.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 200

Hybrid View

ShtrudeL не си права. Дори да е 100 кила - зависи от височина и тежест на костите. Има много хора, които са пръчки пък тежат зверски и това е от костите. Но да кажем, че едно пълно момиче - може за един месец да се подложи на диета и да смъкне 10-15 килограма и да изглежда много добре. Да е закръглено там където трябва. Т.е. пълнотата е точно толкова поправима колкото пъпките и брадавиците. Не разбирам каква е тази върла омраза към пълните хора. А да не говорим че има и такива, които поради заболяване не могат да отслабнат. Какво да ги обречем на смърти самота?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    ShtrudeL не си права. Дори да е 100 кила - зависи от височина и тежест на костите. Има много хора, които са пръчки пък тежат зверски и това е от костите. Но да кажем, че едно пълно момиче - може за един месец да се подложи на диета и да смъкне 10-15 килограма и да изглежда много добре. Да е закръглено там където трябва. Т.е. пълнотата е точно толкова поправима колкото пъпките и брадавиците. Не разбирам каква е тази върла омраза към пълните хора. А да не говорим че има и такива, които поради заболяване не могат да отслабнат. Какво да ги обречем на смърти самота?
    авв първо... не изпитвам никаква омраза към тях човече..
    и второ... не ми говори за кости и височини... говорим за сланини и пухкави месца.
    И ок, на твоето дебеличко момиче с прекрасен характер какво ще му кажеш? "Ще се подложиш ли на диета?"
    А и именно заради заболявания, би трябвало да отслабнат.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си