.
Затворена тема
Страница 4 от 121 ПървиПърви 123456781454104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 3024
    Banned Мега фен
    момичета пак си направих обичайната маска и ще стоя колкото може повече..утре ми идва шампоана и ще ви кажа какъв е

Banned Мега фен
    забравих.. аз също съм доволна от Глис като цяло .. на 6аума съм ползвала доста отдавна само един шампоан и балсам с плодове и нямах оплаквания, но помня че нещо състава не ми беше харесал и за това не си бях купила друг шампоан

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В предната тема бях обещала да споделя мнение за тази серия:

Ами все още не съм си купила балсама ама няма и да го купя май
    Като цяло съм доволна - определено косата ми пада по-малко,което за мен си е направо Чудо,защото лятото пада със скоростта на светлината
    Относно спрея - на опаковката пише да се слага по 1-2 пъти на ден,но аз слагам по около 1 път в седмицата,защото забелязах,че ако го слагам всеки ден косата ми започва да се омазнява много бързо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Banned Мега фен
    ^ еее ако не си бях поръчала шампоана първо тая серия щях да пробвам щом си доволна,нищо де,друг път

момичета стоях с маската 5 часа

Момичета, някой от вас пил ли е Biotin 5000 ? Мисля, че го няма в България, не съм напълно убедена, но като гледам какво пише в интернет, главно косата расте много бързо, подхранва кожата, обаче това, което ме притеснява,е че пише, че от него отслабваш, т.е. гори мазнините в тялото, та майка ми ще ходи сега до Англия и се чудя дали да й кажа да ми вземе, но пък има и друго, което пък е Biotin 500 , не 5000 , мисля , че е добре и е изгодно,какво мислите? Вижте това, което пише за 500.

Biotin Benefits and Uses

• Important for hair, skin and nail health
    • Biotin deficiency can result in hair loss, therefore it is common to take biotin for hair loss
    • Required for synthesis of fatty acids
    • Assists in converting food to energy
    • Contributes to health of sex glands and sweat glands
    • Essential nutrient for carbohydrate metabolism
    • Helps to maintain a healthy nervous system
    • Involved in transformation of amino acids into protein
    • Promotes normal cell growth

Да уточня. Не ми трябва, за да ''отслабвам'' с него, мен ме касае най-много ефекта за косата, но точно това ме притеснява, защото съм слаба като фиданка и не знам..

Град
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ еее ако не си бях поръчала шампоана първо тая серия щях да пробвам щом си доволна,нищо де,друг път

момичета стоях с маската 5 часа
    Ами за сега съм доволна,но нали знаеш,че на всеки действа различно
    Иначе мирише много хубаво и косата ми е по-"жива" после Харесва ми

Голям фен Аватара на taamara
    Не съм пила този, за когото говориш, пия в момента витамини за коса и нокти, но количеството биотин там е сравнително ниско ..
    Иначе за косата, дневната доза прием, препоръчителната, е 5000 микрограма, което е 5 милиграма.
    А за това, че се отслабва от него ...за първи път го чувам. Биотинът е витамин Б7, може да почетеш за него

Ами, честно казано, това за отслабването съм го чела в не малко сайтове, както и приятелки са ми говорили, аз затова така се учудих...

Ако се храниш нормално, едва ли ще отслабнеш само от витамина, но не знам - аз бих пробвала : ))

Благодаря.

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Относно спрея - на опаковката пише да се слага по 1-2 пъти на ден,но аз слагам по около 1 път в седмицата,защото забелязах,че ако го слагам всеки ден косата ми започва да се омазнява много бързо
    Искам да те питам дали тоя спрей може да се използва и като балсам по дължината и утежнява ли косъма като цяло?
    Да речем да смени спрея без отмиване за лесно разресване,който обиковено присътва в сериите на Елсев.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на cheburashka
    искам да ви попитам нещо, за което съм чела толкова различни мнения... колко често трябва да се мие косата? според вас?

Banned Мега фен
    според мен е златната среда - 2 пъти в седмицата

и аз мисля така, през 2 дни я мия по принцип, понякога се случва да е през 1
    само сега лятото... по-честичкко, или ден след ден или през ден...

и друг въпрос, който доста ме вълнува, преди не обръщах внимание, но с какво решите косите се? аз искам да си купя четка с естествен косъм, в dm виждали ли сте?

Banned Мега фен
    ^ много често я миеш... 2 пъти в седмицата означава през 3-4 дни

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз я мия 2 пъти седмично,но понякога се налага 3...
    Реша я с дървен гребен с широки зъбци и нещата са много по-различни,не е както с пластмасов.
    Ама не знам за миенето как е правилно.Чувала съм от фризьори,че няма нищо лошо да се мие всеки ден пък и порите се запушвали и не можела да диша и т.н.
    А други казват,че е естествената мазнина е много полезна.
    Аз мисля,че ако се мие с лек,ежедневен шампоан може и по-често...ама пък така краищата се изсушават ии ...абее не знам и аз.
    Последно редактирано от strawberry88 : 06-29-2012 на 07:32

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    искам да ви попитам нещо, за което съм чела толкова различни мнения... колко често трябва да се мие косата? според вас?
    Като почне да ти се омазнява я миеш ! Аз моята я мия през 2-3 дни, иначе ми се омазнява ! При всеки човек е различно, на някой по-бавно им се омазнява, а на други по-бързо ! Съветвам те да не я миеш всеки ден, защото ще се изтощи и ще се омазнява по-бързо !

Да, тва с миенето на косата е доста ..хм, спорна тема. От една страна съм съгласна с Марти - за златната среда, 2 пъти в седмицата и аз я мия по толкова, от друга обаче съм на мнение, че всяка коса е различна и има различни потребности. Има коси, които са фини и с тънък косъм, налага се да се мият ежедневно ..което не си е работа, но ..
    Така че моето мнение е - според нуждите на косата.
    Имам приятелка, която си мие косата всяка сутрин, ами не й е опадала, нито изглежда суха от прекаленото миене, като се използва по-меко шампоанче всичко е ок.
    И все пак - едно съветче към момичетата, които имат по-фин косъм, може косата да се сплете на рибени плитки, ролки и т.н., по този начин може да си спечелите един ден бонус и да не я миете толкова често.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз моята коса я мия 2 пъти седмично през зимата,а лятото по 3 пъти.
    бтв,днес си намазах косата със зехтин

Град
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    Искам да те питам дали тоя спрей може да се използва и като балсам по дължината и утежнява ли косъма като цяло?
    Да речем да смени спрея без отмиване за лесно разресване,който обиковено присътва в сериите на Елсев.
    Не мисля,че става.Той си е на водна основа и не мисля,че ще има същия ефект.Освен това,както казах,го ползвам доста рядко (а на опаковката пише по 1-2 пъти на ден),защото от него ми се губи и обема,а и косата ми се омазнява много по-бързо Но,разбира се,на всяка коса е различно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Здравейте,отдавна не съм писала.
    Маски не съм си правила отдавна.Миналия ден си подстригах косата на черта,но не късо,а само 3-4 пръста ми отряза от дължината.Направи ми и малко по-къси горни пластове,и тях ги скъси с 3-4 пръста.Така се харесвам повече,а и беше нацъфтяла и имаше нужда от освежаване.Може да пусна снимка в неделя,като си измия косата.
    Иначе трябва скоро да си купя нова маска за коса,че от мойта е останало 1 пръст на дъното.И нов шампоан ще си купя.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Биотинът и аз много пъти съм искала да си го взема но просто не знам от къде, много бих искала да го намеря някъде но не знам дали го има в България. Според мен няма да отслабнеш от него, а ако отслабнеш ще е с нещо незначително
    А аз от доста време не съм си правила маски защото нещо ме мързи, точно сега когато имам най голяма нужда косата ми да порасне с около 4 пръста, няма да откажа и повече .. ще се местя в ново училище и искам косата ми да е по дълга

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Вчера се намазах с пшеничното масло и стоях около 2 часа, но косата ми продължава да мирише на маслото, може би не съм отмила добре. Скоро започвам пак с маските, че доста време направих почивка

еми няма как, не издържам аз да не я мия по 3-4 дни, като я мия на през 2-3 дни, това са си точно 2, понякога 3 пъти седмично, обичам да я усещам свежа и да ми ухае на къпанко <3 пък и с какви ли не масла и маски, на 3тия ден става суха като слама...

аз сега я мия през ден, понякога 2... и нещо ме мързи да се занимавам много, мия я с Орзен, прибавям няколко капки масло от пшеничен зародиш, после Миозотиса и след баня на връхчетата от маслото и това е

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте момичета! (:
    Отдавна не съм писала, но напоследък нямах много време, а и съответно не полагах достатъчно грижи за косата ми.
    Искам да Ви попитам дали за лятото ще е добре да редувам хининов шампоан и http://beautiful.bg/image/cache/data...ml-500x500.png и + това да си взема едно такова спрейче http://www.enzo.bg/FotoCache/view/12/LOPSOLW_KRGR50.jpg ? Смисъл като цяло да не я натоварвам с излишни продукти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си