- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета харесвате ли срамежливи момчета?
оууу от тва второто ми се беше случило горе-долу ииуууу
като се замисля са добре че около мен няма момчета щот щеше да има и е такива къде едва ли някой би се занимавал с такива мухльовци да фане някой да ги научи как да се държат с момиче ....
Интересно ми е само каква ще бъде мъжката гледна точка за срамежливките
[QUOTE=пAteNцЕ;10149299
Интересно ми е само каква ще бъде мъжката гледна точка за срамежливките[/QUOTE]
Момчетата все пак се водят по-силните, а някой да ти се лензи като момиче, едва ли ще ти хареса. Същото е, когато момичето се прави на голямата мъжкарана и не точно. Не знам как да го определя...че няма нужда от момче до себе си и му натрива това в лицето?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Nicolas the great .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
То донякъде и момиче да е срамежливо е гадно и отблъсващо. Такива недорасли лигли дето се лигавят хич не харесвам.
A <3 много е сладко да ! Ама в умерени количества ... обичам когато момче погледне надолу и се усмихне малко срамежливо или да ми пусне ръката рязко когато някой ни гледа ( ако не ходим ) .. и абе сладурско е ама ако е малко срамежлив .. момче което да ми се черви като му кажа , че е секси .. не мерси .. момчето тряя да намеква че те иска .. а не да ти премигва насреща !
Баш пък ярост, пука му на него.
Просто има два вида хора - такива, които могат да те накарат да се чувстваш неудобно по готиния начин, и такива, които не могат. И това не зависи от обстоятелствата. Това... момичето да те предразполага ти да я накараш да се чувства неудобно... никакъв шанс.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Оф...
Не разбрах. Димек, че съм я защитила или да я защитя.
Римската митология знаеш, че е взаимствана от елинската. Само имената са сменени + още някой неща. От там тръгваш и събираш годинките на двете(божества) и се получават някъде около 3000 години и отгоре грубо. Може да са и повече. Не споря, защото го смятам в момента ей така.![]()
Свети Николай Чудотвореца, срещу планетата Венера. Яко![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House