.
Отговор в тема
Страница 14 от 14 ПървиПърви ... 41011121314
Резултати от 326 до 346 от общо 346
    Супер фен Аватара на katericArofl
    Аз съм момиче Водолей.. засега нямам гадже, ама ще видим .. та и аз мн си падам по зодиите и ето моята гледна точка:

- ОВНИТЕ мъже са мн страстни, мн живот, енергия и хъс има в тях. Непостоянни са ми..

- ТЕЛЦИТЕ жени са ми материалистки, повърхностни, отвеяни, инатливи са..

- БЛИЗНАЦИТЕ мъже са ми страшно интересни. имах период от живота ми, когато всеки, който ме грабне, беше близнаци. Та от много наблюдения съм забелязала, че намирам много общи теми, мога да говоря с часове, забавни, интересни са. От др страна като въздухарска зодия са с много променливи настроения- в един миг се смеят и е луд купон в др могат да се сдухат и съответно и твоето настроение променят. Потайни са ми, невинаги споделят лични работи. Рано или късно започват да ме дразнят с някоя черта от характера си...

-ДЕВА мъже - много пасивни ми изглеждат, гледат да не те наранят, прикриват, това което мислят (ако е лошо) - не ти го казват направо, обвиняват другите зодии, а вината по-често е в тях самите , не понасят базици върху себе си.

-СКОРПИОН жени - слабост са ми. Имам две приятелки, които нямат общо - едната е мн устата, не спестява мнение, не се съобразява, че може да те нарани, държи сметка за действията. Другата пък е много разбрана, не обвинава несправедливо, влиза в положението... и на двете може да се разчита и лично с моя милост се разбират скорпионките.

-СТРЕЛЕЦ жени и мъже - много обичани от всички, смятат ги за големи душички и те самите често парадират с това. На мен са ми скучни, безхарактерни, податливи на манипулация, изтъкват постоянно едни и същи факти от миналото като аргументи при спор и не винаги ти влизат в положението.

-КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични, може да им се довериш, но са много независими и инатливи и нещата тряБва да станат точно по техния начин, когато те го искат, както те го искат.

-ВОДОЛЕИ жени -дрегата ми слабост от зодиака. Всичките ми близки приятелки са водолеи и скорпиони. Еми ние водолеите обичаме разннобразието, не се задържаме много на едно място или върху даден въпрос, проблем лала. Аз съм доста отговорна, може да се разчита на мен, може да ми звъннат, да спя и въпреки това след 10 мин да съм на линия. Също така много ми се променят настроенията. Трудно някой ме впечатлява независимо момче или момиче. Може да се има доверие на водолея, тайните пази,като зениците си, не споделя особено много за себе си или го казва на изключително малко хора. Неемоционална съм аз поне, не се трогвам лесно, не мога да изслушвам, лесно губя интерес.

РИБИ мъже - повечето са ми скучни, добрички са, но им се качвам на главите, само с едно момче от зодията се разбирам и учудващо имаме мн общи теми и е мн забавно.

Някой може ли да каже за стрелец(ж) и скорпион(м)?

oh, асцендента ми е в Риби... а ся де И луната се намира в Телец ^_^
    Последно редактирано от fakesmile96 : 08-16-2012 на 08:56

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl Виж мнението
    та и аз мн си падам по зодиите и ето моята гледна точка:

- ТЕЛЦИТЕ жени са ми материалистки, повърхностни, отвеяни, инатливи са..
    -КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични...
    предполагам, че си <=15 и все пак: WTF?
    явно имаш предимно въздух в картата(не че водолейското слънце не ти е достатъчно) и общуването(разбирай - потоци от думи) е основният ти модус на съществуване, допир със заобикалящата те действителност и предмет на интерес в живота. съвсем естествено. като всичко въздушно - доста отгоре гледаш нещата. а (по)знанието изисква постоянство и търпение;
    //ако някой ден успееш да проникнеш в земята и/или водата, ще останеш приятно изненадана;

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от katericArofl Виж мнението
    -КОЗИРОГ жена - непостоянни, отвеяни, влюбчиви, авантюристични, може да им се довериш, но са много независими и инатливи и нещата тряБва да станат точно по техния начин, когато те го искат, както те го искат.
    Присъединявам се към блаб с нейното WTF?!
    Козирозите са земна зодия, тоест, точно обратното на "непостоянни и авантюристични". Те са логични, постоянни и търпеливи. Имам едно такова вкъщи. Понеже ми се пада майка, не е от най-търпеливите по отношение на мен, но, като цяло, черта от характера й е.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    http://pims.ucoz.net/dir/ljubov_i_seks/samo_za_dami/43
    ще ви изровя каквото поискате и без това съм си шматка астрологична

хах изкопах и още :Д
    http://pims.ucoz.net/dir/39-1-0-46
    http://pims.ucoz.net/dir/39-1-0-45
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-16-2012 на 09:37

Супер фен Аватара на katericArofl
    хахах аз имам приятелка, сестра козирог няма значение
    и съм >15 :P
    това са си моите наблюдения, не искам да обидя никой.

Мега фен Аватара на Blab
    дай ми рождените данни на сестра ти, за да видим какво преобладава в хороскопа й;
    или просто ТУК й щракни една натална карта и я покажи.;

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз съм раче, а той козирог.
    едит: Ъ, вече съм писала в тая тема втф. нищо, де
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на tori
    Хех, аз съм овен, а гаджето - козирог. По принцип пише, че няма да се получи хубава връзка ама ние сме си страхотно. Инак и аз вярвам в такива неща като зодиите, но гадже по зодия не бих си избрала. някак си повърхностно ми се струва. Все едно да ходиш с някого, защото има точно определен цвят очи или форма на носа.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    дай ми рождените данни на сестра ти, за да видим какво преобладава в хороскопа й;
    или просто ТУК й щракни една натална карта и я покажи.;
    То само до преобладаването на определен елемент ли е ? Въпреки, че най-вероятно в картата на този 'непостоянен' Козирог, има нещо въздушно по знак или по дом.
    Сатурн като управител на Козирог, също може в натала да не е добре разположен. В падение по знак, да сключва лоши аспекти. Уран може да е по-добре поставен в хороскопа и да надделее.

Мега фен Аватара на Blab
    твоето Слънце да не е на трон?
    //никой не обича шоу-оффи;

Град
    София
    Как ще е на трон, Слънцето ми е ранено и то тежко.
    Просто си умувам кои фактори могат да направят Козирога 'непостоянен и отвеян' .

Супер фен Аватара на bEbsI
    Аз съм типичен скорпион,той е овен.
    И става мармалад...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Присъединявам се към блаб с нейното WTF?!
    Козирозите са земна зодия, тоест, точно обратното на "непостоянни и авантюристични". Те са логични, постоянни и търпеливи. Имам едно такова вкъщи. Понеже ми се пада майка, не е от най-търпеливите по отношение на мен, но, като цяло, черта от характера й е.
    Потвърждавам като женски януарски козирог.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Хора оставете това със зодиите,простотия е
    Простотия,ама има нещо вярно в нея,не отричам.Обаче днес го осъзнах,след като взех да и гледам рождената карта,всички аспекти на планетите и домовете,изчетох сума материали, кьоравих се сума време пред монитора докато не изчета най-малката подробност как луната ми била мръднала о.О и осъзнах нещо....Знайте за зодиите,ама не дълбайте(освен ако няма да ставате астролози) файда-няма!

Град
    София
    пAteNцЕ, що да няма файда :P ?
    Мръднали Луни няма - не вярвай на всичко в нета ;д.

Мега фен
    Град
    <3
    я, ъпнали сте любимата ми тема <3
    ох.. ама май нямам какво да кажа, доста съм си чесала пръстите тук :о

На скоро си говорих със сродна душа по тая тема и беше скорпион. Не бях афектирана от този факт, но тоЗ човек имам чувството, че можеше да ми влезе в главата и да ми прочете мислите, аз неговите също. И то си говорихме адски философско точно като по рибешки и скорпионски. :3 И НАЙ-хубавото беше, че се усещахме като просто приятелчета и нищо повече, а това е толкова ценно и се радвам. А докато пък философствахме с тоз същия, при нас имаше и едно момиченце овен, с което учудващо се разбирахме много добре и ми беше доста комфортно и уютно и с нея, а по принцип овните са огнени знаци.
    Най-добрата ми и може би единствена приятелка пък е везни и си я обожавам и се разбираме чудесничко <3, а по принцип не съм очарована от самата зодия. И ето факт - има зодии, които може и да не обичам, но да ми допадат хората, които ги носят и обратното.
    О! Понеже се занимавах с едно нещо, което ме направи малко социална хаха, се запознах с едно момче риби, което ме издразни за минимум кратко време с типично рибешките ни разсъждения и навика за правене на анализи на всичко що диша. Не знам защо не обичам други риби, освен мен. :3
    ewww тук е момента да кажа колко обичам някоИ рачета и колко добре се разбирам с тях и колко ного си гушкам ВениВениВени :3

П.П. А сега видях, че сте обсъждали козирозите... мисля, че са леко дръпнати, обидчиви и песимистични, но иначе са добри..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Богиня
    Аз съм Стрелец, той... още не се е появил.

Единственият мъж, с когото съм имала сериозна връзка беше Козирог. Не знам и аз как се задържахме, голям зор беше за мен. Когато съм обвързана, все едно някой ме е затворил в кафез. Аз съм свободолюбива, душата на компанията, обичам хората да ме обичат и се раздавам от все сърце за всеки, дори и за хора, които не харесвам. Готова съм да помогна по всяко време на денонощието. В същото време мога да бъда много сурова. Скандали не правя и не излагам на публично достояние връзките си. Не ми е комфортно и мисля, че никой не би трябвало да се засяга от моя личен живот. Трудно се обиждам, приемам повечето думи на шега, но ако някой се подиграе с мен спирам да му говоря без каквито и да било драми. Оптимист до мозъка на костите си и май съм оперирана от ревност.
    Приятелят ми беше, пък и все още е тотален реалист, което така ме е вбесявало понякога. Само да кажа, че не разбирам нещо и той започва да ми го обяснява с най-малкия детайл. Много ревнив /е, то вярно, че и аз съм красавица , но това ме изпиваше /, обича да командва, но при мен е малко трудно, защото, както се вижда съм родена богиня и някак е невъзможно...

Другите мъже, с които съм имала връзка, но не задълбочена са Овен-с тях се надушваме от километри /, Лъв и Стрелец. Със Стрелеца, обаче, не беше точно връзка... Преследване, ухажване... а бе, общо взето една страстна есенна циганска любов.

Голямата ми любов беше Везни. Много колеблив, страстен и също като мен прикрит. По едно време, обаче, ми омръзна и си намерих нова плячка...

Баща ми е Риби. Той си живее в негов личен свят, в който допуска малко хора. Тих човек, спокоен, ревнив, но никога не бих го нарекла мекушав, какво остава за влияещ се от чуждото мнение. Сам си изгражда мнение и сам го променя. Не знам какъв му е АС, но смея да кажа, че двамата му най-добри приятели са Лъв и двамата го гледат в очите, когато комуникират. Има самочувствие и общо взето е човек с тежка дума. Няма тема, на която да не можеш да говориш с него, но за определени неща е толкова праволинеен, че ме изкарва извън релси...

Най-добрият ми приятел е Близнаци. Винаги весел и шантав. Думата да му вземеш е трудно, но и никой не е опитвал де... Човек със собствено мнение, начетен и толкоз!

Другият е Рак. Той е срамежлив, но стесни ли се компанията си показва диващината от до. Той е много влиятелен, забавен и понякога истеричен... За разлика от жените Рак. Слабо ги изтрайвам. Ако не харесвам някоя дама, то 90% съм сигурна, че има нещо рачешко в нея. Я зодия, я АС, Луна и пр. Всеки път, когато се запозная с някое ново попълнение си викам ''този път е различно; много е готина-Раците са готини, грешила съм за тях'', но всеки път все повече и повече се убеждавам, че съм безумно права. Не са за мен явно. То бива, бива чувствителност, ама чак пък толкоз... Не е работа, мамата му стара!
    Последно редактирано от Богиня : 09-15-2012 на 16:49

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дева-Везни сме ние.

И двамата сме козирог и честно казано често се "блъскаме с рогата"

Козирог и стрелец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си