.
Отговор в тема
Страница 4 от 35 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 857
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от neda96 Виж мнението
    Това не е въпрос а констатация - ГОТИНА СИ
    Хихи,благодаря.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Какво значи доверие?
    Ако ти кажат да избереш нещо сигурно, но слабозадоволително, или нещо, което не е сигурно, но може би, евентуаално, ще те направи щастлива, какво ще избереш?
    Вярваш ли само на това, което можеш да пипнеш и видиш?
    До кога ще те разпитваме?
    Обичаш ли да ходиш по моловете?
    А по дискотеки ходиш ли?
    Ами кръчми?
    Противоположностите привличат ли се?
    1.Доверието е да вярваш.Да знаеш,че можеш да споделиш и най-съкровената си тайна на определен човек и той да не я издаде.Просто да си сигурен,че има някой,който няма да те предаде.Изразява се по много начини,например,когато 2-ма души са заедно,те трябва да си имат доверие т.е независимо къде и с кого е единият от двамата,важното е другият да му вярва и да е сигурен в него.Също така,може да повериш нещо на някой да го пази,или да му го дадеш временно и да му имаш доверие,че ще го върне както го е получил.Дано съм го обяснила като хората :Д
    2. Предпочитам да е несигурно,но да знам,че ще съм щастлива,отколкото обратното
    3. О,не само.Прекалено суеверна съм На много неща вярвам.
    4. До 5-та страница,смисъл от 6-та нататък започва друг,вече е избран.
    5. Естествено,че обичам,кой не обича
    6. Дам.
    7. По кръчми ходя,само ако има някакъв повод,бих казала.Иначе аз,както и хората около мене,обичаме повече на домашнo. ;д
    8. Ако съдя по мен-да.С приятеля ми сме пълни противоположности,много се караме,но пък за сметка на това ужасно много се привличаме,дори и сега,когато сме вече толкова време заедно.

Мега фен
    Град
    <3
    По какво се различавате с приятеля ти?
    Какво те дразни в него и какво обичаш в него?
    Имаш ли истински приятели момчета?
    Ревнива ли си?
    А гаджето ти ревниво ли е?
    Той има ли истински приятелки момичета?
    Кога има повод за ревност и кога няма в една връзка?
    Ползвате ли презервативи?
    Имали ли сте грандиозен скандал>?
    Защо хората се карат, щом се обичат? Т.е. защо си се сърдят толко време след като се скарат?
    Какво ще направиш, ако ти посегне? /шамарче, т'ва, онова../
    Обиждали ли сте се?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Milena96 Виж мнението
    Гаф ,не само по време на секс ,а въобще за който като се сетиш и ти става адски срамно все още.
    Бях малка,някъде на 10 и играехме с децата от квартала.По едно време решихме да наплискаме с вода няколко съседски врати във входа.Бяхме 4 момичета и взехме 2 кофи с вода и всяка от нас по 1 канче.Разпределихме си етажите от 1-вия до 4-тия.Помня,че бях на втория.В момента,в който тръгнах да заливам вратата,една жена излезе от вътре и леко така я окъпах След това бяха големи виканици,всички ни разбраха,нашите ни наказаха и така

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    По какво се различавате с приятеля ти?
    Какво те дразни в него и какво обичаш в него?
    Имаш ли истински приятели момчета?
    Ревнива ли си?
    А гаджето ти ревниво ли е?
    Той има ли истински приятелки момичета?
    Кога има повод за ревност и кога няма в една връзка?
    Ползвате ли презервативи?
    Имали ли сте грандиозен скандал>?
    Защо хората се карат, щом се обичат? Т.е. защо си се сърдят толко време след като се скарат?
    Какво ще направиш, ако ти посегне? /шамарче, т'ва, онова../
    Обиждали ли сте се?
    1.Най-вече по характер и мислене.
    2. Дразни ме детския му акъл,това че не взима живота на сериозно.Дразни ме това,че прекалено много прощава на хората,които го мачкат и също така,че се сърди за глупости и много обича да не държи на думата си.Обичам самия него. Усмивката му,очите му,целувките му,моментите, в които ми доказва,че ме обича,също така и тези,в които е отвратително романтичен <3.С една дума обичам всичко в него,освен това което ме дразни! ;д
    3. В момента не.Имах,но загубихме контакт.
    4. Да,понякога прекалено.
    5. Обсебващо ревнив,в повечето случаи.
    6. Не.Разказвал ми е,че преди е имал една такава,но и те като мен и моят най-добър приятел са загубили контакт.
    7. Много примери мога да дам.Ако е момче и ти е казал,че излиза само с приятели,а когато му се обадиш чуваш женски глас/ове или пък някой ти каже,че го е видял в женска компания,а той отрича да е било така,тогава има повод за ревност,че дори и за съмнения.Повод за ревност може да има,дори когато погледне или се обърне след друга,докато е с теб.Когато забележиш,че примерно си пише доста често с определено момиче и т.н. Зависи от хората,някои хора ревнуват,дори когато виждат,че гаджето им просто поглежда към друго момиче или момче.
    8. Не,пробвали сме само 2 пъти с презерватив.Аз съм на противозачатъчни,така че презервативите са излишни.
    9. Всичките ни скандали се превръщат в грандиозни,а половината са водели многократно до раздяла.. за 1 ден
    10. Не знам,при всеки е различно,не всички се сърдят по много,на някои им минава за секунди.Зависи и за какво са се скарали.
    11. Случвало се е да ми удря шамар,но никога нещо повече.Да ти кажа ли как става цялата работа? Аз или той се правим на интересни,един от двамата зашлеви другия,след това получава същото от другата страна,започват се скандалите по 2-3 часа,след което не си говорим 15-20мин и изведнъж някой подхваща тъпа тема на разговор и бурята вече я няма Опитах се да бъда хумористична,чак ми стана смешно на мен Иначе повечето ситуации наистина са такива.
    12. Направи си изводите по горния ми отговор.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Сори за спама ама ква е идеята на темата!?

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Сори за спама ама ква е идеята на темата!?

AlokiNn, щях да питам същото ,но ще му дам по ясна формулировка

Fenkaaa защо пусна тема в която главният герой си ти?Искаш да споделиш нещо,но да стане невинно с въпроси от други,обичаш да бъдеш разпитвана или за фън просто?
    Вече поясних,просто за забавление.Не знам какво толкова всеки ме пита,защо съм я пуснала..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Странна представа за забавление имаш явно . Не виждам да е много свързана тая тема със секса за това ще поспамя малко

Здравей. Какво за теб е приятеля ти изкушение или дар?
    Ако след 10 минути разбираш ,че идва краят на света какво ще направиш като за последно?
    Би ли скочила с парашут?
    Кой от твоите близки те познава най-добре?
    Какво мислиш за китайската кухня?
    Имаш ли домашен любимец?
    Как би ни описала твоята мечта за романтична вечер?
    Любим актьор,любима актриса и любим филм?

Цитирай Първоначално написано от gt-r Виж мнението
    Здравей. Какво за теб е приятеля ти изкушение или дар?
    Ако след 10 минути разбираш ,че идва краят на света какво ще направиш като за последно?
    Би ли скочила с парашут?
    Кой от твоите близки те познава най-добре?
    Какво мислиш за китайската кухня?
    Имаш ли домашен любимец?
    Как би ни описала твоята мечта за романтична вечер?
    Любим актьор,любима актриса и любим филм?
    1.За мен той е двете събрани в едно !
    2. Ще прекарам тези 10 минути с най-близките си хора.
    3.Може би,не знам.
    4.Майка ми,приятеля ми и най-добрата ми приятелка.
    5.Честно казано,не ми харесва Има 1-2 салати,които ми харесват,панираните картофи и пържените картофи със соев сос.
    6.Не,но ми се иска.
    7.Да стоим на покрива на някой блок и да гледаме звездите хаха,не знам честно казано,не съм се замисляла,но и това е вариант
    8.Като по-малка ми беше Леонардо Ди Каприо и любимия ми филм беше Титаник.Сега нямам нито едно любимо от 3-те.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ако те изнасилят какво ще е първото нещо което ще направиш? Би ли пробвала ДП? Защо влагате толкова малко значение на думите и действията с приятеля ти? Тези безразборни раздели за по 1 ден са глупави. Романтична ли си? Кой е доминиращия във връзката ви? Колко време мислиш, че ще сте заедно?

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ако те изнасилят какво ще е първото нещо което ще направиш? Би ли пробвала ДП? Защо влагате толкова малко значение на думите и действията с приятеля ти? Тези безразборни раздели за по 1 ден са глупави. Романтична ли си? Кой е доминиращия във връзката ви? Колко време мислиш, че ще сте заедно?
    1.Не знам и не искам дори да си помислям за това.
    2.А това е.. ?
    3.В смисъл? Аз не мисля,че е така.
    4.Ами да,бих казала.
    5.Може би аз.
    6.Това не мога да определя.Надявам се още дълго време и занапред

Double
    Penetration
    Ти не мислиш, че е така, но тогава как по дяволите се разделяте? Толкова ли е трудно да се държите нормално един с друг дори когато сте си ядосани? Любима песен? Любима книга?

Double
    Penetration
    Ти не мислиш, че е така, но тогава как по дяволите се разделяте? Толкова ли е трудно да се държите нормално един с друг дори когато сте си ядосани? Любима песен? Любима книга?
    Може би противоположностите в характерите ни не го позволяват.Пък и той не е добре с нервите и не може да се сдържа,опитва се да се контролира понякога,за да не се скараме,аз също,но и двамата сме такива,че единия все си мисли,че все той е прав и затова не можем да се разберем.Но в крайна сметка все един от двамата отстъпва,след което уж се разбираме като хората.

Отскоро много песни са ми любими,така че не мога да ти кажа точно определена,а за книга,за съжаление не чета много,много.

Чакам си отговора за ДП!

Чакам си отговора за ДП!
    Няма проблем,но ми обясни какво е това..

Какво ще кажеш за маняците ,които взимат медикаменти за заякване? Мислиш ли ,че това е начин за избиване на комплекси?
    Към кое момче/момиче от форума имаш симпатии.
    Коя личност от българският елит ти служи като идол?
    Занимавала ли си се с бойни спортове?
    Любима марка автомобил?
    Какво е мнението ти - секса за една нощ?

Цитирай Първоначално написано от gt-r Виж мнението
    Какво ще кажеш за маняците ,които взимат медикаменти за заякване? Мислиш ли ,че това е начин за избиване на комплекси? Комплекси надали,просто искат да привлекат повече внимание,според мен,но аз не съм от тези момичета,които гледат хубавите тела.Естествено не обичам и шишкавите,просто не ми пречи дали ще има плочки и мускули или не.Не всичко се изразява в тях.
    Към кое момче/момиче от форума имаш симпатии. Нямам точно определени симпатии към някого,но почти винаги се съгласявам с мненията на SisiStrange.Много ми харесва как мисли това момиче.
    Коя личност от българският елит ти служи като идол? Нямам идоли.
    Занимавала ли си се с бойни спортове? Не.Само с улични Хаха.
    Любима марка автомобил? Баварец вадя от гарааж (music) ;д
    Какво е мнението ти - секса за една нощ? Всеки може да прави каквото иска,ако някой го е направил 1/2 пъти,не е толкова голям проблем,но особено ако е момиче и спи със всяко момче за 1 вечер.. това вече си е смешно и курвенско
    ^^

С колко момчета си била досега?
    Защо си мислиш, че си напреднала в интелектуалното си развитие от връстниците си?

Различна ли си?

Обясних ти вече....двойно проникване....по нещо във всяка дупка.
    Трябва да избираш между връзка с дебел, мазен, пъпчасал, но супер като характер пич или секс символа за теб, ама ужасен задник, кое би избрала?
    Най-странното място на което сте го правили? Най-странното сексуално нещо което си правила независимо дали сама или с приятеля ти?

Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    С колко момчета си била досега? Уточних вече по-нагоре.
    Защо си мислиш, че си напреднала в интелектуалното си развитие от връстниците си? Не мисля така,просто така смятат хората около мен.Най-добрата ми приятелка,която е почти на 20,общува с много мои връстници и твърди,че аз нямам нищо общо с тях.Лично аз вече не знам до колко е така.

Различна ли си? Всеки е различен по свой си начин.Зависи за какво имаш предвид,дали съм различна.
    ^^

Любимата ти поза за свирки е...? Той да е отдолу а аз на него,или той върху мен.
    Любимата ти поза за вагинален секс е ...? Ами.. не ми пречи,всякакви.
    Любимата ти поза за анален секс е...? Настрани,лицата ни да са едно срещу друго.Не знам точно как се нарича тази поза.
    Съчетаваш ли ги трите,в каква последователност? По-често само 1-вите две.Рядко правим анален,не ми допада чак толкова.
    Случвало ли ти се да правиш само един ,само два и ако да кои са те? Не знам дали ти разбрах точно въпроса,но ако съм го разбрала правилно,случвало ми се е да правя само вагинален,без нищо друго.Дано съм разбрала правилно ;д
    ^^

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Какво ще учиш ако останеш в България?
    С какво мислиш да се занимаваш ако заминеш?
    Не съм твърдо решена,но ми се иска социални дейности.Все пак има още време да си помисля,но след като започне тази учебна година,ще се поинтересувам по-сериозно за нещата.

Говорих с моя приятелка да замина с нея след като и тя завърши.На нея майка и е в Чехия,вероятно ако заминем ще сме там.Доколкото знам е обещала да ни уреди работа,но ако не стане,ще намеря нещо временно,а през това време ще гледам да си потърся нещо по-добро и за постоянно,надявам се.

Обясних ти вече....двойно проникване....по нещо във всяка дупка.
    Трябва да избираш между връзка с дебел, мазен, пъпчасал, но супер като характер пич или секс символа за теб, ама ужасен задник, кое би избрала?
    Най-странното място на което сте го правили? Най-странното сексуално нещо което си правила независимо дали сама или с приятеля ти?
    А извинявай, Double Penetration,не съм забелязала.Не,не съм го пробвала.
    Ох,честно ли,не знам.1-вото след като го прочетох да не ти казвам каква физиономия направих ,а и другото не е за предпочитане,щом ще е ужасен задник.Не бих избрала нито едното,нито другото,по добре да си стоя сама
    Най-странното място беше на скалите,с голо дупе срещу целия град Не,че някой ни е видял де.
    За най-странно нещо.. не се сещам чак за толкова странни неща,които да сме правили.

Понеже прочетох ,че приятеля ти те е чукал в устата:
    Заедно сме почти 2 години,така че много пъти го е правил

Колко време го правихте? Времето всеки път е различно,пък и не си засичам.

Там ли свърши или минахте към секс? Някой път свършва там,друг път преминаваме към секс,различно.
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си