.
Затворена тема
Страница 119 от 120 ПървиПърви ... 1969109115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 951 до 2 975 от общо 2992
    Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Най после разбрах къде ще са ми матурите,време беше.И естествено едната е на другия край на града поне половината ми съученици ще са там,втората е близо до нас и на всичко отгоре съм в една зала с една много добра приятелка От няколко дни само уча,ама така е като все оставям нещата за последния момент...Сега оставям Ботев,Вазов и всички други и излизам

anonymous708973
    Guest
    Чувствам се... нелогична. Доколкото се познавам, в момента би трябвало да се питам какво не ми е наред, че така ми скачат 30 човека, а на мен ми е смешно, ама убийствено много се забавлявам в момента. Че и ме заплашват, че щели да изкарат мои постове от тоя форум, щото, видиш ли, съм имала приятел, щото съм била долна мастия :Д :Д :Д
    А въпросният приятел, след като му обясних за какво става въпрос, се спука от смях на писаниците им. 500 коментара без нито един мой, смятаааай :д

Сиси, как мина колоквиумът?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Перфектно като за физика. Мисля, че ще имам петица. Още не мога да повярвам. XD

ПП. За коя тема говориш, че ми стана интересно?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Още ядене за мен! Днеска мега много се надъхах на новата хореография. Тия дни ако стане тайфата да мръднат да ме видят, никак няма да ми е зле. Започва да ми харесва да съм толкова асоциална. Парите са толкова надценявани... (Гроздето ми е тоооолкова киселооооо.... )

Ами... умислена както обикновено!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Въй стига толкова Диабло за днес, че ужасно много се забърах... рофл
    Тая вечер ще си стоя в нас --> ще си пусна някой филм да гледам.
    Е за жалост явно няма да ме вземат на работа, търсенето продължава .. кю кю ;/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    http://imageshack.us/f/337/1234dgi.jpg/

Ей това с велосипед за 50 минути взето на отиване и 50 минути в обратна посока. Който е от София може би ще се ориентира. Много съм доволен от себе си.

Щастливо ми е. Надявам се по дълго да ме задържи тази емоция.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на xoxi
    Прекрасническо ми е.
    Нямах сценична треска, успях да се отпусна напълно пред всичките тези очи пред мен... о.О Получи се забавно, даже ме поздравиха. Юху.
    Прекарах едни 4 часа с най-добрата ми приятелка. Отново само двете!! Беше толкова приятно..
    След това успях да се свържа и с приятелката, която живее на 1000+ километра от тук. С нея говорих само 1 час, но ме зареди като за цяла седмица.
    Изгледах и един обнадеждаващ филм.
    Момчето ми ще е тук още сутринта в 8, а нощта ще я прекараме в някой музей. Ако някой не знае, на 19ти май е Нощта на музеите...
    И спря да се върти за миг земята..

объркана, импулсивна. прибързана. винаги с драма.
    просто обичайното състояние.
    чудя се дали не ми харесва да страдам непрекъснато
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на iwwo_
    Нормално...........

Супер фен Аватара на shmatarok
    Чувствам се прегряла от учене.
    Направо лошо ми стана днес, преговорих половината от материала, утре трябва да мина другата половина, за да мога накрая в неделя да релаксирам с тестченца.
    Нямам търпение да си видя и резултатите от другите изпити. Блаах, защо не ги изнесат на тъпия сайт на даскалото, ми трябва да се мъкна до даскало <.<

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох влюбена съм в руски поет, мъртъв от 60 години, и в италиански певец, на 53 години. -.- хич не ми е лесно

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох , Есенин <3 ( Поне ,ако става въпрос пак за него , той умирга преди повее от 60 години,ама нищо)
    Ми малко разочарована, пак ми би игнора, а щеше да се обажда,но простено му е...
    Последно редактирано от granger : 05-18-2012 на 22:12
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мразя като трябва да работя в събота Отделно толкова много ми липсва вече, поне довечера ще сме цялата нощ заедно, а следващата седмица се очертават отново 4 дена почивка

Can't wait!

Мега фен Аватара на xoxi
    Хубаво ми еее.
    Той е тук вече, нямам търпение да си отворим очите и денят ни да започне.
    Аз още си пия кафето, той милия отиде да издирва закуска по магазините.
    Не ми харесва единствено това, че ми е адски студено. Облякла съм се така, както ходех през зимата.
    И течния шоколад свърши.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на babity
    Мускулната ми треска започва да отшумява, вече мога да шавам нормално. С'а маминка като се наконти ще пием по едно кафенце после Зумба (sun) Следобеда още ми е мноооого мътен, но най- вероятно ще се разлагам пред някой сериал. Вече не съм ядосана. Ако иска да ме търси...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Като изключим това, че се събудих с ужасни болки, бивам.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Добре . Болна . Изпита ми е в понеделник . АААААААААААААААААААААА . Късмет на всички с изпитите

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Намерих сайт с отстъпка на парфюми, харесах си още една дузина козметика и джунджурии, че и литература, за да е идилията пълна.
    Сега остава само да си чакам парите...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ох , Есенин <3 ( Поне ,ако става въпрос пак за него , той умирга преди повее от 60 години,ама нищо)
    завърти 6-цата, и се получава 90
    Иначе, нда.

Тъжно ми е. Едно такова безтегловно и носталгично. По-късно ще излизам с компанията, дано те успеят да ме развеселят.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Намерих сайт с отстъпка на парфюми, харесах си още една дузина козметика и джунджурии, че и литература, за да е идилията пълна.
    Сега остава само да си чакам парите...
    Линк, бързо! :Д

Добре съм. Изкъпана, стоя си на лаптопчето, сега ще хапна ягодки за закуска. Времето е ужааасно гадно, вали бая силен дъжд, а трябва да ходя да си скъсявам една рокля :Д Днес май няма да се излиза, супер гадно, студено, мрачно, дъждовно време... И нещо се разболявам...
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Видяло се е, че и днес без кафе няма да мина. Отвратително студено, гадно и влажно е, не е спряло да вали от 2-3 дни и ми лази по нервите вече тва време. Тъкмо се позакрепих и сега пак почнах да се разболявам. Не ми се мърда никъде, обаче съм обещала за довечера и... измъкване няма.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Истерясвам вече тея матури така ме притесняват, че не знам как ще издържа малко остана... да живеем за след матурите нямам търпение само да дойде 24 и животът ми почва на пълни обороти (sun)

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    раздвоена отновооо ... имам матура в понеделник а мисля за глупости (нормално за мене )
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на Зайче..
    Много гаден ден. Почти цял ден учих за матурата по Български и Литература. Толкова съм притеснена, че чак не е за приказване. Може би нямаше да е така, ако не бях решила в последния момент да кандидатствам, ама.. много мразя така. И сега ще има яко учене. Хайде по Български добре, ама като знам как се изложих за преразказа от класното лошо ми става. По принцип тези неща много ми вървят, обаче от притеснение допуснах фактическа грешка, която ми докара тройка, а без нея можех да имам 6, защото нямах никакви други грешки. Оф, ужас. А пък за математиката не ми се мисли. Там имам само 3-ки, дано и на матурата поне толкова да изкарам, за да не ми се загубят съвсем шансовете да кандидатствам, а като знам в Несебър как ги приемат сигурно ще вляза. Ама дано не се изложа.. поне по математикатаааа.. :х
    Иначе ми е готино. Видях се с който трябва и си изкарах много добре. С майка ми решихме на първи юни (деня на детето ) да отида да си пробия езика. Жалко, че баща ми още не знае за тази идея, а трябва да му кажа. Трябват ми идеи как да го направя, че направо лошо ще му стане на човека..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си