- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче да се омъжи на тези години ?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо четеш избирателно?!
По-долу съм обяснила,защо казаното от нея са пълни глупости!!!
Ако някой станел баща след 35 щял да се чуди дали ще е жив,когато детето му стане на 18-20 години ... Е това си е ПЪЛНА простотия!!!Точно за това и споменах,че познавам хора,чиито родители са ги "създали" доста по-рано от моите и въпреки това не са доживели до пълнолетието им.
А иначе дадох моето семейство като пример за да види,че това по-горе си е малоумно ... Това,че майка ми е забременяла чак тогава го споменах,защото ако не бях щях да чета коментари от рода на "За вашите по-важна е била кариерата","Тия нормални ли са чак тогава да правят деца" и т.н. ...Достатъчно такива коментари съм чувала и за моите родители,и за родителите на приятели,които също късно са имали деца.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ти май още не си се усетила,че моят коментар беше поднесен ИРОНИЧНО.Продължаваш да твърдиш,че ръся глупости,въпреки че по-горе казах,че се шегувам.Не си схванала подтекста
Пък и както ЛейдиДи каза,едно е да имаш проблемно забременяване,а друго съзнателно да решиш да забременееш късно,защото според мен никак не е желателно да родиш почти на 40.
И това,че при теб нещата са се получили,не гарантира на другите майки,че раждайки на 36 или 40,ще прегърнат здрави бебета!