.
Отговор в тема
Страница 134 от 134 ПървиПърви ... 3484124130131132133134
Резултати от 3 326 до 3 345 от общо 3345
    Още сме седмокласници и ще си пишем в тази тема, ако достигнем 200+ страници, можем да направим тема "Настоящи осмокласници".

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Значи , доколкото разбрах , документите , които подаваме сега в у-щата гнезда са тези : (за ЕГ)

• Оригинал и копие на дипломата за 7-ми клас ;
    • Оригинал и копие от акта за раждане (трябва ли И оригинала ? ) ;
    • Служебната бележка за оценките от матурите (после ти я връщат) ;
    • Характеристиката ще трябва ли ? (за поведение , награди , интелектуалните възможности ? )
    • А мед. картон (за болестите и ваксините) ?
    Аз днес си подавах документите и не, характеристиката не ти трябва. Медицинския картон също не го искат. Той ще ти трябва чак на 26.06 най-рано, когато се записваш в училището, в което са те приели. На нас медицинския картон ще ни го дадат чак на есен и ще го занесем в училището през септември. Тъй, че има време за него. Акта за раждане не ти трябва. Аз си носих личната карта, за потвърждаване на самоличността, но те така и не ми я искаха. И излиза, че са ти необходими само удостоверението и неговото копие и служебната бележка. Повечето мой познати са дали копието на бележката, включително и аз. Но едно момиче е дало оригинала и не са й я върнали. Не мога да кажа кое точно се дава, но със сигурност приемат и копието на служебната бележка.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Още сме седмокласници и ще си пишем в тази тема, ако достигнем 200+ страници, можем да направим тема "Настоящи осмокласници".
    +1

Повече от фен Аватара на vassy
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Аз днес си подавах документите и не, характеристиката не ти трябва. Медицинския картон също не го искат. Той ще ти трябва чак на 26.06 най-рано, когато се записваш в училището, в което са те приели. На нас медицинския картон ще ни го дадат чак на есен и ще го занесем в училището през септември. Тъй, че има време за него. Акта за раждане не ти трябва. Аз си носих личната карта, за потвърждаване на самоличността, но те така и не ми я искаха. И излиза, че са ти необходими само удостоверението и неговото копие и служебната бележка. Повечето мой познати са дали копието на бележката, включително и аз. Но едно момиче е дало оригинала и не са й я върнали. Не мога да кажа кое точно се дава, но със сигурност приемат и копието на служебната бележка.
    Аха , благодаря

Мен днес ме върнаха да търся ксерокс за копие на служебната бележка. В 54то

Повече от фен Аватара на vassy
    Някой от провинцията, който ще учи из София и търси с кой и къде да живее?
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    SunT и аз днес ходих в 54то. Подадох си документите само дето не официално, защото първо трябва да им дам медицинско =D Утре ще ходя при личната и вече ще съм спокойна =D

Ето как си подредих желанията:
    1.СГСАГ "Христо Ботев" - Строителство и архитектура с АЕ
    2.СГСАГ "Христо Ботев" - Геодезия
    3.НПГПТО "М.В.Ломоносов" - Компютърна техника и технологии
    4.ПГМ "Н.Й.Вапцаров" - Възобновяеми енергийни източници
    5.НФСГ - Икономика и мениджмънт с АЕ
    6.18 СОУ с японски език
    7.СГСАГ "Христо Ботев" - Недвижими имоти
    8.СГСАГ "Христо Ботев" - Парково строителство и архитектура
    9.СГСАГ "Христо Ботев" - Транспортно строителство
    10.СГСАГ "Христо Ботев" - Водно строителство
    11. 2 АЕГ - ЧЕ - АЕ;ИЕ;М;Г
    12. 1 АЕГ - ЧЕ - АЕ;ИЕ
    13. 32 СОУ - ЧЕ - АЕ;РЕ

Балът ми за професионални гимназии е 33,321, а за езикови 33,214 =]] Мислех парковото строителство да ми е на първо място, но всички казваха, че няма да имам реализация в България затова смених и писах строителство и архитектура на първо. Е дано да ме приемат още на 1во класиране.. Успех и на вас..

П.П. Ако някой ще кандидатства в строителния непременно да ми пише =]]

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Какъв език писахте първи? Английски или друг? Утре подавам документи в друг град и още не съм решила. Ужас.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Какъв език писахте първи? Английски или друг?
    1-во желание с 1-ви език испански
    2-ро желание с 1-ви език английски

Умирам от притеснение откакто подадох документите за кандидатстване!На 1-во място писах 4ЕГ Варна с испански език,дано ме приемат!Има ли някой от Варна тук?

Фен Аватара на chombak
    Град
    in the dark side
    Ako има някой, който е писал НПМГ с география, да пише на ЛС, ммоля ви
    You believe, but what you see?
    You receive, but what you give?

Цитирай Първоначално написано от Wikito Виж мнението
    има нова тема!

Приета съм в ЕГ "Гео Милев", гр. Добрич с английски език! Ако има някой там, да пише ЛС! ^^

Цитирай Първоначално написано от stef98 Виж мнението
    Приета съм в ЕГ "Гео Милев", гр. Добрич с английски език! Ако има някой там, да пише ЛС! ^^
    Погледни темата "Бъдещи осмокласници" или "Списък на осмокласниците по училища 2012-2013", там може да си намериш съученици, тази тема е за архива и никой не пише тук. (:

Направо ще откача с тия изпити и матури ;x Наистина, много е важна годината!

Цитирай Първоначално написано от neverbackdownx Виж мнението
    Направо ще откача с тия изпити и матури ;x Наистина, много е важна годината!
    Тази темичка е доста стара.

В сравнението: "идат като тигри" е разкрита ожесточеността на поробителите.
    При цитирането трябва ли да има двоеточие преди "идат като тигри"?

Не трябва, но да знаеш, че пишеш в стара тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си