- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Аз много искам да го пробвам тривитаминола, ама все забравям.
да,правя си маски с тривитаминол от 2 години като сега някъде от януари или февруари не съм слага тривитаминол, но мисля да го почна .. абсолютно всичко можеш да сложих в маската - жълтък,кисело мляко,оцет,зехтин,ракия,хум а,някакво масло,аспирин,чесън,какао,к афе,мед и т.н.
някой знае ли как се използва аргановото масло,защото никъде не пише на български нито на английски
^ Като маска - преди измиване нанасяш в корените, по дължините, масажирам, увиваш в найлон и отгоре шапка или да го добавяш към различни маски, FuCKkK13 е посочила отгоре продукти, които биха могли да се ползват.
Другият начин е да го ползваш като вид финиш, завършващ продукт - няколко капки върху пръстите/дланите и след това нанасяш по краищата, на измита, все още влажна коса.
Какво марка ти е аргановото?
а колко често мога да правя маската с тривитаминола и изобщо има ли ефект?![]()
Някой знае ли дали кристалите за коса на Виктория са добри?
Момичета, някоя от вас използвала ли е шампоан Фитовал и ако да, доволни ли сте?
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Взех си пшенично масло днес, предложения за маска?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Момичета, имате ли си на някаква представа къде се продава Биотин ? Доколкото знам са някакви витамини за коса и за всичко като цяло т.е. кожа, нокти ...
Ъм и още един въпрос... намерих забутано в секцията едно шишенце тривитаминол, сигурно стои там от доста време.. използвала съм съвсем малко но са минали 28 дни от отварянето пък и е стоял и на много топло. Не става за използване, нали ? :Д
ммм аз съм използвала такъв тривитаминол,но беше стоял в хладилник.. така на топло не бих го ползвала,но ти решаваш![]()
утре заминавам за море!Ако можете да ми кажете как да подхраня косата си дали ще е със спрейчета или маски ... освен това съм забелязала че косата ми цъфти според вас преди да отида на море или след това да я подстрижа??
слънцезащитен спрей,който е нужен през цялото лято,а не само като си на море.. и сега и след морето си вземи връхчетата,а след морето яко маски.. връзвай си косата и гледай да не я мокриш всеки ден,за да не се налага да я миеш всеки ден,прикривай я с кърпа,за да я защитиш от слънцето и гледай поне там да не използваш преси/сешоари и т.н.
Момичета, запасила съм се с масла и всякакви продукти в хладилника и започвам активно да подхранвам косата. Преди 2-3 дни подстригах връхчетата и сега се захващам сериозно с маските. Взех си шампоан с хума,хума на прах,стимуланта на Икаров,имам Тривитаминол, пшеничено масло и една ампула на Денис ,както и маска на Денис с плацента. Но не знам в какъв ред да използвам всичко това.Смятам първо да правя маски с Тривитаминол плюс стимуланта,но не знам няма ли да стане прекалено насищане на масла.
Косата ми е мазна,чуплива, цъфтяща като майска роза ,неукротима и дълга до линията на сутиена така да се каже.Някакви идеи?
със сигурност не слагай всичкото това на косата си че ще стане по-зле..
първо можеш да започнеш с маските с тривитаминол - само тях и евентуално след баня 2-3 капки масло/кристали .. като направиш един курс с тривитаминола (лично за мен това е едно шишенце) можеш за малко (1-2 седмици) да ползваш само купената маска + ампулата, след това можеш да си редуваш стумулант/маска с хума + някакви масла .. т.е. едната седмица стимуланта,другата седмица маска с хума,някакво масло,алкохол и т.н. и през цялото това време може да си миеш косата с шампоана с хуматаспоред мен това си е добър режим.. като през това време можеш да си вземеш връхчетата още 1 път.. и един съвет - купи си слънцезащитен спрей за косата и винаги слагай нещо след баня на краищата щом цъфтят
![]()
Ммм аз искам да попитам дали някой е ползвам шампоана с плацента Denise Line на Биофарма. С кристалите ми вървеше едно пликче от 10мл, което е за 2 пъти и се чудя дали да си взема и шампоан. Тъй като имам косопад и той е точно за това. Усещам, че е по изчистена косата, по-мека и не падат толкова косми след сресване. Та така де някой да го е ползвал?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз съм го ползвала случайно някои го беше взел у нас и ми предотврати сезонния косопад..
Купих си хининова вода обаче на нея пише да я използвам 1-2 пъти седмично, а аз на ден си слагам по 2 пъти.Вредно ли е за косата и забавя ли растежа?
Ще си изтъниш много косъма така!
Впръсквай я само след баня на леко подсушена коса.
направих си обичайната маска ще стоя 2-3 часа, от шампоана още не мога да изкажа впечатления,но като че ли е хубав (от едно ползване) иначе спрея ми харесва и ми прави доста мекичка косата![]()
Благодаря за бързият отговор! Искам само да питам кои е най-добрият слънцезащитен спрей за коса? Гледам да не излизам много навън,защото тук е около 40 градуса,но е хубаво да имам един под ръка.
моялох.. ами не знам.. честно казано за първи път ползвам.. преди съм карала на кристали с ув филтър .. върни се 1-2 странички назад - бях пост-нала link към шампоана и спрея..