.
Отговор в тема
Страница 12 от 69 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1721
    Какво цениш най-много в хората?
    Какво мразиш в хората?
    Какво може да те разочарова най-много?
    Има ли нещо, което би променила в себе си?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Какво мислиш за хората, които гледат на самоубийството като изход от определена ситуация?
    Би ли ни разказала как се запознахте със сегашния ти приятел?
    Родителите ли са причината за състоянието на сегашното поколение?
    Какво би те разплакало?
    Какво искаш да работиш?
    Феминистка ли си?
    Какво разваля хората?
    Пиеш ли газирано?
    Минавало ли ти е през ума да се подстрижеш и да си с къса коса?

Толко :/

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от a7xfan Виж мнението
    Какво цениш най-много в хората? Ммм,ценя индивидуалността, това човек да бъде такъв,какъвто е без да се слага на всички според ситуацията. Ценя честността,дори и когато на мен не ми е удобна.Ценя целеустремеността,мотивац ята и амбицията в някои хора-качества,които все още възпитавам в себе си.
    Какво мразиш в хората? Глупостта,лицемерието,надм енното поведение,слабохарактерно тта
    Какво може да те разочарова най-много? Предателство,да бъда излъгана от близък човек,но най-много мога да се разочаровам от себе си, от собствения си провал,от това ,че аз не съм се справила сис ситуацията
    Има ли нещо, което би променила в себе си? Има,определено искам да съм малко по-упорита,малко по-уверена, не толкова импулсивна и припряна на моменти но част от тези качества си имат и своя чар
    .
    maDamn

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Какво предпочиташ сметанов сладолед или плодова мелба със сладолед?
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Какви са ти недостатъците?
    Харесваш ли катерицата от "Ледена епоха"?
    Любим актьор/актриса.
    Какво би променила, ако беше премиер за едни ден?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Какво мислиш за хората, които гледат на самоубийството като изход от определена ситуация? Ще се опитам да съм обективна и да погледна от няколко страни въпроса.Някои ще кажат,че най-лесното на този свят е да се откажеш, да спреш да се бориш и да сложиш краят,но и това не е така,за да си стигнал до такава степен,че да си изгубил надежда,трябва да си много емоционално изтощен,натоварен и преуморен от всичко.Много лесно е да съдиш , без да се поставиш наистина на мястото на даден човек. На чужд гръб и 100 тояги са малко, а ние българите сме големи съдници по принцип. Днес чух за 36 годишен бща,който се е самоубил ,заради мизерията ,в която е живеел с жена си и 3те им деца. Съжалявам такива хора. Явно е изгубил всякаква надежда,щом се е отказал от живота,при все ,че има и 3 деца, за които да се грижи. Много хора биха го осъдили."Как може?,той е баща"? Еми явно му е дошло до гуша. Аз не искам и не мога да си представя в какво състояние на духа трябва да си, за да стигнеш до самоубийство. Но не искам да съдя, за мен самоубийството,смъртта не е изход.Винаги повличаш нещо след себе си,винаги.
    Би ли ни разказала как се запознахте със сегашния ти приятел? Интернет, фейсбук ,скайп-майп и така
    Родителите ли са причината за състоянието на сегашното поколение? Да. Поне до голяма степен -да. мисля ,че причините са комплексни,но всичко започва вътре в семейството , на повечето човечета им липсват първите 7 години, та какво да говорим за по-сериозно възпитание. Но и това е тръгнало отдалеч. Времената се променят, политически ,икономически, това оказва голямо влияние,дори и да искам няма как да сравня един дребосък,възпитан през 70те да кажем и един дребосък възпитаван в днешно време. Прекалено голямапропосат има между поколенията.Поне според мен
    Какво би те разплакало? По принцип ,да си кажа, се стискам и гледам да не ревункам,но и малки неща могат да ме разплачат,някоя изключително тъжна сцена във филм, но това е моментно ,hah, мога да се разплача,ако разбера ,че близък мой човек ме е излъгал или редал по някакъв начин,може да ме разплачелипсата на някого до мен в определен момент,може да ме разплаче скандал ... мда. Понякога не мога да сдържам чувствата си,а и не смятам,че винаги трябва да го правя.Но мога да се разплача и заради нещо хубаво, заради малките ми сладки братовчедки,които не съм виждала от 100 години, заради някаква спортна победа на някои от любимите ми отбори ей такива нещица
    Какво искаш да работиш? не съм сигурна все още, знам че мога да работя и зад бюро,мога и да се движа напред назад, засега не съм се насочила към нещо определено,първо да вляза да уча,пък после ще му мислим.
    Феминистка ли си? Не, дори ми е смешно ,когато някоя се определи за такава,но разни хора...
    Какво разваля хората? Алчността,непрестанната надпревара и " Целта оправдава средствата", в един момент се самозаравяме по пътя нагоре към стълбичката. От жалки плебеи се превръщаме в богати патриции и забравяме откъде сме тръгнали. Така е,пази Боже сляпо да прогледа.
    Пиеш ли газирано? МНОГО
    Минавало ли ти е през ума да се подстрижеш и да си с къса коса?Да,но тъй като е много гъста ,обемна и бухнала няма как да стане,защото ще изглеждам като ритана зелка (повече от сега,да )

Толко :/
    .
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Какво предпочиташ сметанов сладолед или плодова мелба със сладолед?
    Плодова мелба

Какви са ти недостатъците? Много съм прибързана,припряна,поняко га говоря без да съм преценила ситуацията,понякога ми липсва увереност,дори и да знам,че мога да направя дадено нещо,което ми играе лоша шега
    Харесваш ли катерицата от "Ледена епоха"? Обожавам го Скрат,даже ми беше на Аватара за известно време
    Любим актьор/актриса. Мерил Стрийп, Натали Портман, Сандра Бълок, Никол Кидман, Анджелина Джоли,Ан Хатауей,Колин ърт,Ръсел Кроу, АЛ ПАЧИНО,СЪР АНТЪНИ ХОПКИНС,ГАРИ ОЛДМАН
    Какво би променила, ако беше премиер за едни ден? За един ден едва ли бих могла да променя нещо ,по-скоро бих насрочила незабавни избори за нови оправници и бих свикала референдум по много въпроси.
    .
    maDamn

Каква е твоята мечта?
    Най-добрият ти приятел/ка момче или момиче е ?
    Обичаш ли да рискуваш?
    Какъв е най-хубавият ти сън?
    Какъв е най-лошият ти кошмар?

Какъв е най-лошият подарък, който си получавала?
    Най-унизително преживяване?
    Първа целувка?(възраст)
    Свириш ли на някакъв инструмент?
    Любим цвят?

Имала ли си несподелена любов?
    Имаш/ла ли си комплекси?
    Съжаляваш ли за нещо?
    Срамежлива ли си?
    На колко е приятелят ти?
    Родителите ти консервативни ли са?

Град
    Beyond reality
    Каква е твоята мечта? Един ден да съм за пример на много млади хора,доста просто на думи,но трудно за осъществяване. Да имам човек до себе си,семейство,работа ,деца. Не искам да се изхвърлям с някакви грандиознипланове,защото и това,което казах дотук е достатъчно трудно постижимо
    Най-добрият ти приятел/ка момче или момиче е ? Момиче е.
    Обичаш ли да рискуваш?Не мога да рисувам,затова искрено се възхищавам на хора,които имат такъв талант
    Какъв е най-хубавият ти сън? Все още не съм го сънувала
    Какъв е най-лошият ти кошмар? Че губя някого,когото обичам
    .
    maDamn

Не, не, въпроса беше обичаш ли да рисКуваш, а не рисуваш.

Град
    Beyond reality
    Какъв е най-лошият подарък, който си получавала? Не съм получавала лош подарък,не смятам,че има такова нещо като лош подарък,какъвто и да е,приемам го с усмивка
    Най-унизително преживяване?Засега не съм имала такова ама да не предизвиквам съдбата
    Първа целувка?(възраст)Пфш 16 ако говорим за истинска целувка де .[/b]
    Свириш ли на някакъв инструмент? Не,не мога
    Любим цвят? Червено
    Имала ли си несподелена любов?Не
    Имаш/ла ли си комплекси? Имам, да,относно външността ми,като всеки млад човек си имам мои си комплексчета,по-кофти е,че имам някои,които биха ми създали проблем занапред,които нямат нищо общо с външността ми, а това каква съм като човек ,какво мога и какво не.
    Съжаляваш ли за нещо? Не мисля.
    Срамежлива ли си? Бях,но не е полезно,затова се научих да не съм толкова срамежлива , да съм по-отворена и е далеч по-хубаво
    На колко е приятелят ти? На достатъчно
    Родителите ти консервативни ли са? В някои отношения са,но и те се променят покрай мен,така че бих казала,че не сатолкова големи консерви
    .
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Не, не, въпроса беше обичаш ли да рисКуваш, а не рисуваш.
    Оо,извинявам се,още спя
    Да си призная понякога ме е шубе,но се убедих,че без риск ,няма печели. Не обичам д ами се налага да рискувам,но щом ми се наложи го правя.
    maDamn

Играла ли си на Истина или предизвикатество?
    Правила ли си купони с преспиване у вас?
    Ходила ли си на такива?
    Кой е най-важният човек за теб?
    От къде черпиш вдъхновение?

Град
    Beyond reality
    Играла ли си на Истина или предизвикатество?Да,като по-малка
    Правила ли си купони с преспиване у вас?Ами да...хубави спомени имам...и не толкова от пране на килими по никое време
    Ходила ли си на такива?аха
    Кой е най-важният човек за теб?майка ми
    От къде черпиш вдъхновение? от успелите хора, от хората около мен,които обичам,те ме вдъхновяват, те ме зареждат.
    .
    maDamn

Мега фен Аватара на Зайче..
    боядисваш ли си косата?
    обичаш ли да слушаш музика?
    какво значи ника ти?
    кой мислиш да слагаш на стола?
    какво мислиш за връзките, в които между момчето и момичето има 10-12 години разлика (да речем, че момчето ще е по-голямо, а възрастовата група ще е 15-25(27)?
    или пък 14-24? (тука не искам съвет, просто искам да видя какво мислиш по този въпрос)
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    боядисваш ли си косата? Не
    обичаш ли да слушаш музика? естествено
    какво значи ника ти? няма голямо значение,просто ми хареса звученето,пък и обичам Хари Потър
    кой мислиш да слагаш на стола? ще преценя,някой който ще има какво да каже
    какво мислиш за връзките, в които между момчето и момичето има 10-12 години разлика (да речем, че момчето ще е по-голямо, а възрастовата група ще е 15-25(27)?или пък 14-24? много зависи от хората в тази връзка , има хляб и в тях,но нещата са строго индивидуални.Не мисля ,че 14-24 е добра идея...ако вече е маааалко по-голяма 17-18 + да кажем може да се позволи такова нещо,няма лошо. Тва също не е гаранция ще се получи...или че пък няма да се получи. Хора много и различни.
    (тука не искам съвет, просто искам да видя какво мислиш по този въпрос)
    .
    maDamn

Мега фен Аватара на Зайче..
    коя е любимата ти песен?
    гримираш ли се?
    ако да колко често?
    ако не защо?
    ти лично дразниш ли се на фейковете (или иначе казано онези, които от време на време пускат тъпи теми/мнения в секс, които очевадно не са реални) ?
    с риск да изляза идиотка и теб ще попитам - какво е мнението ти за мен ? (просто ми е интересно)
    http://ask.fm/iwwkaa

Долу-горе колко пъти си била влюбена?
    Най-важният за теб предмет?
    Любим цвят?
    Любима храна?

Можеш ли да опишеш себе си само с 3 думи?Ако да, кои ще бъдат те?

Празнуваш ли Хелоуин?
    Ако да, какво е любимото ти нещо в него и защо? Ако не, защо?
    Била ли си някога на маскарад? Ако да, като какво си била маскирана? Ако не, какъв би бил костюмът ти?
    На кой приказен герои се оприличаваш?
    Историята на кой филм/книга би искала да преживееш?

Мании имаш ли?
    Псуваш ли?
    Изпитвала ли си омраза?
    Размера има ли значение?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    коя е любимата ти песен? Richrd Marx - Hazard
    гримираш ли се? Понякога да
    ако да колко често? Зависи,ако излизам през деня слагам малко грим,вечерта ако излизам -също,но излизам и честичко без грим,както дойде.
    ти лично дразниш ли се на фейковете (или иначе казано онези, които от време на време пускат тъпи теми/мнения в секс, които очевадно не са реални) ? емиии, не ,ама обичам да ги разобличавам
    с риск да изляза идиотка и теб ще попитам - какво е мнението ти за мен ? (просто ми е интересно)Ми,какво да ми е мнението,малка си,още много неща ще ти минат пред очите, много ще се промениш,дори и без да усетиш...има потенциал в теб,не си глупава,по-скоро малко наивна,избягвам да си вадя изводи за хората по писаниците им,но от това,което виждам не си глупава,по-скоро все още някои неща не ги разбираш,което според възрастта ти е нормално.
    .
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Долу-горе колко пъти си била влюбена? Един
    Най-важният за теб предмет? Не съм вещоман,нямам толкова важни предмети
    Любим цвят? червено
    Любима храна? Мусака,пълнени чушки, пица,паста,пържени картофки,картофено пюре,щоколааааад
    Можеш ли да опишеш себе си само с 3 думи?Ако да, кои ще бъдат те? Позитивна,приятел,обичащa
    Празнуваш ли Хелоуин? случвало се е ,но не го приемам като празник ,ако има нещо организирано –ок,иначе не ми е сред важните датички в календара
    Ако да, какво е любимото ти нещо в него и защо? Ако не, защо? Просто ден…повод за забавление може да се измисли винаги,но е нещо различно,няма против
    Била ли си някога на маскарад? Ако да, като какво си била маскирана? Ако не, какъв би бил костюмът ти? била съм вещица,ама от онея…готЯните
    На кой приказен герои се оприличаваш? На нито един,за съжаление…а може би не. В приказките всичко е розово,в живота не е така
    Историята на кой филм/книга би искала да преживееш?Искам да е като някой скучен,романтичен филм за двама души ,които са щастливи заедно , с децата си и живота,който водят…нямам точно определен такъв

Мании имаш ли? Не
    Псуваш ли? рядко
    Изпитвала ли си омраза? Прекалено силно чувство-не,не съм
    Размера има ли значение? има
    Последно редактирано от granger : 08-17-2012 на 20:05
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си