- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Като че ли планирам 1-2-месечна почивка от форума. Може утре инцидентно да се появя. Или ми.. Айде приятно писъне!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ooooooooo вамос, лягам си ! Скапан съм.
Прекрасен ден и нощ.Искам да се занимавам един ден с биохимия. Точка. И искам всяка сутрин да ме буди с кафе и гуш. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хубав план. Не, сериозно. Представям си как всяка сутрин ме буди с голяяяма купа плодова салата със сладолед и супер нежна целувка по челото, поглеждам го и виждам как му светват очите в стил "По-бързо, че имам планове за теб." ... Мечти.
Ще пропусна биохимията обаче.
Добре ми е, обичам да се къпя рано сутрин и после да се размотавам в нас. Направо да не повярваш, днес не ме събудиха вкъщи... ям сладолед, гледам сериал... после ще ходя до един секънд хенд да видя дали ще набарам нещо хубаво.
Объркана леко,чудя се какъв цвят да я направя сега,писна ми тази коса.
като цяло се очертава много дълъг ден и ще взема да си направя още едно кафе ей сега.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ванилов сладолед със сладко от малини и бисквити
омномномномном
събудиха ме, гадовете -.-
и то се разтропаха в 7 и нещо колкото да ме събудят и спряха
майка им тъпа :@
а днеска точно нямам да уча, можех да се наспя, ама не..
и в 12.30 трябва да ходя до БДЖ... а тъй ме мързии..
Класно по математика . Уфф . Дано е лесно , иначе погледнах де. Искам да го видя , ама пак няма да стане .. Нямам българскиии !!! ЙЕЙЙ ! Иначе ми се яде Орео и ми се спи . Кога ще свърши проклетата седмица . Обичам тази тема![]()
FFS, писна ми от тия смени в 5 следобед :angry:. Искам една вечер да изляза на спокойствие, а не да търся хората в 12 посред нощ, гррррррр. И отделно, че по цял ден няма к'во да правя вкъщи... И цигари нямам, блааааааааааааа, ще се гръмна !
Чувствам се невероятно откакто живея с него, наистина! Прекрасно е всяка вечер да заспиваме преуморени от продължителното гъделичкане и гонене из апартамента, а на сутринта едвам едвам да се измъкваме от леглото, защото никак, ама НИКАК не ни се става... <33333
Йес, свърших си задачките и за днес! Напоследък съм епична, браво на мен - всички поставени цели са изпълнени, дори тези, включващи ранното ставане. Поздравявам се искрено
Сега ще препиша последните задачи по математика и ще си стискам палци на изпитите.
Едит: ООО, бясна съм!
Последно редактирано от shmatarok : 05-10-2012 на 22:48
Днеска беше последния ми учебен ден(продължи около 20 минути
) Утре ще ми иде да се самоубия ама кво да се прави
![]()
Много ми е изморено. Тъжно ми е. Болят ме очите. Искам да си дойда вкъщи това лято, да се опитвам да заспя докато 40 градусовите температури карат потоци да се стичат по кожата ми, и докато мойте старци тропят кой в кухнята, готвейки, кой навънка по градината, градинарствайки.
Липсват ми.
Изморена съм,а имам толкова задачи да свърша.И аз се присъединявам към тези,които скоро имат изпити,а още дори пръстчето не са си мръднaли.Излагация пълна.Излиза ми се,но с всичките тези неща на главата.Пък той възможно ли е такъв игнор да ми удря,направо... Ще си бъдa още дълго самичко. ^_^
побърква ме<3 толкова е прекрасен , толкова ми е влюбено .
и като ме погледне така..asdfghsdfg с тоя поглед .
хубав ден((:
утре дано е още по.
Добре, обаче като се сетя, че утре съм на гинеколог, не съм особено щастлива. Ако си похабя часа за...5-ти път вече, няма да има как да отида,а не мога да не отида. Оф, ужас :Д Карай, отивам, свършва се и готово, ще си живея спокойно.
Имам някакъв обрив по тялото и всичко ме сърби. Изморена съм леко, обаче си свърших работата и ще мога да си легна раничко или да поспя сега за няколко часа. Абе, много готин ден и много бързо ми мина тази седмица, идеално се чувствам, направо не мога да повярвам, че утре е петък. И май се очертава цял ден да съм вън.
Everything changes, but beauty remains ...
Супер мега щастливо ми е, вчера беше прекрасна нощ с нея, днес отново бяхме заедно а и на работа свърших всичко запланувано за днес.
Воъбще толкова щастливо не ми е било отдавна. И влюбено <3
Сякаш нищо не може да ме жегне. Това е добре. И без това ми писна от излишни глупости. Чувствам се учудващо добре. :д Е, не напълно. Не е като да ми е щастливо и безгрижно, ама все пак е нещо!.![]()
Бе не ми е лошо...Малко пафкане,тренировки,едно другарско рамо и малко спокойствие и реанимирах,както трябва.Ей това се искаше.От дълго време се стремя към именно такъв душевен мир.
По всичко личи,че няма да е вечен,но мисля да си го запазя за известно време и да му се нарадвам максимално. :>
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
уморена съм дълга седмица ми се видя....са уикенда навън с приятели - почивка!![]()
понякога ми идва да взема един пистолет и да се гръмна и всичко да свърши ..
просто не знам защо трябва да има толкова дълги периоди в които да се чувствам така..
какво толкова съм направила с какво съм го заслужила бе...
утре имам класно и дори не се трогвам,защото главата ми е ПЪЛНА С КУП ГЛУПОСТИ и после пак ще съжалявам,обаче как да се концентрирам като не мога ....... :@
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Чувствам се премазана, леко стресирана.. Топлите летни вечери почнаха да преиждат, горещите летни дни -също... В тва чухотно време не знам как ще се забия в нас да уча. Иначе вътрешно ми е едно олекотено (когато не мисля за всичко, което имам да върша), доволно и имам едно сладко усещане, че ще прерастне в щастие. Като онова от миналата година, когато на ден си поплаквах от супер позитивните емоции, които усещах.. И то без конкретна причина.
Мисля да се поглезя с един плаж. Ммммммммм
Първоначално написано от antifashionshit
My head is full of shit
Утре имам класна по БЕЛ на "Заточеници " от Яворов. Мисля ,че сте се представя върховно :d
Иначе ми е некво страхотно добре !
maDamn
Капнала съм от умора ... До сега сме били с мъжо на неговата абсолвентска яху иху танци едно друго, абе добре беше. Е в началото се чувствах малко като слон в стъкларски магазин ама то се очакваше. Ох, отивам да си лягам, че ме чакат в леглото![]()