- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Искам да ви питам аспирина във шампоана с каква цел се слага ? Благодаря предварително.
А опитвали ли сте сместа от амла и шикакай? И за пърхут я препоръчват, и за бързо омазняване, подчертава къдриците... Много полезна за скалпа. Малко трудно се отмива, но си заслужава.
Аргановото масло за каква цел се ползва?? Имам предвид като останалите масла за сухи коси или за някаква по-специална цел??
Бтв да изкажа мнение - не харесвам продуктите на Шаума за коса, но тези новите шампоан и балсам ми действат супер добре на косата, овлажняват я и не е суха.Накратко много съм доволна, препоръчвам - http://www.google.bg/imgres?q=schaum...9,r:0,s:0,i:65
^Аз точно от този шампоан на Шаума останах крайно недоволна.![]()
Момичета, и аз се подсригах вече, лунния календар не го смятам много много, снимка може утре да пусна,ако има кой да ме цъкне.![]()
^ Честито и от мен.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Здравейте ! Искам да ви попитам мога ли да правя маска за коса, само с масла (от жожоба, бадемово, пшенично и т.н.) или трябва да добавям и още нещо. Косата ми е много суха и изтощена от пресата и затова се поразрових малко и намерих много маски за коса. Но въпроса ми е -може ли, или не да си направя маска само с масла? Благодаря предварително!![]()
Естествено, че моженикакъв проблем.
Аз никога не съм слагала нищо друго в маските освен масла.
Последно редактирано от strawberry88 : 06-27-2012 на 10:46
в тия жеги, най-много през ден я мия, понякога 2-3-4 дни подред къпане, не искам да си представям на какво ще прилича след морето... днес ще си сложа от маслото в шампоана да видя как ще ми се отрази
princessvictoria , ползвам Стимуланта на Икаров и пшенично масло в момента. Иначе съм ползвала и бадемово, и жожоба, също и арганово, но то беше някакво измислено..![]()
^Мхм,и при мен е същото.
Аз имам хубаво арганово на Nashi ама ме е страх да го слагам,като маска вече,щото няма отмиване.
Само при мен ли няма ''скърцащ ефект'' от шампоаните на Глис? ;/![]()
Слунцезащитния спрей на Каротен така и не го намерих и си взех на Балеа за 4лв.. да го видим,за сега им харесвам продуктите,надявам се да е добър
![]()
Хора искам да ви попитам нещо.Ползвали ли сте това:
L`ORéAL Elseve Arginine Resist X3 спрей за укрепване на косата?
Щото пишеше,че се нанася само в корените,а аз се чудя как ще е ако се сложи и по дължината.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Защо искаш да го слагаш по дължината,като си пише,че само в корените се слага?
Аз между другото имах същото спрейче на Елсев,но за обем и нищо не направи.Не знам как можах да си помисля,че някво си спрейче ще ми придаде обем и как можах да дам 10 лева за него.Чиста вода си беше.![]()
![]()
Щото видях,че от тази серия нямат спрей без отмиване,а само това и балсам с отмиване.А да и маска.
Та идеята ми беше дали ще мога да го ненаса и по дължината за да играе ролята на спрея.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ще ходя да се подстригвам сега, дано да остана доволна.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.