- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]
Медиците и те ходят при него доколкото знам, затова и аз се припознах.
инцидентна чалга с криви физиономии
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да не го пипат!Колко пък да е инцидентна хаха..плазза
)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...15356978_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...25920193_n.jpg
saphir, лъхаш на фейк, бебз - още снимки, или си.
Ся ше кажеш 'на теб ли да се доказвам, бла бла'. Да, на мен.
И мен от време на време ме дразнят, като почнат да се обясняват една на друга колко били хубави.. цъка на лицемерие, което си е и присъщо за пола. Малко като темата с Мис Форум.. над 50% от гласувалите бяха женски. На моменти е дразнещо, като се преиграе, особено като лъха неискреност, но не се филмирайте толкова. Не е като да е нещо, което може да бъде променено.
пп. Goddess, не ти ли тежи толко грим, бе, мома.. не вярвам да не мясаш без грим, че слагаш толкова много.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...65981191_n.jpg
Temet Nosce
벨야카
Браааат, пак мазните революции тука![]()
Аре спрете се, смешно е ! Но ако трябва да бъда искрен, съгласен съм с казаното от Чачо. И само не разбирам к'во ви боли Вас? Па да си пускат снимките, да си плямпат "неееее ти си по-хубава", пак питам, ВАС какво ви боли от цялата работа ? Отговора - нищо ! Ама нали трябва да се направим на "оригинални" и на уж различни. Дебилска работа. И най смешното е, че хем знаете за к'во иде реч в тая тема, хем влизате да остроумничите.
Ама айде стига съм се правил и аз на многознайко, щото не съм xD
Bonfire?
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!!Ебати комплимента, ще го оцени, да знаеш :д
вкусничко <3
П.С. По-сериозно - трудно се впечатлявам, затова като направя комплимент на момиче, съм на 120% искрена и може да е сигурна, че го заслужава. Дори няма допирна точка с лицемерие.![]()
Айде отречете, че dream1404 e хубава, айде де.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-10-2012 на 06:47
umri ето ти снимка в "натурална среда"
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...72044560_n.jpg
фейк ли съм?
Само да вметна: Познавам умна манекенка. Момичето манекенства за хоби, а учи Молекулярна биология и е от добрите. И? Като е яка и красива, защо да не се снима? Защо да не се харесва? Защо хората да не я харесват и да и правят комплименти? Това не значи нито, че е тъпа, нито, че около това се върти целия и свят. Значи само едно: че е хубава и хората го виждат. И аз го виждам пък не я свалям. Женско съм.
http://picbg.net/u/62532/44926/581629.jpg
Има гладуващи и нещастни хора навсякъде. Ако тръгнем поред да страдаме за всеки, ще се поболеем. Има си теми за сериозни неща, има си и за смях, комплименти и прочие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
dream1707 аз комплекси не избивам,просто обичам да изправям кривините на днешното поколение,което така или иначе е обречено.чела си ми мнинията?-явно не си прочела достатъчно.
Не помня,за някой изказал по-различно мнение от това на лидерската групичка ,някога да е бил нещо по-различно от комплексиран,елементарен човек, лишен от положителни емоции и висока култура.
За съжаление помпозните изрази и сложните словосъчетания в този форум се приемат като висша форма на интелект.
Няколко пъти попитах кой съм нападнала в частност и към кой съм демонстрирала злоба-отговор нямаше,иначе на мен ми липсва градивна критика.
Както и да е ,аз не държа на тия работата..но нека се върнем на темата.Поправи ме ако бъркам,че на тази тема не й е мястото в раздел "Секс"(някога беше във "Всичко тийн накуп",сега се отваря навсякъде където някой го присърби от нуждата да му кажат колко е прекрасен).
Поправи ме и ако бъркам ,че това е най-посещаваната тема (нека отново отбележа) в раздел "Секс",като теглим чертата,който излиза повърхностния в.Аз?... или вие ,който умирате да си кажете една на друга "оооо, колко си якаааа" ..."моляяя....о не не ,ти си по-яка".
Последно редактирано от sapphirr : 05-10-2012 на 07:49
Най-редовно съм на противното на масата мнение и никога не са ме наричали елементарна, лишена от положителни емоции и висока култура. Какво ти говори това?
Че има нещо грешно в начина, по който изказваш различно мнение. Позволи ми да знам. В тоя форум имам доста по-големи наблюдения от теб. (Не ми изкарвай коза със социалния живот само, че е смешно вече.)
само не разбрах каква си ти точно, за да определяш кой-какъв е, плосък, тъп, грозен, с ''кривини'' или не?!
и хората си пускаМе снимки, за да убиваме време или просто , за да покажем снимка
не за да каже някой ''бахти яката путка '' или нещо такова
и теб кво те бърка даже и да беше затова?!
както казах по-рано, както и пантерката каза преди малко-темата е за СНИМКИ
хайде престанете да си избивате комплексите и да си показвате злобата наляво и надясно
като не ви изнася хикса горе и проблемите са ви решени
arrivederci
старичка
стига толкова със споровете. Приемат се само видеоклипчета с решаване на спора в кална баня по бански!
В тая тема като вляза, влизам да гледам снимки. Лишете ме от дългите постове, плс ;P
а3
.: machoka :.
Последно редактирано от machoka : 05-10-2012 на 08:43
за кво тамън единия спре да бълва огън и другия почва да налива масло в огъня?!
спрете се, по дяволите!
бебИ
Кой нарекох тъп и плосък,цитирай...или не можеш
PinkPan7her ти точно кви наблюдения имаш като аз не бях влизала във форума,повече от 2 години.,хах имала наблюдения..
Достатъчно с заучените фразички за избиване на комплекси и злобеене.Всеки път само тая плоча въртиме,айде стига толкова.
btw по-добре плюеща кобра,отколкото блееща в тон със стадото
Последно редактирано от sapphirr : 05-10-2012 на 08:48
Можете ли да четете??
.: machoka :.
Последно редактирано от machoka : 05-10-2012 на 08:47
откъде да знам,слабо ме вълнува.
Въпроса е ,че тая тема е толкова за тоя раздел,колкото голия гъз на азис на билборд в центъра на София.
сапфирче душичке, считано от този мой пост в следващите три страници ако видя твой пост в темата ще ме накараш да правя неща, които не желая да ги правя ))
същото важи за iwwo_
наздраве
И. много радваш на тая снимка.
Ай за да не е спам: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...16576124_n.jpg
Още бургаски атаки няма ли (за снимки говоря) ?Гледам, че сме много.. може да организираме сбирка
![]()
бум
Още от малък..
П.П. - само не знам 'що ми изтриха коментара, но както и да е xD