- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Най после разбрах къде ще са ми матурите,време беше.И естествено едната е на другия край на градапоне половината ми съученици ще са там,втората е близо до нас и на всичко отгоре съм в една зала с една много добра приятелка
От няколко дни само уча,ама така е като все оставям нещата за последния момент...Сега оставям Ботев,Вазов и всички други и излизам
![]()
Чувствам се... нелогична. Доколкото се познавам, в момента би трябвало да се питам какво не ми е наред, че така ми скачат 30 човека, а на мен ми е смешно, ама убийствено много се забавлявам в момента. Че и ме заплашват, че щели да изкарат мои постове от тоя форум, щото, видиш ли, съм имала приятел, щото съм била долна мастия :Д :Д :Д
А въпросният приятел, след като му обясних за какво става въпрос, се спука от смях на писаниците им. 500 коментара без нито един мой, смятаааай :д
Сиси, как мина колоквиумът?
^ Перфектно като за физика.Мисля, че ще имам петица. Още не мога да повярвам. XD
ПП. За коя тема говориш, че ми стана интересно?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Още ядене за мен! Днеска мега много се надъхах на новата хореография. Тия дни ако стане тайфата да мръднат да ме видят, никак няма да ми е зле. Започва да ми харесва да съм толкова асоциална.Парите са толкова надценявани... (Гроздето ми е тоооолкова киселооооо....
)
Ами... умислена както обикновено!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Въй стига толкова Диабло за днес, че ужасно много се забърах... рофл
Тая вечер ще си стоя в нас --> ще си пусна някой филм да гледам.
Е за жалост явно няма да ме вземат на работа, търсенето продължава .. кю кю ;/
http://imageshack.us/f/337/1234dgi.jpg/
Ей това с велосипед за 50 минути взето на отиване и 50 минути в обратна посока. Който е от София може би ще се ориентира. Много съм доволен от себе си.
Щастливо ми е. Надявам се по дълго да ме задържи тази емоция.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Прекрасническо ми е.
Нямах сценична треска, успях да се отпусна напълно пред всичките тези очи пред мен... о.О Получи се забавно, даже ме поздравиха. Юху.
Прекарах едни 4 часа с най-добрата ми приятелка. Отново само двете!! Беше толкова приятно..
След това успях да се свържа и с приятелката, която живее на 1000+ километра от тук. С нея говорих само 1 час, но ме зареди като за цяла седмица.
Изгледах и един обнадеждаващ филм.
Момчето ми ще е тук още сутринта в 8, а нощта ще я прекараме в някой музей. Ако някой не знае, на 19ти май е Нощта на музеите...
И спря да се върти за миг земята..
объркана, импулсивна. прибързана. винаги с драма.
просто обичайното състояние.
чудя се дали не ми харесва да страдам непрекъснато![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чувствам се прегряла от учене.
Направо лошо ми стана днес, преговорих половината от материала, утре трябва да мина другата половина, за да мога накрая в неделя да релаксирам с тестченца.
Нямам търпение да си видя и резултатите от другите изпити. Блаах, защо не ги изнесат на тъпия сайт на даскалото, ми трябва да се мъкна до даскало <.<
Ох влюбена съм в руски поет, мъртъв от 60 години, и в италиански певец, на 53 години. -.- хич не ми е лесно
Ох , Есенин <3( Поне ,ако става въпрос пак за него
, той умирга преди повее от 60 години,ама нищо)
Ми малко разочарована, пак ми би игнора, а щеше да се обажда,но простено му е...
Последно редактирано от granger : 05-18-2012 на 22:12
maDamn
Мразя като трябва да работя в съботаОтделно толкова много ми липсва вече, поне довечера ще сме цялата нощ заедно, а следващата седмица се очертават отново 4 дена почивка
Can't wait!
Хубаво ми еее.
Той е тук вече, нямам търпение да си отворим очите и денят ни да започне.
Аз още си пия кафето, той милия отиде да издирва закуска по магазините.
Не ми харесва единствено това, че ми е адски студено. Облякла съм се така, както ходех през зимата.
И течния шоколад свърши.
И спря да се върти за миг земята..
Мускулната ми треска започва да отшумява, вече мога да шавам нормално. С'а маминка като се наконти ще пием по едно кафенце после Зумба (sun) Следобеда още ми е мноооого мътен, но най- вероятно ще се разлагам пред някой сериал. Вече не съм ядосана. Ако иска да ме търси...
Като изключим това, че се събудих с ужасни болки, бивам.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добре . Болна . Изпита ми е в понеделник . АААААААААААААААААААААА . Късмет на всички с изпитите![]()
Намерих сайт с отстъпка на парфюми, харесах си още една дузина козметика и джунджурии, че и литература, за да е идилията пълна.
Сега остава само да си чакам парите...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Линк, бързо! :Д
Добре съм. Изкъпана, стоя си на лаптопчето, сега ще хапна ягодки за закуска. Времето е ужааасно гадно, вали бая силен дъжд, а трябва да ходя да си скъсявам една рокля :Д Днес май няма да се излиза, супер гадно, студено, мрачно, дъждовно време... И нещо се разболявам...
Everything changes, but beauty remains ...
Видяло се е, че и днес без кафе няма да мина. Отвратително студено, гадно и влажно е, не е спряло да вали от 2-3 дни и ми лази по нервите вече тва време. Тъкмо се позакрепих и сега пак почнах да се разболявам. Не ми се мърда никъде, обаче съм обещала за довечера и... измъкване няма.
Истерясвам вечетея матури така ме притесняват, че не знам как ще издържа
малко остана... да живеем за след матурите
нямам търпение само да дойде 24 и животът ми почва на пълни обороти (sun)
раздвоена отновооо ... имам матура в понеделник а мисля за глупости (нормално за мене )![]()
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Много гаден ден. Почти цял ден учих за матурата по Български и Литература. Толкова съм притеснена, че чак не е за приказване. Може би нямаше да е така, ако не бях решила в последния момент да кандидатствам, ама.. много мразя така. И сега ще има яко учене. Хайде по Български добре, ама като знам как се изложих за преразказа от класното лошо ми става. По принцип тези неща много ми вървят, обаче от притеснение допуснах фактическа грешка, която ми докара тройка, а без нея можех да имам 6, защото нямах никакви други грешки. Оф, ужас. А пък за математиката не ми се мисли. Там имам само 3-ки, дано и на матурата поне толкова да изкарам, за да не ми се загубят съвсем шансовете да кандидатствам, а като знам в Несебър как ги приемат сигурно ще вляза. Ама дано не се изложа.. поне по математикатаааа.. :х
Иначе ми е готино. Видях се с който трябва и си изкарах много добре. С майка ми решихме на първи юни (деня на детето) да отида да си пробия езика. Жалко, че баща ми още не знае за тази идея, а трябва да му кажа. Трябват ми идеи как да го направя, че направо лошо ще му стане на човека..
![]()