- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
За сухата коса - и аз съветвам да опиташ с L´Oréal - професионалната серия.
В ензо-то е намалена маската сега, доколкото виждам:
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...samask-200-ml/
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да кажа, че съм доволна на първо ползване от Арганово масло на Ейвън. Аз и с маска постоях днес 5 часа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
здравейте,чух за едни витамини Друцей нещо такова се казваха . Някоя от вас да е ползвала такива или да е чувала за тях?
strawberry88 по-добре маслото си го ползвай в маски,защото мисля,че ще е прекалено...![]()
TheBobqk тази серия им е доста добра - доста позитивни мнения има за нея, аз също съм доволна![]()
Smileygirl333 задаваш един от любимите ми въпроси... ами извинявай,но как да ти дадем мнения дали ще ти отива като не сме те виждали ?такъв въпрос се задава със снимка ! и не мисли че се заяждам
.. просто помисли логично дали по този начин - без снимка бихме могли да ти помогнем..
Ferero* лично аз не съм ползвала.. я дай малко повече инфо ако може![]()
иначе аз си направих днес маска от жълтък,кисело мляко,оцет и бира,но ще стоя малко (1 час) защото нямам повече време![]()
Smileygirl333 има снимка на аватара си бе.![]()
...ако е тя де.
ми лично аз от тая снимка не мога да преценя...
Ами не го приемам като заяждане, но наистина имам снимка на аватара сиНяма значение- ето друга снимка - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...44072527_n.jpg
![]()
Последно редактирано от Smileygirl333 : 08-09-2012 на 18:47
а без ефекти някоя ? а иначе на тая до колкото виждам не мисля,че ще ти отива,но сама преценяваш.. има едни сайтове дето качваш снимка и можеш си променяш цвета на косата,очите и т.н. защо не пробваш там ?
Променила съм само светлината, защото е снимано с телефон и не е особено добро качеството... Иначе да,пробвала съм в сайтове-стои много изкуствено, не може да се прецени..![]()
с фотошоп не изглежда изкуствено пробвай ии ще разбереш най-добре
http://apteka.framar.bg/30019567/%D0...D0%BF%D1%81-30 тези бяха витамините.
отзиви за тях???
да страхотни са мама ги използва от 2 години вече ии имат ефект нито и капе косата нито и се чупат ноктите![]()
оле супер ...е на мен не ми пада косата ама за ноктите ... а дали ускорява растежа ?
да обаче всеки ден трябва да пиеш по едно хапче в кутията са за 1 месец![]()
идеално.... и не са скъпи .. мерси много.Ако още някои е ползвал такива да каже мнение![]()
Не са скъпи ли???
За мен 42,20лв. си е скъпо за витамини за коса.![]()
е да ама е за целия месец ии има ефект и не е скъпо има и много по скъпи![]()
Пробвах крема на Макадамия,като преди това си измих косата с шампоана Здраве.
Сякаш шампоана много ми я изсуши и при ресането ми падна много коса.
После май малко прекалих с крема...
Абе имам лошо предчувствиеоще ми е мокра де.
И не знам дали си въобразявам,но вчера косата ми си беше супер и аз реших да я направя с машата ;/ и след това не стига,че нищо не стана,а и я чувствах много суха,като слама направо.Дали от това ми падна толкова коса сега :X имам чувството,че си съсипах косата от тая маша...или да не би да е сезонен?
Преди изобщо не ми падаше,а сега...побърквам се.
fizzyg,крема мирише,като пъпеш или дъвка...нещо таковаама е приятна миризма.
Косопада може и да е сезонен,но ако наистина мислиш,че шампоана Здраве е изсушаващ-това е причината за косопада.Най-вероятно ти е изсушил скалпа. За каква коса пише,че е този шампоан? Ако е за мазна,смятай че е от него.
Иначе и моята много пада и си ми е сезонния.
Здравейте, хубавелки !)) Редовно следя темичката ви и реших да се включа. Вчера бях да се подстригвам и фризьорката ми ми каза да си слагам маската '' Миозотис '' по 1 - 2 часа на навлажнена коса. Тъй като ми е толкова суха, снощи го направих и косата ми е със СТРАХОТЕН блясък и много, много мекичка. Само това ми помага да се справя със Сухата коса. Пробвайте
![]()