.
Отговор в тема
Страница 91 от 134 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 3345
    Зная,но съм много съката в писането на фонетика. (bloodydreamer)
    E,то попринцип утре се дават служебните бележки и се прави разпределението.Айде да идва и да минава,че не издържам вече !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Ох, ох, ох! Вярно, утре се дават бележките... И аз не мога вече. Мама ме кара да решавам тестове, пък на мене така ми се решават, че не е истина просто... Хайде да свършва по-бързо!
    bebzgirl - xах, да и аз със фонетиката съм много зле xD
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

На нас вече ни ги дадоха

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Дано, дано се падна с някое момиче от моите и да обменяме информация, ако е възможно.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

На нас днес ни дадоха бележките.Офф голямо напрежение направо :X

На нас ни ги дават утре.Честно казано не искам да съм с никой от класа ми, освен няколко човека, за които съм сигурна, че няма да ме разсейват и да преписват.Днес г-жата по география много добре го каза, че е адски нечестно да има хора, които цяла година да учат и накрая някво говедо, дето пръста си не е мръднало, да препише и да има същата висока оценка.Просто много ще ме е яд, ако квесторите са ни някакви идиоти и оставят да се преписва.Искам веднъж за тия 3 години с тоя ужасен клас някой виновен наистина да го отнесе.

staysave, учи.Не само по бел и мат.Просто не си пилей годината, колкото и трудно да ти изглежда да седнеш и да научиш урока.Казва ти го човек, който не учи и сега си бие главата в стената 1 седмица преди изпитите.

Вие как сте по другите предмети, след двата най-важни изпита ще учите ли яко или ви е все тая каква ще ви е оценката?
    Последно редактирано от SunT : 05-17-2012 на 18:11

Ще уча ли яко след сряда? Чувате ли се? Щом минат изпитите, ще си щракам с пръсти. Чакам този момент от дълго време.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Искам веднъж за тия 3 години с тоя ужасен клас някой виновен наистина да го отнесе.
    ДААААА !!! МНОГО ТОЧНО !! Ония тъпаци,като си пеят ,,един неразделен клас'' аз ще си танцувам отстрани и ще викам от радост ! Ебати отвратителния клас.

Иначе ще си попрегледам нещата,аз през годината учих,само последните уроци не ги знам.Няма да задълбавам много,много.Боже,странно ми е,тази година мина толкова бързо...

На нас класната ни каза, ако искаме може да не ходим тази седмица на училище, но само ако и занесем някакви бележки. Това добре. Днес решихме да си изкараме до втория час и да се омитаме, като разчитахме на едно момче да ни направи бележки. Обаче с нашия късмет, принтера му се развали и работата се прецака, разпитвахме по-големи познати дали могат да ни вземат от някъде бележки, ама нищо не стана. Сега имам да правя около 12 извинителни бележки, че ще вземат да ни пишат отсъствия и точно в края на годината ще ни направят проблем. Извод: ако решите да бягате, първо се уверете, че имате извинителни .
    Ох, аз утре имам контролна по география за Австралия и Океания. :X

И при мен има такива лепки. Цяла година само говорят как квесторите най-вероятно ще се паднат колеги на родителите им и ще им дават каквото искат. Да ама не. Ще ми е интересно да видя и резултатите на много аверчета, които са въздух под налягане, всичко си знаят, ама не им давам повече от четворка. Като цяло 98 сме тъп набор, баловете ще са ниски тая година предполагам.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ами аз няма да уча яко ама пак ще си уча.Само да минат изпитите по БЕЛ и математика.Аз попринцип не съм добра по математика и силно се съмнявам,че ще имам повече от 4 но да видим.Ако някой настоящ шестокласник случайно чете темата съветът ми е да учи здраво,че ще се сети в края на годината.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Като цяло 98 сме тъп набор, баловете ще са ниски тая година предполагам.
    Чул те Господ !! ;д И аз имам такива наблюдения иначе ...
    cvetityyy98 - извод 2 : Уверете се,че принтерът ви работи,преди да предприемете важни действия ... хихи
    Абе,я си дайте фейсбуците,че аз на една част ги имам,но другите ...
    http://www.facebook.com/wictoria3?ref=tn_tnmn

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    И при мен има такива лепки. Цяла година само говорят как квесторите най-вероятно ще се паднат колеги на родителите им и ще им дават каквото искат. Да ама не. Ще ми е интересно да видя и резултатите на много аверчета, които са въздух под налягане, всичко си знаят, ама не им давам повече от четворка. Като цяло 98 сме тъп набор, баловете ще са ниски тая година предполагам.
    И аз мисля че не сме много умни пък за тия дето са умни е по-добре защото ще има много празни места в гимназиите

Иначе има ли някой който ще си вземе бележка за 22.05

bebzgirl не мога да ти пратя покана, не знам защо. Ето го моя http://www.facebook.com/cvetomira.giaurova?ref=tn_tnmn

На нас класната ни каза на 22 никакво ходене на училище, само може да се покажем за първия час, колкото да не е без нищо. Тя ни вика: " Аз ще скрия дневника, така че няма да ви пишат отсъствия"

https://www.facebook.com/RPetkovaa
    Ето го бука ми, ама не съм го ъпдейтвала от цяла вечност, тъпо ми стана..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ами и аз не знам защо питах дали ще учите прави сте тъп въпрос.Току-що направих миналогодишните тестове по природните науки и резултата не е много плачевен - 10/15 по физика, 14/15 химия и 12/15 биология.Абе става.Аз по физика нищо не знам, така че си е онче бонче.
    Фейсбука точно сега няма да го дам, да не вземе някой от гореспоменатите идиоти да ме познае и да трябва нова регистрация после..

bebzgirl ти откъде познаваш --?
    Последно редактирано от SunT : 05-17-2012 на 18:56

Koго ?? Извинявай,но не те разбрах ... ;д

---това момиче.Ще го махна после линка
    Последно редактирано от SunT : 05-17-2012 на 18:54

Нямам си и идея да ти кажа.Лично не я познавам,предполагам.

Аха.Щото ни е в общите приятели, затова.

Аз имам ли те теб ? Пиши ми там.Иначе възможно е.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Аз се включвам доста късничко, но искам да пожелая успех на всички... ^^ При нас всички са на вълна тестове. Дори и през междучасията решаваме тестове или някакви задачи по математика. ;]] Нямам търпение да видя задачите по български и математика на външното оценяване. ;]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на wenii
    някой ме беше питал защо ще уча японски и къде .. ами аз ще си оставам в моето училище .. то японски и китайски се учат само в София и в Русе .. така де аз съм си в Русе .. искам да вида как ще потръгне, че тези които имат хубави оценки си ходят в Япония .. пък една подобна екскурзийка на никого не би се отразила отрицателно... хих .. иначе нямам търпение да минават тези изпити и всичко да свършва просто .. нямам сили, натоварено ми е, въпреки че не полагам всички усилия.. иначе в тая тема цялата година писаха около 5 човекка макс. сега станахме толкова много .. суперско трябва после да си направим и темичка за 8-ми клас, че да не се разделяме хехех .. така де фейсбуука ми е : http://www.facebook.com/venelina.petrova.5
    който ме няма може да ме добави . .
    : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си