- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ходих вчера да подам заявлението. На първо място писах 91 НЕГ, а на 2,3,4 и 5то място писах английската със съответно немски, испански, руски и френски. Повече не съм писал, пък и включих английската само за да покрия минимума за желания, защото ако не вляза в немската, което, ако статистиките са верни, няма да се случи, отивам в американския.
weenonas няма да ти искат медицинско, освен ако не кандидатстваш в техникум.
^Ти май наистина много се вживяваш. Преди се ядосваше заради някакъв телефон, а сега защото ще отидеш на село за един ден, защото искат да уважат празника ти...
Тези дни настроението ми е добро. Раздлелих се с класа си, поплаках малко, но стига толкова лигавщини. Тези дни официално отварам летния сезон.:}
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Недейте така, дЯца, не се карайте.
Днес ходихме на пица с класа. (вече за 12 път да кажа ;д) Беше много тъпо. От 25 човека 1/3 не се появиха. Две момичета се отцепиха на друга маса под предлог, че нямало място, което не беше така. После дойдоха още две шматки, които най-нагло си извадиха цигарките и запушиха. Много ми бяха жалки - в едната ръка цигарата, в другата пицата и едната не спря да се хвали как тая вечер щяла да отиде на рожден ден, за да им изпие алкохола и да гледа сеира на другите. Направо нямам думи... После пък се наложи да доплатим пицата на едно момиче, което не можа да дойде, защото беше в Карнобат и никой не искаше да даде пари (въпреки че в нашия клас никой не е чак толкова беден, че да не може да си го позволи...). Накрая поне това оправихме. Уф, поне не ме е яд, че се разделям с тях. Така и така с повечето от приятелките ми отиваме в една и съща гимназия, а с останалите (от приятелките ми) след девети клас ще сме в една и съща сграда. (ГПЗЕ и ПМГ са в една и съща сграда)
Тъй, пак се отплеснах от темата ;д Аз уж в петък щях да ходя да си подреждам желанията, после реших, че ще ми трябва и копие от акта за раждане и не отидох. Днес щях да ходя, но разбрах, че трябва подпис на родител. Тъпо. Утре с мама ще отидем сутринта и да се свършва ;д
Ще пиша само две желания. 1. ПМГ - паралелка биология с английски и усилено изучаване на химия 2. ГПЗЕ - паралелка немски с английски ^^
ох, хора, вие в последните дни заобичахте класа си, аз моя го намразих по незнайни причини, точно за два дни |(( ..
: ))
Блъди все едно слушам моя классамо дето ние давахме доброволно, понеже класната събираше и „нямаше как да ни връща“. Е, като разбрахме, че плащаме част от сметката на някои хора, доста се намусиха повечето
тя закръгляше и някои добре ги офука като за последно.
Вени, защо?? О.о
щото станаха супер лигави и се правят на голямата работа, за два дни много отворени станаха, ако си мислят, че ще ги трая се лъжат жестоко :@ добре, че в понеделник се виждаме за последно с повечето sunnn
Последно редактирано от wenii : 06-16-2012 на 20:46
: ))
Много жалко...Аз моя клас няма да го видя повече, обаче честно казано не се чувствам тъжна.В смисъл, приятелите ще си се виждаме, но се отървах от досадниците и се чувствам добре.
Последно редактирано от SunT : 06-16-2012 на 22:21
Някой може ли да ми каже как се пишат паралелките на езиковите? в смисъл, от пред пред профилите на техникумите има някакви цифри, но пред езиковите няма :/
Преписваш нещата, както са дадени на сайта на Рио http://www.rio-sofia-grad.com/web_fo..._paralelki.pdf
Ахм, но на мен ми трябват за Пловдив. Като сменя sofia с plovdiv излиза, че не може да намери..
Искам да попитам дали в езиковите гимназии в 9 клас се учи само историята на 1-вия език ,който си избрал ? Т.е този който се учи по-засилено![]()
Не пишете кодовете, сменени са с някакви трицифрени, които не са качени на сайта на РИО-то (за София-град).)
anonymousx http://www.riobg.com/![]()
Иху, най-сетне отидох. Написах само две желания, ама и с едно съм щяла да мина. Излезли са статистиките за Сливен. По БЕЛ възможните оценки над моята са 9, а по математика - 13, от които две са пълни шестици(тоест със сигурност са над мен ;д). При положение, че за да вляза със сигурност в ПМГ, трябва да има най-много 51 човека с бал по-висок от моя, смятам, че съм вътре ;д
И все пак нямам търпение да стане 26, да си подам документите и вече да не се занимавам.
Предлагам на 26.06 да направим новата тема. Гласувай, народе - за или против ;д
Защо сега? Аз предлагам да я направим септември, когато всички сме пирети, а дотогава да си пишем тук.
Значи , доколкото разбрах , документите , които подаваме сега в у-щата гнезда са тези : (за ЕГ)
• Оригинал и копие на дипломата за 7-ми клас ;
• Оригинал и копие от акта за раждане (трябва ли И оригинала ? ) ;
• Служебната бележка за оценките от матурите (после ти я връщат) ;
• Характеристиката ще трябва ли ? (за поведение , награди , интелектуалните възможности ? )
• А мед. картон (за болестите и ваксините) ?
Заставам зад perry_the_platypus - по-добре тези , които са за седми да продължат темата, а ние да си направим нова
Ух,днес си записах желанията и съм вече доволна.На 1-во желание ми е ГРЕ-то с испански език.Някой ще ходи ли там ?Като цяло повечето с които бяхме в една стая да пишем ,писаха на първо желание ГПАЕ "Гео Милев" ,което ме притеснява.Ходихме нарочна с автобус до Бургас да видя пътя,мъчителноооо е.Направо не знам как ще го бия цяла година ако ме приемат.На мен иначе не ми е мъчно също за класа ми.Никога не сме били задружни,от малки ни деляха та така.И аз съм за да направим нова темичка,но чак като ни приемат ...
![]()
Зависи от гимназията. Ако има учител, завършил да речем биология и испански, тогава избралите първи език испански ще учат биологията на езика. Иначе не. Например в Плевенското ГПЧЕ на немски се учи само историята. А пък в Ловешката езикова (където аз ще кандидатствам) на английски се учат География, Биология и История в 9 клас и само История в 10 клас. Та, зависи си от училището и от първия език, който си избрала.