.
Затворена тема
Страница 33 от 120 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2977
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    2 неочаквани изходни, 2 предадени от мен урока, 2 пъти измокрена до кости
    как ли се чувствам..
    изтощено
    май ще полягам с менюто пък барем запомня някоя пица или салата..или суши..там нещо изобщо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Таро?

Оо, каква готина изненада - да дойдат специално да ми донесат торта и пъпеш. Обичам ги!
    мда :Р
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на xoxi
    Имам чувството, че сърцето ми ще прегрее и ще гръмне.
    Толкова ми е влюбено и развълнувано, че... Гр.
    Последните два дни ги прекарах предимно в спане. И пак се чувствам изморена.
    Ще си тегля един ледено студен душ преди лягане.
    Наистина се надявам тази нощ да не се въртя като пумпал в леглото от жега.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Blab
    добре се чувствам, държа да го кажа, че иначе само мрънкам в темата:Д
    уморено ми е, но (само)доволно. оптимистично и здравословно влюбено.
    да видим.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Адски изморена, ама поне е от хубаво пък и като легна рано ще мога да заспя, че да успея утре да се дигна в 8 без нещо за изпита. А след 26ти като си вземе и мъжо изпита ще се полива, ама много зверски ... Ох чак нямам търпение Отдавна не съм се запивала.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Зле, много зле

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Не много добре.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъх....не ми се получи вечерта според очакванията...ама.. карай. Ще го преживея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Пия много кафета, пуша много, ям много, имам безсънни нощи - отново и са много.
    Не ми е нещастно дори, ами мегахипергигасуперсвръх безразлично. Едни и същи глупостЕ се случват, колкото да минава времето, началството и то едно глупаво - да се чудиш как са стигнали въобще, аджеба, до тоя пост и дали са минали 8 клас, надежда в тунела - никаква.
    В момента толкова много неща зависят от мен и са ми на главата, че емоционално съм блокирала отвсякъде. Проблеми с изпълняването на работата си нямам, 'щото се оказа, че се съсредоточавам, когато искам и съм доста експедитивна, обаче съм толкова лоша актриса и така не мога да симулирам ентусиазъм... Не ми се лепват фалшиви усмивки, не ми се държи учтиво-лицемерно и не ми се съобразява с някого си. Знам, че голяма част от плановете ми за бъдещето ще пропаднат, ако не се поамбицирам малко, обаче толкова тъпи неща се случваха, случваха, случваха, отново и отново, че ми се попари желанието отвсякъде. Претръпнах просто. И тотално съм ги зарязала другите, в момента гледам себе си.
    Търся се и не мога да се открия. Превърнала съм се в тотален социопат и въобще не мога да реагирам адекватно на проблема й, което ме отчайва допълнително.
    Прави ми се нещо, а не знам какво. Хем ми се ще да сменя обстановката, хем не ми се пътува. А ми пуснаха невероятна оферта, не ми се вярва чак, че е реално. Само да беше в подходящия момент.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не мога да спя.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    След малко излизам на работа. Имам да дооправя още няколко неща по проекта, но са лесни и ще станат бързо. Нямам търпение да мине този работен ден и да си я видя пак вечерта! Толкова ми липсва точно сега...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Спах много зле, даже по едно време се преместих да спя на дивана, пуснах си телевизора и най-сетне успях да заспя, беше към 5 сутринта, а трябваше да стана в 8, за да уча... Както и да станах в 10 и нещо с ужасно главоболие и лоши мисли, приятелят ми е на километри от мен, а е едва началото, говорим си всеки ден, но е за 20тина минутки макс, с изключение ма вчера, когато си говорехме два пъти, тъпото чувство в мен не е само защото ми липсва ужасно много, ами защото не си изпълни едно обещание и ако днес също не го спази вече ще си кажа какво ми тежи, гледам да не го правя сега, знам, че се скапва от работа....
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ебахти разигравката.

Супер фен Аватара на cyclops
    Злеее...вече преумората надделява над всичко. Направо не издържам. Да идва и този уикенд вече, че....

Тъпо . Тъпи предложения за навън . Заяждания . Защо не ме оставят дее*а . :@ Нон-стоп кихам и очите ми са прецакани . ЪЪХ .

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ooooooo, днес си купих трансмитер за колата (най-накрая) *sun* Много съм щастлив ^_^ Писна ми от тия тъпи радиа... бът ноу мор !
    Ще взривя центъра

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Мии добре съм . Почивам си , карам колело в Кайлъка ,ама тея гадни комари ;s Събота и неделя при гаджето ( ох ,много ми липсва :S )

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оф, много се дразня на тея консултанти, кво ми се месят в нещата не мога да разбера. Усещам мощното желание да ме накарат да си дам парите при техните хора при положение, че това е напълно излишно. ПФФФ.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    така.
    нищо не свърших, поне ще си обядвам и съм чак от 2, ама до еконта трябва да скокна първо
    дано с тия часове по 25 да не правим по философия , че иначе ще го осера тотално
    не съм учила много, мързеше ме тая сутрин...и менюто не си знам..а довечера май пак съм на работа..абе супер
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Blab
    иронично някак - това е най-несериозната ми сесия, а съм повече от доволна. преполовихме я, още само 7 и лято!)
    отивам да си нарежа пъпеш и сядам да чилаутвам поне 1 час и после обратно над тетрадките.

Аман от несериозни хора...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Yesika Виж мнението
    Супер ,вече на 16 днес ми е РД-то.Тази вечер ще празнувам
    Честито!!! Желая ти здраве, щастие и късмет

по темата: Взех си изпита със 6тица Не мислех, че я изкарам тая оценка, но определено съм доволна от себе си и от това, че 4те дена учене не са напразно Жалко, че довечера няма да може да се полее, но по нататъка задължително!!! А и ми писна пиянското не се сърди човече ( такова ссъ шот чашки вместо пионки ) да седи в шкафа от 2 месеца насам ... Време му е да се ползва по предназначение я с ромче, я с водчица, абе квото дойде
    Последно редактирано от DragonLady : 06-20-2012 на 13:12

Супер фен Аватара на NambyPamby
    МоШно. Нещата се нареждат неочаквано добре и все в моя полза. Най-сетне мога да му поотпусна края и да спра да се тровя излишно. Продължавам да не чувствам обаче никаква съпричастност от страна на близките ми(изключая приятелите), което е просто... ами, нищо ново не е. Възмутително си е и толкоЗ. Никой не си избира семейството, дет' се вика, обаче пък можеш да направиш избора да си резнеш всякакви връзки с хора, които уж би трябвало да те познават най-добре, пък вместо това те нехаят и все едно са ти чужди.
    Любвеобилно ми е иначе, готова съм за подвизи.

Мега фен Аватара на babity
    Исках да съм добра приятелка, но просто късметът беше на моя страна. Тъпо ми е няк'во от една страна, че пак съм средна хубост, ама ми стана много яко кат' видях, че съм успяла да създам няк'во трайно добро впечатление. Абе... яко ми е. И не съм вярвала, че това ще излезе из моите уста, но искам веднага да седна да уча за да си взема и последния изпит и после да мислим за няк'во бачкане. Искам да съм си полезна!

Голям фен
    зех си изпита с 3ка ама го зех

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си