- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпросите на awerw lV !!
Сериозно кажи ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нз................
В началото на юли идвам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кои мускулни групи според вас са важни да се развиват ? Ясно, че всеки като те види те пита "Колко е ръката?", но има и други мускули, не са само ръцете. Видях едни пичове с по над 40 ръце, а краката им бяха по-малки от моите.... И се зачудих върху кое да наблегна повече.... дайте мнение за мускулни групи, които според вас трябва да се развиват повече.
sapphire5![]()
Всички трябва.Нужна е симетрия
Истина е че краката се пренебрегват масово(все от лостаджии).. За мен едни от най-важните групи са мускулите на краката, на гърба(долната част на гърба също е масово пренебрегвана) и раменните
Дизайна на сайта се промени![]()
Ее лъвчо, аз вече ходих в Казанлък, ама с тебе пак не можахме да се разберем![]()
sapphire5![]()
9 упражнения за сплит програма много ли са според вас ? (лъвчо,чачо и който е онлайн)![]()
sapphire5![]()
Зависи колко серии повторения обем на тренировка кво целиш за коя мускулна група
как сте![]()
Вирусът зададе важните въпроси. Но честно казано очаквам да са много и да претренираш с тях.
Охо, ловец, здрасте!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Здравей Чачо .
Нещо по-забавно да съм изпуснал докато ме нямаше ? ;p
Няколко плажни теми, нищо съществено.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
казеина преди лягане пак ли трябва да е на грамаж колкото протеина след трен ?
sapphire5![]()
не е задължително.Пък и не е нужен казиен ,but anyway
ае, според теб, ако взема http://fitness1.bg/pure-whey-combo-three/ дали третата кутия ще стане негодна докато стигна до нея![]()
sapphire5![]()
Задай някой сериозен въпрос xaxa.. Не съм ял 18 часа и ми става лошо ....![]()
тва си е сериозен въпрос, излиза евтино, ама.... срока на годност ще изтече според мен ;с
sapphire5![]()
Ми гледай сега .. Зависи от срокът на годност и как го пиеш...Всъщност имам добавки от миналата година и повечето изтичат през Май-Юни 2013.. Протеинът 2014-та ,смятай тогава....
Никви протеини вече не пия,ебал съм им глупостите и простите добавки.Пет пари не струват
как ще да не струват :Д
sapphire5![]()
Ей тъй нищо не струват тези.. Ся кат' сваля дано се нацепя добре,от Края на Септември дърти булкинг най-вероятно.. И се надявам после за по-високи цели.. Като гледам тук някви 60-70 килограмови с прозиращи плочки дето изкупували цялия магазин за добавки чак ми става жал..Уж се и хранят и тренират,ама явно знаят само да суплементират.. Пет пари не давам за тия прости суплементи като протеин глутамин и тн..Пък за помпещите боклуци още по-малко..
Протеин+ензим (пепсин например) не е лоша комбинация.
е то напомпващите и аз не смятам да ги взимам, чачо аз ако имам пари и още неща ще си купяа протеина е просто по-добро възстановяване, какво му е лошото
sapphire5![]()