- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Дриймър, искам и аз да видя!!! :Д Интересно ми е как ще ти се получи.
Добре. Намерих си един часовник, който бях забутала някъде мнооооого отдавна и много му се радвам, с изненада дори открих, че работи. Намерих си и машата, която бях "изгубила" и супер яка запалка! Много обичам да ровя в стари кашони... Много ми е интересно. Трябва да си поразровя и шкафовете... Колко много неща съм прибрала там, обичам да си разглеждам стари драсканици.
Много ми е добре, леко изморено, но добре. Имам да уча малко по немски още, взимам душ и лягам.
Everything changes, but beauty remains ...
^ Оххх, ще видим как ще изглеждаНо, мда. Ще качвам снимки
![]()
Аз харесвам расти, де, по-интересно ми е на теб как ще ти стои, защото имаш много специфично и миловидно излъчване. Като бях по-малка имах период, в който исках да си правя и аз :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Виж си ЛС-тата, че наспамихме темата![]()
^ЧРД.
По темата: Петък най - сетне. А след това и уикенд-а. Липсваааааааааа ми, нищо че се виждаме всяка вечер
Леле само да ми падне.
Оф, комшито няма ли да става вече, да пием кафе? :d Гладна съм, а от тези спагети супер много ме боли стомаха... Още само 6 чАса!!!! <3
Толкова много хора,които си умират да вкарат всяко едно понятие,събития,явление, човек ако щеш в дебела рамка и да не му дадат да я строши с обяснението,че тъй било в техните разбирания,та следователно така е правилното...
Странно е да ги слушаш как после говорят с патос за омразата си към тесногръдието и ограничеността.
Говорят,пишат,стереотипизи рат,натикват всичко и всички в шишенца и бурканчета с добре обмислен размер и цапват отгоре едно надписано листче...
Който вярва,че елемента на изненадата е нещо реално и че има неща,които няма как да бъдат предвидени и алгоритмизирани е въздухар,а който не ще да отговаря на етикетчето си-аутсайдер,дето за нищо не става...
Пък те-идеалните.И искат идеалното.
Един квадрилион критерии,повечето от които -безполезни,ама пък престижни,липсва ли нещо-не влизаш в бутилката с надпис "годен".
Граници,граници,граници...
Ако мога някой ден ще се превърна в пълна,абсолютна противоположност на измислените им съвършенства и ще си върша делата,както аз си знам,тъпчейки и плюейки върху тъпите им,измислени,гнусно лъснати огради.
Ще литвам за работа,пък после-при моите хипари,да си подскачаме и философстваме дружно.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Гладна съм и нервна. Не мога да си преместя една снимка в друг албум /във фейсбук/ и така се дразня.. :д На това отгоре ми писна някакви по-малки от мен да ми се отварят, след като знаят, че са един шамар живот.. :д ииии отказвам цигарите до лятото! Дано да издържа ^^
Колко е странно всичко... тоя, който искам от сума му време- не ме иска, този, който съм ранявала хиляди пъти- продължава да ме иска.... накрая естествено нищо не става. От друга страна виждам как около мен двама си се искат взаимно иии пак не се получава-обстоятелства.... ебати сложното!
Ииии съм пак между чука и наковалнията... приятели са ми и двамата, обичам си ги, никой не искам да пострада... а те самите не разбират с какво са се захванали и как ще им излезне през носа!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Самотно ми е... И навън вали.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
уморен пак , нищо , че пак пропуснах лекции
Добре ми е (happy) Имам енергия, щастливо ми е ,че всичко мина и нямаше гафове, направо ми се иска да литнаСега ми е спокойничко , дръннах едно кафенцИ и може би после ще хващам пътя
![]()
maDamn
Заваля. А какъв прекрасен вятър вее не е истина. <3 Омг обичам го това време мрррр <3
Гушливо ми е с примеси на секс :<
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
при нас не вали yeeeeeeeeeee
момиче
Искам да си купя професионален апарат. Откъде ми дойде тази идея не знам, но определено ми харесва да снимам природата ^^. Замислям да пусна тема, някой да ми препоръча марка, обаче не знам в кой раздел. Иначе съм в уникално тъпото настроение, ама до утре трябва да съм измислила някоя нова простотия да си се радвам
![]()
въх, щракачите се размножават като бацили
Ако искаш да снимаш залези, цветенца и пчелички не ти трябва кооой знае какво :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Зайко - препоръчвам ти да си купиш нормално фотоапаратче и да пробваш. Щото много често тая идея е поредната мания. Пък да хвърлиш 1.5к лева поне за 5 снимки.. не е оферта. Ако искаш още инфо - драскай на лично.
Инак хубаво почнах работа, ама.. нещо ми мирише и то не на вкусни манджи. Засега ще изчакам малко за да видя какво ще се случи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чочко а драсни на лично при теб на какво мирише.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хубав, натоварен и приятен ден с позитивни хора.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ами аз за сега си имам обикновен апарат и съм снимала няколко пъти с апарата на приятелката ми, който е професионален. Качеството на снимките е уникално.. Тя дори ми е правила фотосесии, обаче аз искам да си е мой и аз да си снимам..
valdesbg драснах ти едно ЛС.![]()
Малко съм под пара, но се очертава весела вечер. Само дано не изпуснем магазините.
Welcome to the Jungle...