.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Обвързана.
    Защото имам нужда да се радвам на друго човешко същество по начин, по който не мога да се радвам на останалите. Защото искам да имам най-добър приятел, наистина приятел, освен ъъъ гадже, който да ме прегърне в кофти момент, аз него също. Защоото секса тогава е най-хубав ^^. Защото е хубаво да имаш до кой да заспиш и съответно да се събудиш. Защото чувството да си влюбен и да обичаш е прекрасно.
    Не е готино да си сам каквито и плюсове на това да изтъквате..
    Същото важи и за мен

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Това говори лошо единствено за зле придружения.
    Защо? И според мен е по-добре да се обвързваш само, ако си срещнал подходящ човек, а не ей така за идеята.

По темата: Обвързана. Никога нищо не съм чувствала като задължение, ограничение и прочие. Усещането да обичаш и да си обичан е едно от най-хубавите неща на света.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Защо?
    Защото ти си избираш с кой да си. Никой не ти набива в главата да се лепиш за неподходящи т.нар. 'зле придружаващи'.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    соло съм....за сега(надявам се :Д)

Защото ти си избираш с кой да си. Никой не ти набива в главата да се лепиш за неподходящи т.нар. 'зле придружаващи'.
    Ами то затова хората се разделят.Не за всеки мога да преценя веднага, че е неподходящ.Ако ти можеш, браво.На мен ми е нужно време явно.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    forever alone

Свободата на необвързаните? Ти и да си обвързан пак имаш свобода, а тя е да си с човека до себе си, да се разбирате! Кой е казал, че щом си обвързан нямаш свобода!? Не съм съгласен! Това зависи само от вас самите с приятелката,приятеля ти! Ако си давате нужната свобода няма да имате никакви проблеми! Защото всеки човек има нужда от личен живот иначе се губи нишката.

Голям фен
    3/4 неовързан

Необвързана ! (чакам чудо)

На принципът съм "ако не можеш да си с когото искаш по-добре се отдай на самотата".
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Обвързана съм,но бих признала,че понякога наистина ми липсва свободата на необвързаните.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Необвързана. По мое желание.
    От години не се случваше да съм сама, но взе, че стана и се чувствам добре.
    Имам достатъчно време за себе си и съм освободена от задължения/отношения към някой.

аз също съм необвързана вмомента ... и двете си имат предимства ...

Аз съм обвързана от близо 2 години и много обичам приятеля сии ) Да имаш някой до теб, който да те обича и да ти го показва постоянно е прекрасноо (sun)

Супер фен Аватара на Glamour92
    Свободен електрон.
    И докато не намеря човек,ако не говорещ,поне разбиращ моя език и същевременно с когото да чувствам двустранна химия,все ще съм си така.
    Иначе другият вариант си е по-за предпочитане.
    Последно редактирано от Glamour92 : 07-07-2012 на 14:25
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо обвързан, вече година и почти два месеца

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Обвързана. Не защото съм лигава и не мога да изкарам няколко месеца без човек до себе си, който да ме подкрепя и напътства. Напротив, точно обратното съм - властно и самостоятелно. Просто когато съм обвързана, или по скоро и най-вече влюбена в човека до мен, няма начин да не се събудя с усмивка на лицето. Няма начин да се мръщя и да се чувствам гадно, когато видя грейналото му личице и очички, когато неговите ръце се увият около мен в прегръдка, а устните му нежно целунат моите. Апф. Разприказвах се.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Щастливо обвързана от близо 4 години и половина и свободата никак не ми липсва.Поне на този етап и да я получа,не знам как да я използвам просто защото нямам нужда от нея...Любовта ми дава всичко и не считам,че изпускам кой знае какво,ако не бях обвързана.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Обвързана съм и не,не се чувствам вързана или нещо такова.Споделям с приятеля си,защото искам,не чакам той да ме разпитва или пък да не му споделям абсолютно.От неговата страна е абсолютно същото и се разбираме идеално.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Необвързана съм, просто няма възможност да съм с любовта на живота ми и честно казано нямам желание за друг поне на този етап от живота ми
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Необвързана съм и скоро май няма да започна нова връзка От доста години не съм била сама за повечко време и сега наваксвам.Освен това осъзнах,че дори след 5 години и половина все още имам доста силни чувства към момче,с което (до някъде) заради моите глупости не можем да сме заедно ... или поне не и на този етап Не искам друго момче до себе си,защото няма смисъл да го лъжа и да го оставя да се надява на нещо по-сериозно.Не си падам по мимолетните връзки.

Между другото не съм съгласна,че когато един човек е обвързан,то той не е свободен
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мне, трябва да се помисли по въпроса

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Необвързан съм и на този етап определено предпочитам това. На моята възраст 99% от момичетата са или кифли, или лигли, или и двете. Малкото свестни момичета, които познавам са обвързани. А и съм забелязал, че все си падам по 20 и нагоре годишни и то не заради тяло или красота, а точно заради това, че имат вече акъл в главата и с хора като тях може да стане една наистина стабилна връзка, докато с момиче на моята възраст не виждам докъде ще я докараме.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Обвързана съм и предпочитам да съм си обвързана. Не ми липсва нищо на необвързаните. Свободата си я имаме, дори когато сме си обвързани. А и освен това ми харесва как постоянно съм с него, просто съм влюбена до уши, както се вика.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    [i]Имам нужда да изливам целия тоя позитивизъм и обич върху нечия глава.
    И аз така.

Имам нужда да гушкам точно този човек, да се забавляваме заедно, да му надувам главата, когато ми е тъжно и да знам, че ще ме разбере и ще се почувствам по-добре. Да виждам колко влюбено ме гледа, дори и да се караме понякога. Да ми е най-добър приятел, обаче и гадже ии много повече.<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си