.
Затворена тема
Страница 22 от 121 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 3024
    Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, вчера разбрах че преди да сложа мас в маските трябва да я обезсоля. Според вас имало ли е ефект от маските на които съм слагала мас и не е била обезсолена? Вредно ли е ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Ползвала съм маската,не е лоша.Предпочитам по-светлата (тази е жълтата, другата е бяла) и сега съм с нея даже. Харесвам нещата на тази марка, едно време имаха шампоан от същата серия и беше страхотен.
    да,аз съм ползвала шампоана,но не и маската...
    те по принцип на Денис нещата са хубави.. мерси за отговора

Мега фен Аватара на strawberry88
    Вчера се подстригах. Само връхчетата де.
    И между другото тоя крем без отмиване на Макадамия хич не ми харесва не ми става хубава косата от него и ще си слагам пак от аргановото само.Очаквах да е много добър,но...
    Забелязах,че долните кичури коса вече са ми почти прави и като цяло косата ми вече е много по-права...преди беше много къдрава...от какво ли е така?
    Обаче се радвам де.

Когато аз си подстригах косата, с около 5/6/7см, се изправи. Преди беше направо къдрава, а сега е чуплива, права. И аз не знам защо става така.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Вчера се подстригах. Само връхчетата де.
    И между другото тоя крем без отмиване на Макадамия хич не ми харесва не ми става хубава косата от него и ще си слагам пак от аргановото само.Очаквах да е много добър,но...
    Забелязах,че долните кичури коса вече са ми почти прави и като цяло косата ми вече е много по-права...преди беше много къдрава...от какво ли е така?
    Обаче се радвам де.
    пубертет ?! станала ти е дълга косата и натежава ?!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох...напръсках си сега корените с този тоник да Билка и то взе,че се появи нещо като парене, ама не точно парене, а едно много странно усещане...даже не знам как да го обясня. Дали е нормално това или нещо съм алергична и не ми понася добре... ;/

Супер фен Аватара на Cloud9
    Нормално е.Аз имах чувството,че главата ми замръзва с него

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Ох...напръсках си сега корените с този тоник да Билка и то взе,че се появи нещо като парене, ама не точно парене, а едно много странно усещане...даже не знам как да го обясня. Дали е нормално това или нещо съм алергична и не ми понася добре... ;/
    Според мен не ти понася добре и ако искаш пробвай го друг ден още веднъж и ако пак е така - не го ползвай. Малко започнахте да ме навивате с този хининов шампоан, но не ми се иска да ми е суха коса, достатъчно ми е била такава преди. Но тези дни мисля да си купя стимуланта, че да й подсиля малко растежа.
    Бтв от Лореал съм много доволна като марка, но от този спрей http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:7,s:0,i:89 бях останала адски недоволна..За шампоана, балсама и маската не знам, но този спрей едва ли ще си го купя отново
    А и аз от Денис съм много впечетлена, особено от активатора на къдрици
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Banned Мега фен
    ще си направя маска от кисело мляко и жълтък най вероятно... но се чудя дали да не сложа 1 сп.л от купената маска... според вас да сложа ли или не ?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ще си направя маска от кисело мляко и жълтък най вероятно... но се чудя дали да не сложа 1 сп.л от купената маска... според вас да сложа ли или не ?
    В корените предполагам си слагаш домашните маски..Недей от купените в корените по-добре.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    В корените предполагам си слагаш домашните маски..Недей от купените в корените по-добре.
    нда.. за това и не си сложих.. после мислех домашна в корените и купена по дължината,но се отказах.. като влезна в банята ще си сложа купената като балсам по дължината за 2-3 мин. и това е... дано да ми се отрази добре и да ми направи мекичка косата.. иначе в маската освен жълтък и кисело мляко сложих и бира... ще стоя малко -1 час...

Хора,помощ!Купих си едни ролки за коса,но не мога да ги направя да стоят и като навия кичура и веднага се отвива и пада.Гледала съм клипчета в youtube и ми изглеждаше много лесно,но...И на мокра коса ли трябва да ги слагам?Ето как изглеждат:

Banned Мега фен
    нда.. на мокра.. и как така не ти се задържа косата ?

иначе като ми изсъхне косата ще ви кажа доволна ли съм от маската

Супер фен Аватара на pressiana
    Чували ли сте за глина за коса? Майка ми ми взе и се намазах с нея преди 2 часа и ей сега ще я отмия. Много интересно ми стана, преди не бях чувала за такова нещо.

Не съм чувала.Може ли снимка и малко инфо?
    Иначе с тия ролки не мога да се оправя,но ще продължавам да опитвам...ми как да пада?Навивам го кичура и от краищата на косата се развиват веднага щом ги пусна и така.

На това момиче и се получават прекрасно и го прави на суха коса.И аз ще се опитам така.
    http://www.youtube.com/watch?v=Rk-DpqwPke8

И аз имах такива ролки ама телчетата започнаха да излизат и нищо не стана от тях. Иначе навивах кичура и после завивах ролката така че да не пада косата. Като на клипчето

Супер фен Аватара на pressiana
    Не съм чувала.Може ли снимка и малко инфо?
    Иначе с тия ролки не мога да се оправя,но ще продължавам да опитвам...ми как да пада?Навивам го кичура и от краищата на косата се развиват веднага щом ги пусна и така.
    http://www.biosvet.rs/detaljnije.php?id=54 eто така изглежда
    Иначе си "застъпвай" края на кичура, като увиваш около него горната част. Гледай да е по-стегнато.

^Мерси.
    А ефекта добър ли е?Вече предполагам си измила косата си?

Banned Мега фен
    за глина съм чувала,но изобщо не съм се ровила да търся .. иначе за ролките - след като си навиеш кичура не го пускай и увий ролката на спирала.. двата и края.. така мисля,че няма да се измушва

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Някой ще даде ли предложения за тъмно червеникава коса (вишнено червено) какви кичури биха отивали?
    Аз имам разни идеи ама и да питам ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    На това момиче и се получават прекрасно и го прави на суха коса.И аз ще се опитам така.
    http://www.youtube.com/watch?v=Rk-DpqwPke8
    И аз имам такива ролки.Даже преди бях постнала това клипче,някакво момиче питаше относно това.Аз си ги правя на мокра коса,но предполагам и на суха+леко напръската с вода коса ще успееш
    Последно редактирано от fizzyg : 08-15-2012 на 17:13

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sixtenfix Виж мнението
    Някой ще даде ли предложения за тъмно червеникава коса (вишнено червено) какви кичури биха отивали?
    Аз имам разни идеи ама и да питам ...
    по-светло червени ? нещо като медно ?

След малко ще пробвам с ролките и ще спя така.

Banned Мега фен
    нда.. а темата с прическите я забравихме съвсем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си