- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Как разнообразяваш монотонните си дни?
Отново се срещаме за първи път
1. Влияеш ли се от чуждото мнение?
2. Какво мислиш за образованието в България?
3. Бързо ли ще се бавиш?
4. Кажи няколко думи за младото поколение...
:P
Дриймър
не ги
просто изчаквам да минат хах
Кавички
1.когато е с цел градивна критика, да , иначе-не особено
2.образованието в България не е чак толкова лошо,колкото някои го описват,отваря ти врати и определено предпочитам да съм с образование в Бг пред това да нямам никакво. А пък за да учиш в чужбина става тегаво с парите и не всеки може да си го позволи
3.нда, бързо ще е
4.ми кво да кажа, със всяка година пропадат повече и повече. Не може на 13 години да пиеш и да пушиш и да се чукаш с тоя и оня и да го приемат хората за нормално
не ми е нормално нищо от това, но според мен освен чалгата и силикона, влияние има и възпитанието
щото родителите са ги заебали на произвола на съдбата общо взето и не им пука дали дъщеря им изглежда като за Е79,като излиза сутрин на училище или сина им се прибира ''леко'' подпийнал
ама разни хора,разни идеали,щом така им харесва, да го правят,нда
Ще пуснеш ли снимка?
Като каква те оприличават хората?
Колко си висока?
Какво те отвращава?
Нормално ли е според тебе да казваш, че ходиш с толкова много момчета, че чак не помниш колко са? Не мислиш ли, че е смешно? (Направо си каза, че ги сменяш като носни кърпички, след като си на '95)
Най-дългата ти връзка?
Къде би искала да живееш?
Пушиш ли?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...58610369_n.jpg
с кво беше..чували под очите
ама аз си се харесвам
ми де да знам, вие кажете
161-2
мърсотията,нечистоплътнит хора (основно)
хахахах) ами те не че са ТОЛКОВА МНОГО, ами просто не ги броя, защото съм имала гажи за 3 дни , и кво , и него ли да го смятам!? не съм спала с почти никой от тях и без това
а и повечето ми гажита (такива 'носни') са били до 15-годишна възраст
вече рядко правя глупости и особено такива с обвързвания и пр.
4 месеца и нещо май
в Португалия..ама уви, нЕма португалски, нЕма Португалия
пуша, но от днес ги отказвам, както и алкохола
пренаситих се и поне за месец ще ми е кофти, тей че да, в процес на отказване съм
Мечтаеш ли?
Коя е най-смелата ти мечта? Детайлно ,моля!
maDamn
Granger, ще бъдеш ли така добра да положиш задните си части на Стола?
На драго сърце ще седна.
Вече се чудя кво да те питам,като знам кво ще ми отговориш
Искаш ли да приличаш на някого като личност,ако да-защо и на кого?
maDamn
възхищаваш ли се на някого
който и да е
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
колко време е била най-дългата ти връзка?
мислиш ли се за привлекателна?
обичаш ли да ходиш на плаж?
пиеш ли?
пушиш ли?
кой от форума най-много те изнервя/дразни?
а кой ти допада най-много?
http://ask.fm/iwwkaa
LadyDi
възхищавам се на амбициозните,умни , успели хора, които са следвали мечтите си докрай : )
Зайче
малко над 4 месеца
днес-неиначе имам такива дни, да
много
пиЕХ, в момента съм в процес на отказване
същото като пиенето-отказвам ги
хм, никой не ме дразни конкретно :д има мнения, които са много повърхностни и елементарни и хора,които са си избрали кофти начин, по който да живеят, ама проблема си е техен, мен не ме дразни никой (май)
хахах ми много хора ми допадат, най-близкият ми човек от форона е granger <3 иначе и най-добрата ми приятелка има рег, ама не я броя, щото не пише ного :]
Марина дълбае
по темата:
с какво си ценна - за света/другите/себе си?
пробвай да направиш един пичинг на личността си. благодаря;
Естествено, че дълбаяВсички се възхищаваме на умни и амбициозни хора. Въпросът е точно на кого се възхищаваме. Защото, колкото и да отричаме, всеки си има някакъв скрит ... кумир ако щеш. Но малко си го признават, защото искат да бъдат считани за независими и неконформисти и прочие не-та.
bloodyF, не говоря конкретно за теб, да не го приемеш навътре. Просто ми е интересно...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
LadyDi
Мама, примерно
много й се възхищавам,през какво е минала и докъде е стигнала
или напоследък се радвам на Адел, щото всички я обиждат, ама мацката знае ,че е на ниво и има какво да покаже и не се предава, това е важното
Blab
за света-не мисля , че съм ценна с нещо, помагам на околната среда колкото мога, ама не знам до колко се брои
за другите-на приятелите си помагам, когато имат нужда от мен и мисля,че поне малко го оценяват, то и затова са приятелите де
за себе си-с нищо
според гуугъл това би трябвало да е 'предлагане за продажба' или нещо такова
демек ако е , ако съм стока, как ще се предложа
17-годишна брюнетка, висока 161-2-3 се продава. Много е лъчезарна и усмихната, винаги може да ви разсмее. Може да чисти , пере, глади и готви. Има сини очи и е много мила и добричка през повечето време. Много е отзивчива и ще ви помага при всякакви ситуации. Екстровертна е и обича добрата храна и спокойствието. Обича да бъде сред хора и може да прави масажи.
ахахах , минута за реклама, не ми се получава много , ама :с
С какво искаш да те запомнят след време хората?
С какво свързваш думата "окултно"?
Какво означават дрехите и модата за теб?
Колко лицеви опори можеш да направиш? (ако не знаеш, пробвай се; очаквам достоверна информация)
И те така..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
обичаш ли мента?
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00