне.
    В друг клип същата го използваше за коректор след фон-дьо-тена.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Дермабленд до колкото знам е УЖАСНО покривен.
    Една гримьорка в youtube(професионална) го използваше, за да прикрива сериозна форма на акне.
    В друг клип същата го използваше за коректор след фон-дьо-тена.
    Чак ужасно не е,виждала съм и по-покривни. lqlq89,за какво ти трябва фдт по-точно?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Чак ужасно не е,виждала съм и по-покривни. lqlq89,за какво ти трябва фдт по-точно?
    Кажи ми по-покривен и цена, моля
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Double Wear на Estee Lauder,дори на Импала са толкова маслени,че чак стават дълбоко покривни,Make up For ever HD ии се сещам за един в черна опаковка доколкото си спомням,само че не си спомням на Лореал ли беше,на Виши ли,дето скриха цяла татуировка с него :Д

Double Wear-а е чудо, направо ...
    АКо ти трябва нещо толкова покривно, поне заложи на качеството.
    А кой верно беше тоя черния, защото ми е на езика името му,а не мога да се сетя! Нещо с Д беше... :Д

Имам няколко белега от пъпки. Имам и дребни порички по бузките. Също и леко ми се омазнява кожата. Искам да е някакъв медицински.
    Гледах тази тема... http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=20585
    Дали наистина е толкова покривен? Искам също и да стои естествено, да не е тежък и да стои като маска, както Импала примерно.
    Последно редактирано от lqlq89 : 03-21-2012 на 12:41
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Хей,може ли да ми препоръчате някоя хубава пудра на сравнително разумна цена (не бих дала повече от 15 лв.) !

Мега фен Аватара на koshtramba
    Double wear-а (също силно покривен) НЕ Е нищо в сравнение с Dermablend PRO. Dermablend (не го бъркайте с този на Vichy) е създаден специално за покриване на петна, татуировки и други по ЦЯЛОТО тяло.

lqlq89, препоръчвам ти това, ако наистина ти трябва такова покритие : http://www.youtube.com/watch?feature...v=9mIBKifOOQQ#!
    Последно редактирано от koshtramba : 03-21-2012 на 13:56
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Не искам чак такава покривност.

lqlq89, добре, защо е нужно цялото ти лице да е със супер покривен фон-дьо-тен? По-добре нещо по-лекичко и изравняващо и с коректор да минеш после на местата, където имаш нужда. Изобщо няма смисъл от наслояване, твърде голяма покривност и тн. По начина, по който ти казвам, стои много по-естествено. Купи си нещо със средна покривност и един коректор и готово.

Аз съм изключително доволна от дълготрайния минерален мус на Revlon.Издържа през целия ден, а и най-важното според мен: кожата не лъщи
    За коректор съм най-доволна от Pan Stick на MaxFactor.Този коректор прикрива абсолютно всичко,повярвайте.Тенът на кожата става изключително равномерен.Тези от вас, които нямат проблеми с кожата като акне,зачервявания или нещо друго за прикриване, по добре не прибягвайте до Pan Stcik.Той е доста тежък грим, а и може да запуши порите.Според мен той е най-доброто решение за тези с проблемна кожа, които се притесняват от нея

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    lqlq89, добре, защо е нужно цялото ти лице да е със супер покривен фон-дьо-тен? По-добре нещо по-лекичко и изравняващо и с коректор да минеш после на местата, където имаш нужда. Изобщо няма смисъл от наслояване, твърде голяма покривност и тн. По начина, по който ти казвам, стои много по-естествено. Купи си нещо със средна покривност и един коректор и готово.
    Съгласна.Моя ФДТ даже не е със средна покривност. А е много,много лек.
    Женско съм ;]

Аз използвам използвам муса на Лореал и по принцип съм много доволна, но сега се мацам с едно лекарство за акне и кожата ми много се изсуши, някакви съвети? Благодаря ви предварително мацки
    Силна съм и вярвам в себе си !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от adelle Виж мнението
    Аз използвам използвам муса на Лореал и по принцип съм много доволна, но сега се мацам с едно лекарство за акне и кожата ми много се изсуши, някакви съвети? Благодаря ви предварително мацки
    Крем? Редувай антибиотика с крем през вечер, за да не си изсъхва кожата, ако не можеш да го нанасяш непосредствено след препарата за акнето. Може и да изчакаш да попие хубаво и да се намажеш с крем "Здраве" и т.н. Аз винаги се мажа с него слез антибиотика. Бебешкото мляко или някое масло има моментален ефект.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

^ Мисля, че е гадна. И стои набрашнено.
    Но мои приятелки казват, че е добра. Трябва да пробваш.

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Крем? Редувай антибиотика с крем през вечер, за да не си изсъхва кожата, ако не можеш да го нанасяш непосредствено след препарата за акнето. Може и да изчакаш да попие хубаво и да се намажеш с крем "Здраве" и т.н. Аз винаги се мажа с него слез антибиотика. Бебешкото мляко или някое масло има моментален ефект.
    Имах предвид за фдт съвет иначе си използвам кремче след лекарството няма как. Мисълта ми беше, че сега кожата ми е много суха особено челото ми е станало на люспи и като се намажа с муса ситуацията е много кофти....
    Силна съм и вярвам в себе си !

Момичета, някоя да е пробвала фдт Bourjois 123 Perfect? Мнения, критики, коментари? Подходящ ли е за смесена към мазна кожа, колко време издържа, покривен ли е, с матиращ или озаряващ ефект? Изобщо - колкото повече информация, толкова по-добре

Слагате ли основа преди фондютена ? Не мога да разбера защо винаги като изляза от нас фондютена седи перфектно , а като се прибира е ужасно като на точици и кожата ми се вижда през него, а ползвам colorstay на Ревлон , и със всички фондютени е така ... Дайте съвет , какво да правя , основата ще оправи ли този проблем и какво точно да е ? Благодаря предварително!

Ами хубаво е да слагаш някакво кремче преди това. Аз лично виждам разлика.

Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live Виж мнението
    Ами хубаво е да слагаш някакво кремче преди това. Аз лично виждам разлика.
    Попринцип слагам кремче, но не помага ;s

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    аз слагам moisturizer преди грима. Ей такъв е:
    http://3.bp.blogspot.com/-OLfisQZ1zY...+and+clear.jpg
    Женско съм ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си