- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Ами храниш се добре, тренираш добре, резултатите няма да закъснеят.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз говоря за спортни постижения. Това как изглеждам съм го сложила на последно място. Тренирам, защото ми е хубаво.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Какви са ти целите? Питам, защото съм зарибена по дневниците в бб тийм и като цяло напоследък започнах да възприемам спорта в друго измерение (т.е. не само средство за поддържане на форма, ами и от всяка друга гледна точка), и ми е интересно. :д
bathory можеш ли да пуснеш снимки?![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Нямам точно определени цели, но искам да съм здрава и силна - физически и психически, и мисля че вървя в правилната посока.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Не би ли склонила на http://image.made-in-china.com/2f0j0...-Set-3324-.jpg
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
http://prikachi.com/images/216/5028216X.jpg
след някой друг месец плочки може и да се покажат.. да се надяваме![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Тва на корема стрии ли са ?![]()
Деликатно окосмяване
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И остават червени черти се едно някой те е надрал??Окосмяване вика
![]()
Може да са черти от това, че някой я е надрал. Не ми приличат на стрии.
Я па днеска тичах, да ви са пофала. Тия дена съм по-редовен и влизам у ритъм.
Аз пък помпах баниците днес..![]()
Аз работих за гръбче като дъбче. ^__
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ето я снимката с увеличен brightness, на нея личи: http://prikachi.com/images/349/5029349d.jpg
черни черти, стрии , тва онова важно е , че момичето си има стегнато коремче и скоро ще има прочки![]()
Стрии .. може да конкретизираш за кое точно говориш, защото стрии нямам, а това, което личи на снимката е корем, два белега и косми по корема.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
I win![]()
А бе червени пресни стрии ми се видят на коремаИли трябва пак да посетя офталмолог
![]()
Може би аз съм човека с проблем с очите. Имам един червен белег, да, и той е от изгоряно.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Тя, ако има стрии, не знам братовчедките ми какво имат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Здравейте.Аз също искам да започна да тренирам, но честно казано въобще не съм запозната с "правилата" в тази област. Така че ще ви помоля да ми препоръчате някакви сайтове с полезни статии за начинаещи или по специализирани форуми , а след като се образовам :Д малко може да започна и аз да споделям как вървят нещата не искам просто ей така да правя някакви упранения колкото да изглеждам добре искам да правя нещата както трябва.
bb-team.org примерно
Кажи какви са ти целите като за начало, пък можем да те насочим.
bb-team.org (Библията)
сериозно, направо там, аз като се сетя колко време съм изгубила, докато попадна на правилното място
чети там и бързо ще влезеш в крачка)