- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Момичета, вчера разбрах че преди да сложа мас в маските трябва да я обезсоля. Според вас имало ли е ефект от маските на които съм слагала мас и не е била обезсолена? Вредно ли е ?
Вчера се подстригах.Само връхчетата де.
И между другото тоя крем без отмиване на Макадамия хич не ми харесване ми става хубава косата от него и ще си слагам пак от аргановото само.Очаквах да е много добър,но...
Забелязах,че долните кичури коса вече са ми почти прави и като цяло косата ми вече е много по-права...преди беше много къдрава...от какво ли е така?
Обаче се радвам де.![]()
![]()
Когато аз си подстригах косата, с около 5/6/7см, се изправи. Преди беше направо къдрава, а сега е чуплива, права. И аз не знам защо става така.
Ох...напръсках си сега корените с този тоник да Билка и то взе,че се появи нещо като парене, ама не точно парене, а едно много странно усещане...даже не знам как да го обясня. Дали е нормално това или нещо съм алергична и не ми понася добре... ;/
Нормално е.Аз имах чувството,че главата ми замръзва с него
Според мен не ти понася добре и ако искаш пробвай го друг ден още веднъж и ако пак е така - не го ползвай. Малко започнахте да ме навивате с този хининов шампоан, но не ми се иска да ми е суха коса, достатъчно ми е била такава преди.Но тези дни мисля да си купя стимуланта, че да й подсиля малко растежа.
Бтв от Лореал съм много доволна като марка, но от този спрей http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:7,s:0,i:89 бях останала адски недоволна..За шампоана, балсама и маската не знам, но този спрей едва ли ще си го купя отново
А и аз от Денис съм много впечетлена, особено от активатора на къдрици
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
ще си направя маска от кисело мляко и жълтък най вероятно... но се чудя дали да не сложа 1 сп.л от купената маска... според вас да сложа ли или не ?
нда.. за това и не си сложих.. после мислех домашна в корените и купена по дължината,но се отказах.. като влезна в банята ще си сложа купената като балсам по дължината за 2-3 мин. и това е... дано да ми се отрази добре и да ми направи мекичка косата.. иначе в маската освен жълтък и кисело мляко сложих и бира... ще стоя малко -1 час...
Хора,помощ!Купих си едни ролки за коса,но не мога да ги направя да стоят и като навия кичура и веднага се отвива и пада.Гледала съм клипчета в youtube и ми изглеждаше много лесно,но...И на мокра коса ли трябва да ги слагам?Ето как изглеждат:
![]()
нда.. на мокра.. и как така не ти се задържа косата ?
иначе като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от маската![]()
Чували ли сте за глина за коса? Майка ми ми взе и се намазах с нея преди 2 часа и ей сега ще я отмия. Много интересно ми стана, преди не бях чувала за такова нещо.
Не съм чувала.Може ли снимка и малко инфо?
Иначе с тия ролки не мога да се оправя,но ще продължавам да опитвам...ми как да пада?Навивам го кичура и от краищата на косата се развиват веднага щом ги пусна и така.![]()
На това момиче и се получават прекрасно и го прави на суха коса.И аз ще се опитам така.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Rk-DpqwPke8
![]()
И аз имах такива ролки ама телчетата започнаха да излизат и нищо не стана от тях. Иначе навивах кичура и после завивах ролката така че да не пада косата. Като на клипчето
http://www.biosvet.rs/detaljnije.php?id=54 eто така изглежда
Иначе си "застъпвай" края на кичура, като увиваш около него горната част. Гледай да е по-стегнато.
^Мерси.
А ефекта добър ли е?Вече предполагам си измила косата си?![]()
за глина съм чувала,но изобщо не съм се ровила да търся .. иначе за ролките - след като си навиеш кичура не го пускай и увий ролката на спирала.. двата и края.. така мисля,че няма да се измушва
Някой ще даде ли предложения за тъмно червеникава коса (вишнено червено) какви кичури биха отивали?
Аз имам разни идеи ама и да питам ...
нда.. а темата с прическите я забравихме съвсем...