.
Отговор в тема
Страница 32 от 141 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 3520
    Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Мии малки пъпки не са много по носа

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    препоръчайте ми фон-дьо тен за комбинирана към мазна кожа ... защото се стопли и започнах нещо много да лъщя и се ядосвам,до сега бях с един на ейвън с лайка,но много взе да ми лъщи кожата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от YoAnA_kiiss Виж мнението
    Мии малки пъпки не са много по носа
    Гнойни пъпки ли? Сливат ли се? Съчетани ли са с комедони?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Някой ползвал ли е BB кремовете на Гарниер? И доволен ли е?

Град
    пространството на Дисе
    Момичета, дайте идея какви перли да си взема /без Avon и Oriflame- обострят ми алергиите!/.
    С руж надали ще се справя, затова държа да са перли.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Гнойни пъпки ли? Сливат ли се? Съчетани ли са с комедони?
    да гнойни са, не не се сливат, и третото не го разбрах :д

Град
    пространството на Дисе
    Черни точки имаш ли?
    Всъщност и да имаш, и да нямаш, няма значение. Купи си Акне аут лосион и мажи с обилно напоен памучен тампон до четири пъти дневно. Идеалната цел е излющване. За максимум седмица ще видиш подобрение- червените петна ще изсветлеят и изчезнат, а гнойните пъпки ще погорят. Излющиш ли се, намаляваш броя мазания. Задължително за лятото си вземи слънцезащитен крем за склонна към акне кожа- предлагат се дори и тонирани такива на Юсърин. Други марки няма как да ти препоръчам, защото не съм пробвала продуктите им за лице.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Черни точки имаш ли?
    Всъщност и да имаш, и да нямаш, няма значение. Купи си Акне аут лосион и мажи с обилно напоен памучен тампон до четири пъти дневно. Идеалната цел е излющване. За максимум седмица ще видиш подобрение- червените петна ще изсветлеят и изчезнат, а гнойните пъпки ще погорят. Излющиш ли се, намаляваш броя мазания. Задължително за лятото си вземи слънцезащитен крем за склонна към акне кожа- предлагат се дори и тонирани такива на Юсърин. Други марки няма как да ти препоръчам, защото не съм пробвала продуктите им за лице.
    ок благодаря ти много ми помогна ще го направя

Слагам фон-дьо-тен от 14 г. Преди това там от 13, почнах само с коректор , на места и така . А пудрата не е ли по-вредна, в смисъл запушва повече порите от фон-дьо-тена ??

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    До колкото знам е пудрата е по-безвредна

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Цитирай Първоначално написано от xcelinex Виж мнението
    Някой ползвал ли е BB кремовете на Гарниер? И доволен ли е?
    Да, скоро си взех BB крема на Гарниер Miracle skin perfector. Честно казано не е това,което очаквах, но не е лош. Има лека текстура като цяло не покрива (поне при мен) има лек матиращ ефект, но аз слагам отгоре малко антибактериална пудра и е добре. Ако ти трябва за дневен крем подходящ е, но няма ролята като фдт.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]

мнения ?!

Цитирай Първоначално написано от Lian4ety Виж мнението
    Да, скоро си взех BB крема на Гарниер Miracle skin perfector. Честно казано не е това,което очаквах, но не е лош. Има лека текстура като цяло не покрива (поне при мен) има лек матиращ ефект, но аз слагам отгоре малко антибактериална пудра и е добре. Ако ти трябва за дневен крем подходящ е, но няма ролята като фдт.

Тъкмо си мислех дали да си го купя,но май няма да е..

Чуда се между два фондьотен-а ...
    Bourjois 10 Hour Sleep Effect
    Max Factor Color Adapt
    Кое според вас е по-добро и въобще има ли мнения за този на Боржуа?

Ползвам garnier bb cream (или понякога l'oreal nude magique bb cream) и отгоре слагам l'oreal true match пудра, след като нямам много видими пъпки стои перфектно и пудрата допокрива това което кремчето не е успяло като цяло се радвам че мога да "избягвам" фдт за сега, не ми се почва на 13 години

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Е то тва където го слагаш си се равнява на цял фондьотен като кажа...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Препоръчайте ми хубав фон дьо тен,които да покрива петната и да попива хубаво и за след него някоя хубава пудра.Със светла кожа съм.А може и някои хубави перлички.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Кой фдт на Лореал е покривен и прикрива петна?!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Някакви отзиви за това шоколадче? http://www.ivis.bg/bourjois-delice-d...%B0-p7501.html

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Имала съм бялата и е незаменима! Предполагам и черната е също толкова добра!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    http://www.ivis.bg/bourjois-anticern...р-p7982.html Мнения ? И още един въпрос. Колебая се между две пудри.Имам нормална кожа,която се омазнява по носа и челото. Коя пудра да избера ? http://www.ivis.bg/bourjois-flower-p...е-p7555.html или http://www.ivis.bg/bourjois-heathy-b...е-p7499.html
    Последно редактирано от summerxtime : 04-16-2012 на 17:04
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Добре,хора,съществува ли такова чудо като БЕЗВРЕДЕН фон дьо тен изобщо? И ако не съществува,има ли нещо,доста по-безвредно от него,което да изравнява тена,малко да матира лицето и да заличи пъпчици и червенини по лицето?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ Пудрата е по-безвредна от фон-дьо-тена! Мога да ти препоръчам супер покривна пудра, която стои страшно леко на лицето, не запушва порите и май се води минерална. Л'ореал True Match. Страхотна е и с много, много нежна текстура. 20 и няколко лева е, има си огледалце и тампонче за слагане, но на мен лично то не ми харева много.
    Друга, по-леко покривна, но много хубава също е на Римел Stay Matte.10лв само, невероятно качествена. От години нея си ползвам, като понякога разнообразявам с Лореалската.

Момичета, сега мисля да пробвам на Макс Фактор Creme puff. Хубава ли е? Как е като покривност?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението

мнения ?!

Не е толкова покривен, ако имаш проблемна кожа. Но е страхотен и с лека формула.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на cheburashka
    Ох, хора, аз пък не мога да си определя с точност типа кожа. Мисля, че е по-скоро суха, без крем наистина я чувствам опъната, с бледа кожа съм, без пудра или основа, тенът ми не е много равен, иначе ми излиза от време на време някоя пъпка, а по носа и около него имам черни точки. Като дневен грим от време на време ползвам пудра на Лореал, всъщност и вечер също, но пак рядко си слагам. Пробвах този BB крем на Гарниер и май ми харесва, но някакви други предложения, понеже пудрата ми свършва?
    И някакъв обикновен хидратиращ крем, като марка? Нещо не ми харесва последният, който си взех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си