- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Момчета, а задавали ли сте си въпроса защо вашите съученички спят с чичковци и дали причината не е във вас?
16 - 92 и почина докато го правехмe :[ но за сметка на това му взех къщата, парите и колите :3
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Абе хора чета, чета и само се ядосвам. То наистина си е извратено това 16-35 но ако и двамата са съгласни и го искат какво? Ясно е, че не могат да имат дълга връзка, но поне могат да са заедно за малко. Защо мислите, че всеки навършил 30 вече изглежда като дядо ми? Познавам хора на по 30+ и като ги погледнеш ще кажеш, че са на 20. От друга страна познавам и хора на по 20+ и ако ги видите ще кажете, че са на минимум 30. Не винаги нещата са така, както изглеждат. Аз също предпочитам по възрастни - не ме питайте защо просто ме привличат. Но не говорим за хора, които са като дядо ми, а за красиви мъже.Има такива!
Последно редактирано от Hiphoplove : 07-25-2012 на 20:39
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами да болно,извратено така е. Но животът ни поднася какви ли не неща..изборът си е винаги наш.
Мъжа ми - 7 години е по голям от мене. Като го направихме за 1ви път той беше на 26, аз на 19.
С приятеля ми,аз бях на 15,той на 16,сега сме на 19 и 20.Не знам кое точно се пита![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ай ся сериозно 16-19
Чувствайте се свободни да ме критикувате, че спя с дядовци 3 години по-големи от мен. :3
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
3 години по-голям ... аз бях на 15, той на 18
на 18.. на 15 съм ;дд чичковци още не съм пробвала ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Защо темата е за момичета, нека и ние от мъжкия пол да се изкажем!!!
Аз бях на 18, а мацката на 30...
На 19 - сегашния ми.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-30-2012 на 10:39
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Който когато и с когото иска... защо сте все така враждебно настроени към фрапиращите години... и да ги обвинявате нито вие печелите, нито на другите им дреме за вашето мнение...
по темата 15- 24![]()