- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче да се омъжи на тези години ?
Да, много съм съгласна. Нещата трябва да се развиват едновременно, а не едното за сметка на другото.
Макар да не обичам да давам примери със себе си... аз се омъжих преди да съм завършила висшето си и преди да съм си намерила "стабилна" работа. Искрено се надявам брака ми да проработи и досега всичко е наред. Да, направих си стажа, който ми трябва, след известни "брачни" недоразумения (които са си нормални в началото на всеки брак), с мъжа ми вече сме се нагодили достатъчно добре един към друг, за да кажем, че сме готови да си имаме хлапе. За мен, всяко нещо дойде с времето си, без да ги подреждам по план-график. И сработва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Божеее,не го взимайте толкова на сериозно.Никого не исках да обидя.Пошегувах се просто![]()
![]()
Сори!
И аз гледам на нещата по този начин. Да, малко повече усилие се иска да направиш така, че хем да се развиваш кариерно, хем да си гледаш семейството, но си струва. Пък и аз се чудя като направиш някаква бляскава велика кариера от раз, но си нямаш ни мъж, ни някаква стабилност от друг род, кое му е толкова хубавото? Всеки прави всичко това с идеята да го сподели. Иначе големия праз, че изкарваш 2-3 хиляди месечна заплата. На вечеря все ще изядеш една порция.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()