.
Отговор в тема
Страница 133 от 134 ПървиПърви ... 3383123129130131132133134 ПоследнаПърви
Резултати от 3 301 до 3 325 от общо 3345
    Как ще си подредите желанията - наясно ли сте ?
    .. Как се чувствате днес .. след като свърши почти всичко ?
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Ходих вчера да подам заявлението. На първо място писах 91 НЕГ, а на 2,3,4 и 5то място писах английската със съответно немски, испански, руски и френски. Повече не съм писал, пък и включих английската само за да покрия минимума за желания, защото ако не вляза в немската, което, ако статистиките са верни, няма да се случи, отивам в американския.

weenonas няма да ти искат медицинско, освен ако не кандидатстваш в техникум.

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    За това което тече в момента или записване на приетите става въпрос? Аз още не съм си извадила медицинско, проблем ли е, защото утре ще ходя да се записвам?
    Не ти трябва, освен ако не пишеш професионални гимназии (НТБГ, НФСГ).
    Последно редактирано от SunT : 06-16-2012 на 18:15

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Ти май наистина много се вживяваш. Преди се ядосваше заради някакъв телефон, а сега защото ще отидеш на село за един ден, защото искат да уважат празника ти...
    Тези дни настроението ми е добро. Раздлелих се с класа си, поплаках малко, но стига толкова лигавщини. Тези дни официално отварам летния сезон.:}
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Ти май наистина много се вживяваш. Преди се ядосваше заради някакъв телефон, а сега защото ще отидеш на село за един ден, защото искат да уважат празника ти...
    Не се вживявам.. както и да е, изтрих го.Вече съжалявам, че изобщо споменах телефона в едно-единствено редче...

Недейте така, дЯца, не се карайте.
    Днес ходихме на пица с класа. (вече за 12 път да кажа ;д) Беше много тъпо. От 25 човека 1/3 не се появиха. Две момичета се отцепиха на друга маса под предлог, че нямало място, което не беше така. После дойдоха още две шматки, които най-нагло си извадиха цигарките и запушиха. Много ми бяха жалки - в едната ръка цигарата, в другата пицата и едната не спря да се хвали как тая вечер щяла да отиде на рожден ден, за да им изпие алкохола и да гледа сеира на другите. Направо нямам думи... После пък се наложи да доплатим пицата на едно момиче, което не можа да дойде, защото беше в Карнобат и никой не искаше да даде пари (въпреки че в нашия клас никой не е чак толкова беден, че да не може да си го позволи...). Накрая поне това оправихме. Уф, поне не ме е яд, че се разделям с тях. Така и така с повечето от приятелките ми отиваме в една и съща гимназия, а с останалите (от приятелките ми) след девети клас ще сме в една и съща сграда. (ГПЗЕ и ПМГ са в една и съща сграда)
    Тъй, пак се отплеснах от темата ;д Аз уж в петък щях да ходя да си подреждам желанията, после реших, че ще ми трябва и копие от акта за раждане и не отидох. Днес щях да ходя, но разбрах, че трябва подпис на родител. Тъпо. Утре с мама ще отидем сутринта и да се свършва ;д
    Ще пиша само две желания. 1. ПМГ - паралелка биология с английски и усилено изучаване на химия 2. ГПЗЕ - паралелка немски с английски ^^

Голям фен Аватара на wenii
    ох, хора, вие в последните дни заобичахте класа си, аз моя го намразих по незнайни причини, точно за два дни |(( ..
    : ))

Блъди все едно слушам моя клас само дето ние давахме доброволно, понеже класната събираше и „нямаше как да ни връща“. Е, като разбрахме, че плащаме част от сметката на някои хора, доста се намусиха повечето тя закръгляше и някои добре ги офука като за последно.

Вени, защо?? О.о

Голям фен Аватара на wenii
    щото станаха супер лигави и се правят на голямата работа, за два дни много отворени станаха, ако си мислят, че ще ги трая се лъжат жестоко :@ добре, че в понеделник се виждаме за последно с повечето sunnn
    Последно редактирано от wenii : 06-16-2012 на 20:46
    : ))

Много жалко... Аз моя клас няма да го видя повече, обаче честно казано не се чувствам тъжна.В смисъл, приятелите ще си се виждаме, но се отървах от досадниците и се чувствам добре.
    Последно редактирано от SunT : 06-16-2012 на 22:21

Някой може ли да ми каже как се пишат паралелките на езиковите? в смисъл, от пред пред профилите на техникумите има някакви цифри, но пред езиковите няма :/

Преписваш нещата, както са дадени на сайта на Рио http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo..._paralelki.pdf

Ахм, но на мен ми трябват за Пловдив. Като сменя sofia с plovdiv излиза, че не може да намери..

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Искам да попитам дали в езиковите гимназии в 9 клас се учи само историята на 1-вия език ,който си избрал ? Т.е този който се учи по-засилено

Не пишете кодовете, сменени са с някакви трицифрени, които не са качени на сайта на РИО-то (за София-град). )

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Не пишете кодовете, сменени са с някакви трицифрени, които не са качени на сайта на РИО-то (за София-град). )
    В петък подавах заявлението и кодовете не са сменени-остават си четирицифрени

Иху, най-сетне отидох. Написах само две желания, ама и с едно съм щяла да мина. Излезли са статистиките за Сливен. По БЕЛ възможните оценки над моята са 9, а по математика - 13, от които две са пълни шестици(тоест със сигурност са над мен ;д). При положение, че за да вляза със сигурност в ПМГ, трябва да има най-много 51 човека с бал по-висок от моя, смятам, че съм вътре ;д
    И все пак нямам търпение да стане 26, да си подам документите и вече да не се занимавам.

Предлагам на 26.06 да направим новата тема. Гласувай, народе - за или против ;д

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    В петък подавах заявлението и кодовете не са сменени-остават си четирицифрени
    При мен бяха трицифрени, все тая, защото при несъответствие на код с наименование, се гледа наименованието. )

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Предлагам на 26.06 да направим новата тема. Гласувай, народе - за или против ;д
    И какъв е смисъла? Ще изпишем максимум 50 страници и к'во?! По-добре да я направим сега. )

Защо сега? Аз предлагам да я направим септември, когато всички сме пирети, а дотогава да си пишем тук.

Голям фен
    Значи , доколкото разбрах , документите , които подаваме сега в у-щата гнезда са тези : (за ЕГ)

• Оригинал и копие на дипломата за 7-ми клас ;
    • Оригинал и копие от акта за раждане (трябва ли И оригинала ? ) ;
    • Служебната бележка за оценките от матурите (после ти я връщат) ;
    • Характеристиката ще трябва ли ? (за поведение , награди , интелектуалните възможности ? )
    • А мед. картон (за болестите и ваксините) ?

Заставам зад perry_the_platypus - по-добре тези , които са за седми да продължат темата, а ние да си направим нова

Ух,днес си записах желанията и съм вече доволна.На 1-во желание ми е ГРЕ-то с испански език.Някой ще ходи ли там ?Като цяло повечето с които бяхме в една стая да пишем ,писаха на първо желание ГПАЕ "Гео Милев" ,което ме притеснява. Ходихме нарочна с автобус до Бургас да видя пътя,мъчителноооо е.Направо не знам как ще го бия цяла година ако ме приемат.На мен иначе не ми е мъчно също за класа ми.Никога не сме били задружни,от малки ни деляха та така.И аз съм за да направим нова темичка,но чак като ни приемат ...

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Искам да попитам дали в езиковите гимназии в 9 клас се учи само историята на 1-вия език ,който си избрал ? Т.е този който се учи по-засилено
    Зависи от гимназията. Ако има учител, завършил да речем биология и испански, тогава избралите първи език испански ще учат биологията на езика. Иначе не. Например в Плевенското ГПЧЕ на немски се учи само историята. А пък в Ловешката езикова (където аз ще кандидатствам) на английски се учат География, Биология и История в 9 клас и само История в 10 клас. Та, зависи си от училището и от първия език, който си избрала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си