.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 142

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Миналото, бъдещето и настоящето са просто илюзия. Имаше един интересен филм на тема физика, с Брайън Грийн, казва се 'Тъканта на космоса' след като го изгледах се убедих, че всичко е предопределено до известна степен...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Миналото, бъдещето и настоящето са просто илюзия. Имаше един интересен филм на тема физика, с Брайън Грийн, казва се 'Тъканта на космоса' след като го изгледах се убедих, че всичко е предопределено до известна степен...
    Мда, това ми беше една от другите необещаващи теории

А този филм ще го изгледам задължително, винаги съм искала нещо на тази тематика. Преди пак бях гледала един доста интересен филм, който беше казала. Ако се сетиш други подобни, пиши

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Мда, това ми беше една от другите необещаващи теории

А този филм ще го изгледам задължително, винаги съм искала нещо на тази тематика. Преди пак бях гледала един доста интересен филм, който беше казала. Ако се сетиш други подобни, пиши
    Чак сега виждам това. Този филм на Брайън Грийн е в 4 части, по неговата книга е и смятам скоро да се сдобия с нея ;д.

Други интересни филми на тема физика са

Everything and Nothing (Всичко и нищо), в 2 части, с участието на физика Джим Ал-Халили, много добър филм. Като цяло всички филм с Джим са адски интересни, като например The Secret Life of Chaos, Atom /в 3 части/.
    BBC Horizon - What Is Reality ?
    What Happened Before The Big Bang, в този филм има доста информация за асимилиране...и много версии за това какво е имало преди Големият взрив, поставя се под съмнения дори и съществуването на такъв взрив.
    Is Everything We Know About The Universe Wrong ?, в него става въпрос за тъмен поток, тъмна материя и прочие.
    Do You Know What Time It Is - за илюзията на времето.
    To Infinity And Beyond, филмът е без коментар, може би най-трудният за осъзнаване от всичко което съм гледала до момента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си