- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смешни случки с непознати
Тарикатче, втората случка направо ме разби!
Сори за спама.
женско
Охоо,преди две години хобито ми беше да изследвам непознатите - погледите им,реакциите им. Вървя си аз,подминавам някъв човек и му казвам здрасти,естествено непознатия седи и се пули. В моловете като се изкачвах по ескалатора пипах ръцете на слизащите и моментално се обръщах на другата страна. Един път на НДК имаше един страшен пичага,преди години си свиреше на китарката да изкара някой лев човека и с приятели застанахме до него и почнахме да си куфеем ...нещо като танц па да съберем малко публика,защото всички го подминаваха...веднъж се разминавам с някъв и той ми вика: "аз съм те виждала някъде" и аз "може би" и той "най-вероятно" и се подминахме...един път в 94 седя срещу един и си слушам музика,свърши ми батерията,затъпях и се загледах в тениската му,беше супер смешна,не я помня картинката,ма имаше и надпис и почнах да се хиля сама,гледам му тениската и се хиля като идиот,след малко и двамата се хилихме поне 4-5 мин. Има една луда бабка в квартала,която пие текила със сламкаеди път се опита да ми продаде ЕДИН ботуш. Много отдавна под палтото си залепях картонени цици и се загръщам. Чакам да мине някоя кола,но (задължително по тесни,еднопосочни улички и то докато минават по заспал полицай) и си разтварям палтото да ми блеснат циците,а тея пред инфаркт вече,в първия момент изобщо не зацепват,че са фейк
А един друг път вървя си аз по улицата и някъв крийпър ме доближи и ми вика : " Искаш ли да дойдеш в нас да ти покаже моето котенце?"
Сетих се за още една случка.
Като разхождах ротвайлера на братовчедка ми, минах по една малка и безлюдна улица, на ъгъла имаше кофа. Минавам си най-спокойно от там и чувам един много странен шум, обръщам се и к'во да видя една циганка в кофата (само главата си подава), през това време кучето започва да я лае, страхуваше се от кучето и ме молеше да го успокоя малко, че да може да си тръгне.Както и да е успокоих го, та излезе от кофата с една огромна кукла (около метър висока) и ми каза:
- Подарявам ти я.
- Не благодаря. - куклата направо смърдеше и беше от кофата
- Зимай я, аз откази не приемам!!
и така около 2 минути спорехме и накрая й викам
- Айде махай се оттук да не насъскам кучето
Циганката като разба, че ще насъскам кучето и веднага побягна с куклата под ръка.
После като се прибрах братовчедка ми вика защо се забави толкова и аз като и разказах паднахме от смях.
Незнам дали добре я обясних или дали нещо сте разбрали, но аз просто паднах от смях![]()
Малко преди коледната ваканция си стоим с братовчед ми и се чакаме метрото...Аз се бях загледала в телефона,братовчед ми седи отляво и на няколко седалки разстояние седеше единннн страшен пич,висок,рус с едни зелени очи...аз започнах да се обяснявам на брачеда колко секси е онзи и на него явно му омръзнало от моите приказки и станал,в същото време страшният пич се преместил до мене...и аз си разпрявам "Как да не го загледаш такъв,рус,със зелен очи,ах ако го хвана" и човечецът се седи до мене с ми се смее,стана ми толкова неудобно,запознахме се все пак,но си беше голям срам...
Веднъж се разхождам с една приятелка и гледаме 2 момчета на 20 метра от нас и й викам, гледай са :
Приближаваме ги и почти се разминаваме и аз изцепвам :
- Тааатко ми е магааре! - ма едно такова рязко и си обърнах главата на другата страна. Умряха си от смях.
Карам кола веднъж и съм си самичка, ама толкова изтрещях, че исках да се развеселя, ама нищо не се случваше, затва викам аз ще си се развеселя.
Спрях на светофара, гледам 2 момчета в колата до мен, бях с шапка с козирка и си отворих прозореца и набичих класическа музика и застанах в поза "nerd" на волана, без да се облегна на седалката, в една вдървена поза. Гледаха ме странно и единя ме посочи. Това и чаках. Както си седях смених бързо на някакъв мощен рап, обръщам шапката с козирката назад и хващам волана с една ръка, и почнах да си клатя леко главата, гледайки лошо. Физиономиите им бяха просто... Покъртителни. След което избухнаха в смях, светна им зелено и пича, дето караше не можеше да тръгне 5 секунди от смях.![]()
Някакъв слаботелесен младеж с костюмче ме спря в центъра на Стара Загора,за да ме пита къде се намирал градският гей-бар.Огледах го от глава до пети,ухилих му се и съвсем естествено му казах,че и идея си нямам,но му пожелавам да го намери скоро,при което нашия ме хвана за китката,намигна ми и с един меден гласец: "Дано,даноoo...тука имате тоолкова красиви мъже" ... и някакви момчета отстрани
===>>>![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
емии .. сетих се
С един приятел отиваме един ветеринар да махат шевовете на едно коте .. и сме в трамвая и с онези клетките за животни котето мияукаше .. и некъв циганин идва и ми вика
- Дайте му вода на тва коте.. ще вземе да втаса!
- Какво ? Абе я си гледай работата мозъка ти е втасал!
а сетих се за още една ...
Вече си тръгвам от даскало .. и си говора с една приятелка .. и едно момиче най- много 3 или 4 клас, и ми вика ..ти случайно да си дубльорката на Хана Монтана .. и аз - Даааа разбира се как ме позна .. еми по гласа (нищо ОБЩО НЯМАМЕ ИНАЧЕ) ахаа МОЖЕ ЛИ АВТОГРАФ и аз хващам там и драскам глупости
и още една едно детенце ме спира в двора на даскалото
- Извинявай!? Ще се подпишеш ли тук ! Събираме Подписи за бездомните животни, искаме да ги пратим на президента, той ще ни помогне!
и аз:
- Еми супер ... (почвам да пиша глупости)
Таратонкьо Лайнаров
Бухта Бутова
Говньо Говнени
Изрод Сиромахомилов
Ненка Куреста
и други ...![]()
ivzzi - Второто ме разби
По темата: Веднъж бяхме в парка с брат ми. Качи се на една въртележка (дето се върти около ос, сигурно се досетихте). Обаче се качи и една жена с друго дете .. И брат ми вика: "-По силноо !! По силноо !!". И аз с умната си главица люлея го ама изведнъж .. пипнах задника на женатаОт тогава вече не ходим в този парк - хвана ме срам
![]()
Хахаха, тва много ме изкефи
Аз ся иначе нещо не се сещам. Само за един път когато братовчедка ми много ме изложи ;д
Тогава тя беше на 3-4 години и говореше квито глупости чуе. Бяхме излезли на кафе с майка ми и майка и и аз викам да идем да се разходим малко на горе по центъра. Вървим си и по едно време братовчедка ми забелязва едно дете с една детска количка с кукла вътре и ми вика -искам я и сочи. Аз и казах 'Ивче, не може тая количка е на това детенце' и след още няколко повторения, че я иска изведнъж изкрещя - КУРВО, ДАЙ МИ КОЛИЧКАТА. ....И всички се заобръщаха да гледат. Направо ми идеше да се магипортирам нанякъде..![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Един път чакам автобус на спирката и виждам момиче, което в гръб е 1 към 1 с момиче от стария ми клас, което не бях виждала от половин година. Момичето от стария ми клас има много дълга права коса до под кръста и аз си мисля, че е 10000% тя. И в тоя момент се приближавам до непознатата, и я дръпвам за косата и казвам: Кво става, при което се обръща непознатата и ме гледа на кръв... направо потънах в земята![]()
хахахах ооо бая историйки си имам азще кажа най-интересната от скоро първо..
1.Отиваме ние пеша на дскл с моята най-добра приятелка,и ни спира един мъж(25г)с едно колело.Моли ни да му подържим колелото,докато отиде да се изпикае,щото се притеснява,че ще му го гепят.И ние нали сме си наивнички се съгласихме ии той отиде ''да пикае''.СЛед 1 минута идва един полицай и ни пита'Това колело вашо ли е?'И ние викаме 'накараха ни да го подържим за малко защо?' и полицая ни вика'Колелото е открадно,на кмета е.Трябва да дойдете с мене в полицията.'Ние като се стъписахме и в същото време минава отзаде този същия,който 'пикаеше' и аз викам 'а ето го ето го този ,който ни накара' и полицая го извика,а този му вика'аз видях момиченцата още от 5км да го тътрят'и след 2 минути обяснения тоя 'полицай' ни каза,че било скрита камера
ахахах
иди доказвай,че не си виновен в такива ситуации
и втората,бях във Варна през лятото,отидохме на разходка със сестра ми,бях си оправила косата всичко а-у,и после с нагласата за плаж,бяхме взели чадъра за плажа.И какво стана по едно време така заваля,и аз тъйкато ми се свидеше косичката,реших да разпъна големия чадър и така през целия център доволно си минах
По-рано днес се засякохме с един съсед по стълбите. Бяхме в различни посоки, аз го поздравих, той издаде някакъв неопределен звук и както ме гледаше втренчено се спъна и падна по стълбите. Аз се обърнах да видя цирка, почнах да се хиля и след точно 5 секунди се забих във вратата срещу мен. И двамата гледахме да се изпарим по-бързо от погледа на другия, но се чувахме по етажите как се смеем.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Днес с едни приятелки цял ден поздравявахме хората (и не само днес, де). -Здравейте, как стеднес е нов ден, ново начало
![]()
Усмихвахме им се, заговаряхме гии така с една приятелка се хващахме за ръце и се засилвахме към некви хора и нарочно минавахме м/у тях (примерно ако са 2-ма човека 1 до др :Д ) и много се стряскаха и ни гледаха странно
![]()
![]()
и такива ти ми неща
Много пъти и мен са ме заговаряли ;д ама не се сещам определени случки
ЕДИТ: а да сетих се
вчера с една приятелка си седим на един светофар (май ония ден беше.. се тая) и пред нас 2 момичета
и приятелката ми казва
- тр да се обадя на мама
аз: защо?
тя: е наши си неща
и аз като почнах в едни филми да влизам: ама Йорданко ма как може да ме лъжеш, постоянно премълчаваш, ква е тая нашата връзка изградена на лъжи и измами, никога нищо не ми казваш... баси 4 години сме заедно и ти не се научи да ми казваш истината.. заслужава ли си те питам аз? (ама с някакъв по-висок глас :Д )
и едното момиче се обърна, видя ни и като светна зелено гаааааааз с 300
а имаше и един пич със зелена коса в Заимов, играеше пинг понг ;о
ПИИЧ АКО СЕ РАЗПОЗНАВАШ ПИШИ МИ ЛС
Последно редактирано от horacio : 04-05-2012 на 18:20
nigga stole my bike
хах, не знам дали е той, но за него се сетих https://www.facebook.com/profile.php?id=1679102631 :Д
не е спам: пътувам си аз сутрин в 204 за училище, малко 204 е и ест е гъчканица.. и си слушам музика, блея си и оглеждам хората наоколо, когато виждам едно момче малко по-напред, което адски много прилича на един от стария ми клас.. и гледам го аз, той също започна да ме гледа, абе така 15 минс :Д качва се една моя приятелка и й казвам за момчето, че супер много ми е познат и съм сигурна, че го познавам.. и тя лудата тръгна, разбута хората, отива при него (той и направи път, мислише че просто минава покрай него :Д а и беше със слушалки големи) и го потупва по рамото, при което той сваля слушалките и гледа въпросително :Д тя му казала аа извинявай, ти да не се казваш дани(името на съученика ми)? и той ъм не.. и тя аа сори, припознахме се и се врътна и пак дойде при мен (рофл) просто не можех да спра да се смея, а бедното момче ни гледаше странно докато не слезе на безопасно :Д
Бях в съблекалнята на "ню йоркър" и пробвах един сутиен. Много се харесах и исках да се покажа на една приятелка, при което с отварянето на това (дето е като вратичка) няк'ъв между 14 и 16г. влезна при мен. Погледна ме, скри си очите и се извини, а аз умрях от смях..![]()
А сега се сетих за една случка. С една приятелка когат бяхме по на 12-13 години бяхме тогава яко в рап вълна и един ден си седим в градската градина и мойта приятелка почна да пее на спенс - дамата в зелено. И в тоя момент тамън минава една бабка със зелено палто.. и се обръща и вика 'Ше видиш ти дамата в зелено като се обадя на кварталния' и ние само О_О После умряхме от смях. Изобщо не беше към нея тва, просто стана баси голямата случайност :Д
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Аз пък веднъж бях на рожден ден и след пицарията отидохме на боулинг и стояхме доста до късно. По едно време почнаха да се събират ученици, студенти и пр. и тея от боулинга вече започват да пускат чалга и една моя приятелка почна да се кълчи. Хвана ме за ръцете и ми вика:
- Айде, де! Разкърши се малко!
Почвам аз да танцувам обаче се кълча мн смешно и изведнъж рожденничката идва при мен и ми казва:
- Оф, Роси моля те спри да танцуваш щото ония там те гледат и ти се смеят. Излагаш ме!
По-късно се оказа че в една от групичките било момчето което тя харесва затова ме е накарала да спра иначе и на нея и било забавно. Ся като ги срещна ония и цялата се изчервявам мн ме е срам...![]()
Имам навика да зяпам хората, които подминавам. Един ден си вървя по улицата и съм се отдала на любимото си занимание. Минавам край един магазин и вътре виждам някакъв мъж на около 30 със синя коса и очи. Неосъзнателно съм го зяпала... не знам колко време. Той ме видя и той започна да ме зяпа, личеше си, че му е забавно. Усмихна ми се, и аз му се усмихнах и бързо отминах... На следващия ден се оказа, че това е новият ни треньор.
С един приятел се връщаме от тренировка и си говорим за WWE и аз съм се увлякла... Вървя без да гледам пред себе си и в резултат се блъскам в един полицай, който си изпуска списанието. Аз все пак съм си смутена и мънкам някакво извинение, пък гледам приятеля ми издава някакви нечленоразделни звуци. Проследявам погледа му и виждам, че списанието е Playboy. И двамата започваме да се хилим като луди и бързо се омитаме от погледа на човека.
Като се прочете не е толкова смешно, но повярвайте ние 5 минути сме се смяли след тази случка.
В училище... господинът е излязъл от час, защото директора го вика за нещо. В стаята - пълен хаос. Обръщам се и виждам как един от съучениците ми си сменя панталоните, а приятелката ми е отворила прозореца и си говори с някакви кучета под нас.![]()
Последно редактирано от Challenger : 05-05-2012 на 17:16
Загледала съм се аз в едно страхотно хъски и му казвам ''Хей, сладурчооо, ела да те видя'' И то нали идва, аз с такъв кеф го галя и по едно време забелязвам как един човек ме гледа (То това се оказа стопанинът) И явно си беше помислил, че на него говоря...Аз потънах в земята от срам и се изпарих
Иначе най-редовно ми се случва да падам върху непознати в градския транспорт, като спре рязко. Веднъж така премазах един човечец, а то се оказа, че това е контролата...![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Туко-що ми се случи! :X Мама е поканила няква нейна приятелка в нас да й прави маникюр. И жената е седнала в хола, а аз съм в моята стая по хавлия... И точно пред вратата на стаята ми в коридора има един шкаф, в който си държим с мама лаковете, парфюмите и etc. .. Мама търси някакъв лак и ми пита къде е.. аз излизам да й покажа, като не виждам жената. Питам майка ми за какво й е и тя "Ева ще ми прави маникюр" .. аз "Коя беше па тая Ева?!"и мама поглежда към нея..
обръщам си и аз главата , а жената седи и ми се смее.. беше голям срам.
поне да не бях по хавлия ...
Друга история.. в училище като пия вода от чешмата имам навика да си опъвам краката назад .. и един пич минава, ама не ми вижда краката.. лелее как падна...![]()
![]()
![]()
![]()
Преди няколко седмици си отивам на даскало по никое време към 10 часа ии то валии. Нося дамска чанта, чадър, старая се да не стъпвам в локвите ии се опитвам да си пусна радио от телефона... вадя си слушалките от джоба, от там изпада гланца ми за устни. Навеждам се да си го взема и в тоя момент излиза някъв симпатяга зад мен и вика "ее спокойно, де, щях да ти го подам" (аз не бях забелязала, че изобщо има някой зад мен). Аз му се усмихнах и си продължавам, той върви с мене... заговорихме се, вървяхме в една посока. Стигнахме до ВМА и се разделихме, симпатяга беше ама не му дадох телефон.
Иначе на един имен ден на моята фр отиваме да се черпим и после двете си отидохме на кафе вечерта. Седим си в едно заведение и изведнъж влизат някаква група млади симпатични испанци. (приятелката ми хич не си пада по испанския, а на мен ми е слабост) И аз понеже ме впечатлиха, че са испанци и са много започвам явно да ги зяпам.. по едно време единия идва и ми казва "Наздраве" на испански с една широка усмивка иии тръгва да се обръща и да си ходи при неговите хора, ама аз в тоя момент му казах и аз "наздраве" и го заговорих. Той се шашна, че говоря испански добре иии си прекарахме цялата вечер с него и няколко негови фр. Беше мн забавно ии много ни развеселиха вечерта
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
веднъж у супера си избирам какво сладко да си купя и до мене някъв човек са навел аз нещо са гъзя и го шибнах с гъз по главата:Д жалка история беше