.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 178

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Това пък беше малко пресилено. Майка ми ме е родила на 30 и нито тя е умряла преди да стана на 19, нито аз. То няма железни правила. Кой пък гарантира, че ще срещнете мъж, с когото искате да имате семейство преди 30? XD Всичко е въпрос на късмет и лични разбирания. Просто не съм съгласна, когато някой отбележи с показалката как е рано и първо трябвало да се нареди всичко останало, а това е на последно място.
    Да, много съм съгласна. Нещата трябва да се развиват едновременно, а не едното за сметка на другото.
    Макар да не обичам да давам примери със себе си... аз се омъжих преди да съм завършила висшето си и преди да съм си намерила "стабилна" работа. Искрено се надявам брака ми да проработи и досега всичко е наред. Да, направих си стажа, който ми трябва, след известни "брачни" недоразумения (които са си нормални в началото на всеки брак), с мъжа ми вече сме се нагодили достатъчно добре един към друг, за да кажем, че сме готови да си имаме хлапе. За мен, всяко нещо дойде с времето си, без да ги подреждам по план-график. И сработва.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Божеее,не го взимайте толкова на сериозно.Никого не исках да обидя.Пошегувах се просто Сори!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да, много съм съгласна. Нещата трябва да се развиват едновременно, а не едното за сметка на другото.
    Макар да не обичам да давам примери със себе си... аз се омъжих преди да съм завършила висшето си и преди да съм си намерила "стабилна" работа. Искрено се надявам брака ми да проработи и досега всичко е наред. Да, направих си стажа, който ми трябва, след известни "брачни" недоразумения (които са си нормални в началото на всеки брак), с мъжа ми вече сме се нагодили достатъчно добре един към друг, за да кажем, че сме готови да си имаме хлапе. За мен, всяко нещо дойде с времето си, без да ги подреждам по план-график. И сработва.
    И аз гледам на нещата по този начин. Да, малко повече усилие се иска да направиш така, че хем да се развиваш кариерно, хем да си гледаш семейството, но си струва. Пък и аз се чудя като направиш някаква бляскава велика кариера от раз, но си нямаш ни мъж, ни някаква стабилност от друг род, кое му е толкова хубавото? Всеки прави всичко това с идеята да го сподели. Иначе големия праз, че изкарваш 2-3 хиляди месечна заплата. На вечеря все ще изядеш една порция.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И аз гледам на нещата по този начин. Да, малко повече усилие се иска да направиш така, че хем да се развиваш кариерно, хем да си гледаш семейството, но си струва. Пък и аз се чудя като направиш някаква бляскава велика кариера от раз, но си нямаш ни мъж, ни някаква стабилност от друг род, кое му е толкова хубавото? Всеки прави всичко това с идеята да го сподели. Иначе големия праз, че изкарваш 2-3 хиляди месечна заплата. На вечеря все ще изядеш една порция.
    Сиси,тоооолкова си права.
    За какво са ти много пари,когато няма с кого да ги споделиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си