.
Отговор в тема
Страница 35 от 141 ПървиПърви ... 253132333435363738394585135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 3520
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    За Гош нищо не мога да кажа, абсолютно нищо на марката не съм ползвала.
    Ами като цяло трябва да е съобразен с целия ти грим, с цвета на кожата ти също.
    Не е нужно ружът да е абсолютно еднакъв с цвета на устните(червилото), но поне да са подобни гледай.
    На мен 95 ми се струва доста универсален цвят, защото с каквото и да го сложа, все си отива. :Д Много са добри като цяло.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хм, четката, с която нанасям перлите, става ли за руж?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Каква ти е четката?
    Би трябвало да става, разгледай четки за руж и прецени. Аз при липса на четка съм си слагала руж и с такава фон-дьо-тен, така че... :Д

Град
    пространството на Дисе

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Да и моята е такава, ползвам си я и за перли, и за руж.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Кажете ми някоя лека матираща пудра за топлото време. Само да не е антибактериалната на Манхатън. На Л`ореал или Максфактор? Кожата ми е комбинирана.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

^ На л'ореал е много хубава

А какво мислите за http://www.makeupstop.co.uk/ekmps/sh...ent--617-p.jpg тази пудра?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Някой ползвал ли е фон дьо тен на UNE? Водят се органични

Голям фен Аватара на sapphirr
    3 съвета,който мога да дам от личен опит

1/за хората с чуствителна кожа - фон дьо тен на Vichy

2/не е важно само с какво ще се намажеш,а и с какво ще поддържаш тая кожа жизнена и млада

3/не пестете пари за козметика,защото някой ден ще съжалявате

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Взимай на Bourjois:

15лв, има много цветове, страаашно икономичен. Имам 95 Rose De Jaspe, от година и половина(може и повече да е вече) го имам и дори не е близо до свършване. Стои много добре на кожата, не е прекалено наситен, така че с правилната техника според мен няма как да прекалиш :Д Има четка в кутийката, но тя за нищо не става, така че ако нямаш друга- трябва да си купиш :Д

http://avainwoman.blogspot.com/2010/...ois-blush.html
    Душа, за четката си права, но имам питане- възможно ли е да съм се сдобила с ментак за 3.90?

Менте на Буржоа? За такова нещо до сега не съм чувала, от какъв магазин си го купила?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Менте на Буржоа? За такова нещо до сега не съм чувала, от какъв магазин си го купила?
    Козметичен магазин "Мира" в Плевен...
    Забелязах, че има прекалено много надписи по кутийката и се изненадах, че цената е толкова ниска. Върнах се вкъщи, порових се в темата и...

Какви надписи има? Не вярвам, ментена на Буржоа... знам ли, снимка на кутийката имаш ли?

Kalpazanka напълно е възможно. И аз така си купих руж на "Буржоа" за няма и 4 лева... и накрая се обринах. Стори ми се прекалено евтино и се разрових и открих, че един е 14-15 лв. накрая спях да го използвам
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Мда, обикновено са по 15лв, аз моя за толкова си го взех... Освен да са от някаква промоция останали, с минал срок на годност нещо, не знам... Но пък е възможно и да има някаква промоция, както любимата ми спирала на Макс Фактор няколко пъти в годината я пускат за 15лв(а е близо 30). Странно, за ментета на толкова евтини марки до сега не бях чувала, но се разрових в гугъл и в Бг Мамма пишат, че имало наистина ментета. Защо не отидеш в някой магазин с тестери и не ги сравниш?

Град
    пространството на Дисе
    http://prikachi.com/images.php?images/992/4746992f.jpg
    Ето го. Срок на годност не намерих, не видях да пише, че е произведено в Китай /щот на Лореалските гланцове по 3 лв си пишат най-прилежно/, та сега ми остава да стискам палци да не се обрина.

Град
    София
    Мхм, менте е. Буквите трябва да са златисти по принцип.

Мда, май наистина е менте. Тцтц, и ментета на Буржоа ли има, бе :Д Потресена съм :Д

А искам да попитам , винаги съм била скептично настроена към пудрите , защото си бях взела една пудра , сложих крем отдолу и като сложих пудрата и сякаш порите ми станаха по-видни и лицето ми стана ужасно, но може би, пудрата беше ужасна... Сега мисля пак да пробвам, въпреки че не съм голям фен на матиращия завършек, но искам пудра , а не да се мажа с фон-дьо-тен.Хубава ли е пудрата на Макс Фактор, тази с четката или каква друга може да ми препоръчате, но за суха кожа и все пак да е покривничка.

тъй като ще се гримирам сама за бала и си купих повечето от гримовете, но ми остана пудрата. Искам да попитам, тъй като не използвам пудра редовно, много рядко слагам, а и тази, която имам е от ниския клас козметика, каква пудра бихте ми препоръчали до 10-12 лева, тъй като нямам възможност да отделя повече пари. Кожата ми е смесена, като е мазна в Т-зоната. Забелязала съм, че когато си нанеса пудрата на лицето на носа кожата ми стои като обелена, не знам защо се получава така.
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Rimmel stay matte. Много добра, за 10лв само, има избор от цветове, матира добре, не мърда цял ден(при мен). Все пак я пробвай преди да я сложиш на бала си,де! И задължително ще си я носиш в чантичката :Д

Мега фен Аватара на koshtramba
    Kalpazanka, тва е китайската версия, и аз си бях купила такъв от някви щандове с преоценена козметика в Кауфланд. Имам досег и с двете и мога да кажа, че ментето е 1 към 1 на мирис като оригинала. В четчицата обаче нещата стоят по друг начин. А иначе - гооре-долу беше добро между другото.
    Последно редактирано от koshtramba : 05-10-2012 на 17:09
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Rimmel Stay Matte покрива ли поне малко?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Kalpazanka, тва е китайската версия, и аз си бях купила такъв от някви щандове с преоценена козметика в Кауфланд. Имам досег и с двете и мога да кажа, че ментето е 1 към 1 на мирис като оригинала. В четчицата обаче нещата стоят по друг начин. А иначе - гооре-долу беше добро между другото.
    Изпробвах я още същата вечер и въпреки че нямам опит, не можах да се омаскаря. Много нежен ефект се получи, но не с четката към ружа. Вчера пак я пробвах, засега нямам обриви. Дано фактът, че не нанасям директно тази китайска подигравка върху кожата, има значение и ми се спести някой друг обрив.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Изпробвах я още същата вечер и въпреки че нямам опит, не можах да се омаскаря. Много нежен ефект се получи, но не с четката към ружа. Вчера пак я пробвах, засега нямам обриви. Дано фактът, че не нанасям директно тази китайска подигравка върху кожата, има значение и ми се спести някой друг обрив.
    Ами да ти кажа, не вярвам да слагат нещо кой знае колко по-вредно и по-различно от другите марки, които са по-нисък клас, като Golden Rose и пр., нищо, че е менте, важното е да ти върши работа, пък вече си е до кожа..дано нямаш проблеми, де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си