.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Да бе, то и на мен като ми е криво ми се иска да ви забия по една ножица в задника на всички. Ама сеш'се, не го правя, щото като ми е криво не е правилно да си го изкарам на всички.
    Е ,че не е правилно съм съгласен, но по някога нервите не издържат
    И може просто да го посъветвате какво трябва да прави и как да се държи съвсем спокойно и нормално!
    А вие ЖЕНИ се мъчите да го изкарате най-гоолемия некадърник , вместо да му помогнете !
    По-добре не пишете

loveca разбрахме, че някоя зодия близнаци те е въртяла на пръста си и ти не си можел нищо да направиш. Айде да не казвам как пък ние момичетата ги разбираме такива като вас.... Като излизаш с курви си е твой проблема. Но нямаш право да мрънкаш, че всички жени са такива, ако ти на свестните не им обръщаш внимание, а винаги се лепиш за курвите.

Едит: Много ясно, че ще му кажа, че е загубеняк. Да пусна аз една тема към мъжката част от форума "Всички сте прости шибаняци, щото един от вас ми изневери".

Майка ти и тя ли е курва и не заслужава да я наречеш човек?
    Последно редактирано от Hayashi : 05-08-2012 на 12:38
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    На 15 години е !
    Замисляли ли сте се ,че може да не знае кое е правилно и КОЕ НЕ?!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    A woman brought you into this world,so you have no right to disrespect one. - 2pac
    Женско съм ;]

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    loveca разбрахме, че някоя зодия близнаци те е въртяла на пръста си и ти не си можел нищо да направиш. Айде да не казвам как пък ние момичетата ги разбираме такива като вас.... Като излизаш с курви си е твой проблема. Но нямаш право да мрънкаш, че всички жени са такива, ако ти на свестните не им обръщаш внимание, а винаги се лепиш за курвите.
    ей се само да се видиш от страни ..
    Никъде не съм писал ,че някои били курви , а просто припомних онзи потребител , за да покажа ,защо така мисли
    И не - за моята история - тя не е такава , а много добро и свестно момиче .
    Не се опитвай и мен да ме изкараш някакъв ,какъвто дори ти не знаеш

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    И да - всички момичета зодия БЛИЗНАЦИ ходят с 10 момчета на веднъж и не се съобразяват ,че вече си имат приятел , което ме досеща за един потребител ,който ви псуваше и наричате кур ви - просто така го разбира човека..
    Да бе, ама не мога да си спомня кой беше тоя гений :д
    Много беше добро

Banned Мега фен
    Hayashi , за това говорих - знаете само да нападате , типично по български манталитет

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да бе, ама не мога да си спомня кой беше тоя гений :д
    Много беше добро
    И аз го забравих, но това , на какъв се прави тук - не означава какъв е и на живо

Мега фен Аватара на Chacho
    @whoiammm, нали, да можеше само да поговорите. Щеше да й набиеш чувствата ти с логика, като пирон с чук. Или по-скоро като пирон със задник.

Преебавай. Само да се не окаже, че освен в поддържането на връзки и в преебаването да не те бива.
    Последно редактирано от Chacho : 05-08-2012 на 12:51
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Жените не са хора, хора.
    Стига сте спорили.
    Жените само стоим и тормозим мъжете. Ужасни сме. Горките мъже. Няма кой да им подаде ръка и кой да им помогне. Миличките. Трябва да търпят този ужас, жените са ужасни, играят си с тях после ги захвърлят. Кучки, курви. Мъжете не заслужават това ! И някой ден ще дойде същество, което ще каже - престанете жени , и за наказание ще даде на всички мъже сила, власт, ще им избърше сълзите и сополчетата, и ще им даде сила да се изправят и да се преборят срещу насилниците си !!!!

// никой да не се обижда, за мислещите - целта на поста ми е ясна и не би трябвало да ви обиди, обръщението ми е към автора и ловеца, дано се усетят как звучат най-накрая.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен
    Чаче - това което пуска тук като анонимен потребител не мисля ,че може и на живо да го каже на някоя жена ! ;D

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Чаче - това което пуска тук като анонимен потребител не мисля ,че може и на живо да го каже на някоя жена ! ;D
    Не думай. Сега преебаването му ще е по-колебливо от връзката му. Ем ярост, ем страх. Знаеш ли на кво се равнява това - паническо замръзване. Най-пагубната реакция в животинския свят. Нека й се радва.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Жените не са хора, хора.
    Стига сте спорили.
    Жените само стоим и тормозим мъжете. Ужасни сме. Горките мъже. Няма кой да им подаде ръка и кой да им помогне. Миличките. Трябва да търпят този ужас, жените са ужасни, играят си с тях после ги захвърлят. Кучки, курви. Мъжете не заслужават това ! И някой ден ще дойде същество, което ще каже - престанете жени , и за наказание ще даде на всички мъже сила, власт, ще им избърше сълзите и сополчетата, и ще им даде сила да се изправят и да се преборят срещу насилниците си !!!!

// никой да не се обижда, за мислещите - целта на поста ми е ясна и не би трябвало да ви обиди, обръщението ми е към автора и ловеца, дано се усетят как звучат най-накрая.
    Както има мъже ,които тормозят и разиграват жените ,толкова ти има женски от същия тип
    Мисълта ми беше ,че не бива да започвате да се гаврите с автора , за само някакво си тъпо изпускане на нерви : )

Умните хора не си изпускат нервите. Не и по такъв начин.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Умните хора не си изпускат нервите. Не и по такъв начин.

На 15 години е , може да не е много умен , но човек - все пак е анонимен
    Не се е изпуснал да каже такива неща в реалния свят
    А и никой не знае пък дали е бил на върха на нервната си криза на пример

Постъпката за мен е тъпа. За мен е важно да го отбележа по подобаващ начин.

Banned Мега фен
    Постъпката за мен е тъпа. За мен е важно да го отбележа по подобаващ начин.
    не мислиш ли ,че е по-хубаво да му се разяснят първо нещата , та ако продължи да се инати ,чяк тогава се атакува?

Не мисля, че ще разбере. Нека се провокира, след време ще разбере защо е бил нападан.

Banned Мега фен
    Не мисля, че ще разбере. Нека се провокира, след време ще разбере защо е бил нападан.
    Това е добре ,но ако вземе да се примири от всичките тези обиди може самочувствието му да падне до нулата
    Да се приеме за загубеняк и да се спре да се бори
    Може разбира се и точно обратното да постъпи
    Зависи коя зодия е
    Защото има деца ,които го възприемат по различен начин

С времето ще се научи. Аз нямам кво повече да кажа. (Даже още преди малко се изхабих, не знам що още пиша)

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Оф.. няма да чета. Мога да кажа същото дума по дума, буква по буква за теб, авторе! Каквото се повикало, такова се обадило. Със сигурност си направил каквото дрънкаш и някой така е врескал, заради теб. Явно е време да пораснеш. Не си открил топлата вода. Тя те е намерила. Както се случва с всеки, който расте.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 05-08-2012 на 13:30
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    С времето ще се научи. Аз нямам кво повече да кажа. (Даже още преди малко се изхабих, не знам що още пиша)
    И аз спирам ,че полза никаква от мен xD

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Ако трябва да бъда честна, когато прочетох заглавието на темата ,, Всички сте еднакви!,, в съзнанието ми изплува думата ,, Мъже,, ..
    Но, всеки си има неговите лоши моменти..И неподходящи хора в живота си, но това не означава, че трябва всички да се слагат под общ знаменател..Всеки си е индивидуален..И няма такова нещо, като ,,Тя е виновна за всичко; това е направила, онова е направила,, След като се е стигнало до края, значи, че и двамата имате някаква вина..
    И дори да си наранен в момента, е адски тъпо да си го изкарваш на всички момичета..
    Стегни се малко!Не е дошъл края на света!

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Стига де, бро. Не висчки са еднакви. Това, че си попаднал на такава, не означава, че всички останали са такива.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Има право до някъде, пола им е еднакъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си