.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 178

Hybrid View

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Има разлика между това да имаш проблем със зачеването и съзнателно да решиш да забременееш късно.
    Не съм съгласна, че ръси пълни глупости, но пък като се замисля, за теб всичко, което не е според твоето виждане е пълни глупости
    Защо четеш избирателно?!
    По-долу съм обяснила,защо казаното от нея са пълни глупости!!!
    Ако някой станел баща след 35 щял да се чуди дали ще е жив,когато детето му стане на 18-20 години ... Е това си е ПЪЛНА простотия!!!Точно за това и споменах,че познавам хора,чиито родители са ги "създали" доста по-рано от моите и въпреки това не са доживели до пълнолетието им.
    А иначе дадох моето семейство като пример за да види,че това по-горе си е малоумно ... Това,че майка ми е забременяла чак тогава го споменах,защото ако не бях щях да чета коментари от рода на "За вашите по-важна е била кариерата","Тия нормални ли са чак тогава да правят деца" и т.н. ... Достатъчно такива коментари съм чувала и за моите родители,и за родителите на приятели,които също късно са имали деца.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Защо четеш избирателно?!
    По-долу съм обяснила,защо казаното от нея са пълни глупости!!!
    Ако някой станел баща след 35 щял да се чуди дали ще е жив,когато детето му стане на 18-20 години ... Е това си е ПЪЛНА простотия!!!Точно за това и споменах,че познавам хора,чиито родители са ги "създали" доста по-рано от моите и въпреки това не са доживели до пълнолетието им.
    А иначе дадох моето семейство като пример за да види,че това по-горе си е малоумно ... Това,че майка ми е забременяла чак тогава го споменах,защото ако не бях щях да чета коментари от рода на "За вашите по-важна е била кариерата","Тия нормални ли са чак тогава да правят деца" и т.н. ... Достатъчно такива коментари съм чувала и за моите родители,и за родителите на приятели,които също късно са имали деца.
    Ти май още не си се усетила,че моят коментар беше поднесен ИРОНИЧНО.Продължаваш да твърдиш,че ръся глупости,въпреки че по-горе казах,че се шегувам.Не си схванала подтекста
    Пък и както ЛейдиДи каза,едно е да имаш проблемно забременяване,а друго съзнателно да решиш да забременееш късно,защото според мен никак не е желателно да родиш почти на 40.
    И това,че при теб нещата са се получили,не гарантира на другите майки,че раждайки на 36 или 40,ще прегърнат здрави бебета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си