- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Какво цениш най-много в хората?
Какво мразиш в хората?
Какво може да те разочарова най-много?
Има ли нещо, което би променила в себе си?
Какво мислиш за хората, които гледат на самоубийството като изход от определена ситуация?
Би ли ни разказала как се запознахте със сегашния ти приятел?
Родителите ли са причината за състоянието на сегашното поколение?
Какво би те разплакало?
Какво искаш да работиш?
Феминистка ли си?
Какво разваля хората?
Пиеш ли газирано?
Минавало ли ти е през ума да се подстрижеш и да си с къса коса?
Толко :/
Какво предпочиташ сметанов сладолед или плодова мелба със сладолед?
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Какви са ти недостатъците?
Харесваш ли катерицата от "Ледена епоха"?
Любим актьор/актриса.
Какво би променила, ако беше премиер за едни ден?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Плодова мелба
.Какви са ти недостатъците? Много съм прибързана,припряна,поняко га говоря без да съм преценила ситуацията,понякога ми липсва увереност,дори и да знам,че мога да направя дадено нещо,което ми играе лоша шега
Харесваш ли катерицата от "Ледена епоха"? Обожавам го Скрат,даже ми беше на Аватара за известно време
Любим актьор/актриса. Мерил Стрийп, Натали Портман, Сандра Бълок, Никол Кидман, Анджелина Джоли,Ан Хатауей,Колин ърт,Ръсел Кроу, АЛ ПАЧИНО,СЪР АНТЪНИ ХОПКИНС,ГАРИ ОЛДМАН
Какво би променила, ако беше премиер за едни ден? За един ден едва ли бих могла да променя нещо ,по-скоро бих насрочила незабавни избори за нови оправници и бих свикала референдум по много въпроси.
maDamn
Каква е твоята мечта?
Най-добрият ти приятел/ка момче или момиче е ?
Обичаш ли да рискуваш?
Какъв е най-хубавият ти сън?
Какъв е най-лошият ти кошмар?
Какъв е най-лошият подарък, който си получавала?
Най-унизително преживяване?
Първа целувка?(възраст)
Свириш ли на някакъв инструмент?
Любим цвят?
Имала ли си несподелена любов?
Имаш/ла ли си комплекси?
Съжаляваш ли за нещо?
Срамежлива ли си?
На колко е приятелят ти?
Родителите ти консервативни ли са?
.Имала ли си несподелена любов?Не
Имаш/ла ли си комплекси? Имам, да,относно външността ми,като всеки млад човек си имам мои си комплексчета,по-кофти е,че имам някои,които биха ми създали проблем занапред,които нямат нищо общо с външността ми, а това каква съм като човек ,какво мога и какво не.
Съжаляваш ли за нещо? Не мисля.
Срамежлива ли си? Бях,но не е полезно,затова се научих да не съм толкова срамежлива , да съм по-отворена и е далеч по-хубаво
На колко е приятелят ти? На достатъчно
Родителите ти консервативни ли са? В някои отношения са,но и те се променят покрай мен,така че бих казала,че не сатолкова големи консерви
maDamn
Играла ли си на Истина или предизвикатество?
Правила ли си купони с преспиване у вас?
Ходила ли си на такива?
Кой е най-важният човек за теб?
От къде черпиш вдъхновение?
боядисваш ли си косата?
обичаш ли да слушаш музика?
какво значи ника ти?
кой мислиш да слагаш на стола?
какво мислиш за връзките, в които между момчето и момичето има 10-12 години разлика (да речем, че момчето ще е по-голямо, а възрастовата група ще е 15-25(27)?
или пък 14-24? (тука не искам съвет, просто искам да видя какво мислиш по този въпрос)
http://ask.fm/iwwkaa
коя е любимата ти песен?
гримираш ли се?
ако да колко често?
ако не защо?
ти лично дразниш ли се на фейковете (или иначе казано онези, които от време на време пускат тъпи теми/мнения в секс, които очевадно не са реални)?
с риск да изляза идиотка и теб ще попитам - какво е мнението ти за мен ?(просто ми е интересно)
http://ask.fm/iwwkaa
Долу-горе колко пъти си била влюбена?
Най-важният за теб предмет?
Любим цвят?
Любима храна?
Празнуваш ли Хелоуин?
Ако да, какво е любимото ти нещо в него и защо? Ако не, защо?
Била ли си някога на маскарад? Ако да, като какво си била маскирана? Ако не, какъв би бил костюмът ти?
На кой приказен герои се оприличаваш?
Историята на кой филм/книга би искала да преживееш?
Мании имаш ли?
Псуваш ли?
Изпитвала ли си омраза?
Размера има ли значение?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Долу-горе колко пъти си била влюбена? Един
Най-важният за теб предмет? Не съм вещоман,нямам толкова важни предмети
Любим цвят? червено
Любима храна? Мусака,пълнени чушки, пица,паста,пържени картофки,картофено пюре,щоколааааад
Можеш ли да опишеш себе си само с 3 думи?Ако да, кои ще бъдат те? Позитивна,приятел,обичащa
Празнуваш ли Хелоуин? случвало се е ,но не го приемам като празник ,ако има нещо организирано –ок,иначе не ми е сред важните датички в календара
Ако да, какво е любимото ти нещо в него и защо? Ако не, защо? Просто ден…повод за забавление може да се измисли винаги,но е нещо различно,няма против
Била ли си някога на маскарад? Ако да, като какво си била маскирана? Ако не, какъв би бил костюмът ти? била съм вещица,ама от онея…готЯните![]()
На кой приказен герои се оприличаваш? На нито един,за съжаление…а може би не. В приказките всичко е розово,в живота не е така
Историята на кой филм/книга би искала да преживееш?Искам да е като някой скучен,романтичен филм за двама души ,които са щастливи заедно , с децата си и живота,който водят…нямам точно определен такъв
Мании имаш ли? Не
Псуваш ли? рядко
Изпитвала ли си омраза? Прекалено силно чувство-не,не съм
Размера има ли значение? има
Последно редактирано от granger : 08-17-2012 на 20:05
maDamn