- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Влюбена ли си в мъжа си?
До кога продължава влюбването?
В някои теми казваше, че си улегнала вече жена? Какво значи това? А една улегнала жена може ли да е влюбена и до кога? В зрялата връзка има ли влюбване? Твоята каква е?
А мъжа ти влюбен ли е в теб? До кога мислиш ще е влюбен?
Изобщо държиш ли да сте влюбени?
Как си ви представяш след 5 години?
Говорили ли сте за деца?
Родителите ти харесват ли го?
А неговите харесват ли те?
А твоите и неговите родители познават ли се?
Как сте в леглото?
А ако поиска да разнообразите по начин, по който на теб не ти се нрави?
Кога му каза, че го обичаш?
Плакала ли си от щастие, че си с него, че го имаш, че се радваш, че е до теб?
Страхувала ли си се да не го изгубиш?
А как мислиш.. той изпитва ли същото каквото и ти?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ейй,нямаше ме един ден и сте ужасни злобарки
Към ДрагънЛейди-Как се запознахте с годеника ти?Ако забременееш би ли запазила детето?И въпросите на Щруди ^^
За момент се поколебах дали наистина да не пиша доста към разни потребители, но наистина смисъл няма.
Отговори на въпросите на чачо не видях. Би ли отговорила на тях? Извинявам се ако си ще погледна пак темата.
Имаш толкова високо мнение за себе си, а все пак толкова хора те нахраниха сякаш за нищо, на какво се дължи това според теб? Завистта за теб е? Осъзнаваш, че доста хора са попадали в необичайни ситуации? Едно сомалийче на 10 и то ли е видяло много от живота, защото всеки ден се бори за храна? Изпитваш ли някакви емоции докато гледаш филм? Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? За какво бихте се разделили? Мото имаш ли? Дефинирай ми любов. Наистина ли не различаваш въпрос от обида на моменти, или въпреки това пак въпроса те дразни? Какво ще кажеш за математиката? Вярваща ли си? (сори ако съм те питал последното)
Извинявам се, не съм ги видяла тези на чачо. Обещавам ви довечера ще се постарая да отговоря на всички започвайки с чачо, когото без да искам пропуснах. В момента не мога понеже след малко тряба да излизам от нас.
Ох, нененене! Разсмяхте ме, бе хора.
Явно лятната ваканция не ви се отразява добре. Скуката и многото свободно време ще ви убият.
От няколкото месеца, през които не бях влизала тук, доста сте се забавлявали явно.
Безплатен съвет към всички, чиято цел в заседналия им живот е да хранят другите и да избиват комплекси по изключително галантен начин: Продължавайте в същия дух! Светът се нуждае от хора като вас. Вие сте уникални и прекрасни!
Та.. Не се вълнувам много от DragonLady, но не искам да спамя. Затова ето един въпрос към нея: Как си поддържаш косата? / Колко често я подстригваш?
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
И аз не съм чела въпросите, че от толкова помия ме е страх на какво ще попадна измежду тях, та ако някой се повтаря, sorry
Какво никога не би простила?
Годеникът ти някога наранявал ли те е (емоционално имам предвид)?
Докъде мислиш, че може да стигне и ти да простиш, т.е. какво си готова да му простиш?
Колко сериозни връзки си имала преди него?
Семействата ви наясно ли са с вашите намерения и съгласни ли са (за годежа, вероятно скоро и сватба)?
Кой е на-добрият ти спомен от детството? А най-мрачният?
Какво следваш/като какво искаш да работиш?
Блъди, стига си "нареждала" като махленска злобарка. И не идвай в Сф, да я пълниш с още простотия.
йей
Казваш, че си си дала дупето, за да угодиш на мъжа си. А на него готино ли му беше като знаеше, че правиш нещо, което не ти е идвало от вътре?
Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? С какво? Защо според теб са мразени? Ти обичаш ли ги? Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
4XCOKИ
Я имам един въпрос, кои потребители според теб са лицемери/двулични, искам да им изтипосаш имената лол
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Кажи ми едничко само твое странно преживяване ;д на което нямаш обяснение хм;д
И аз много обичам котките.Ти какви харесваш-улични превъзходни,сиамски,ангорс ки,персийски,британски йъсокосмести,египетски..?
Когато имаш деца,мислиш ли,че животните трябва да се махнат от къщата?
Опиши с по няколко думи всеки,който ти е задавал въпрос досега
Как си в религиозно отношение,вярваща ли си и ако да,в какво?
Когато се омъжиш,имате ли къде да се отделите да живеете с мъжа ти?
Притесняваш ли се,че в този етап може да настъпи един вид "опознаване" на кирливите ви ризи?В смисъл да откриете уж дребните домакински навици или липсата на такива помежду си,които да ви дразнят
Слушаш ли чалга?И ако да,мислиш ли,че това те прави долнопробен човек в очите на другите,част от тълпата простаци?
Приятелство от разстояние?Може ли да съществува според теб?
Колко истински приятели имаш в момента?Такива,на които можеш да се довериш за всичко и да разчиташ 24/7 на тях,както и те на теб?
Предавали ли са те досега и как?Заболя ли те много или по-скоро ти помогна да "прогледнеш"?
За какво най-често се карате с мъжа ти?За дреболии или за сериозни неща?
Ревниви ли сте един към друг?Мислиш ли,че това е необходимо зло в една връзка,за да се поддържа искрата?
Когато си сгодена,чувстваш ли се по-сигурна в партньора си спрямо преди?
А изпитваш ли чувство за собственост върху него?Дори и малко?
Използвала ли си наркотици и какви?Защо?
Какво може да те изкара от кожа най-бързо?Кибритлийка ли си и от кой тип-дето бързо им минава или които се цупят с дни?
Какво е за теб любовта?
А омразата?
Мислиш ли,че двете чувства се преплитат?Случвало ли ти се е?
Намираш ли за нормално,докато си обичал един човек,в другия момент да го мразиш и ненавиждаш?Не е ли някак лицемерно и това не те ли прави човек,който не знае какво иска?
Бракът с мъжа ти ще ти даде ли по-голяма сигурност за бъдещето?Има ли разлика за теб между семейни начала и законен брак и каква?
Интересуваш ли се в някаква степен от материалното в брака?Смяташ ли да направиш предбрачен договор и защо?Някой от вас би ли го сметнал за обида или унижение?
Засега това се сещам и би ми било интересно да науча.И мерси за предишните отговори.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Хей няма да обиждате или нападате авторката на тази тема,защото всеки може да критикува другия!
Мацка, сег ане разбрах, защо ме нападна.. при положение, че не съм го написала това със злоба, даже в началото още казах...
И да, гледам се в огледалото, когато някой ме критикува се замислям да не би случайно да е прав .. Там е работата, че рядко вече ме критикуват, по просотата причина, че щом някой каже нещо негативно по мой адрес се замислям и го поправям
А при теб.. сигурно 100 човека могат да ти направят реплика за едно и също нещо и като гледам пак няма да се бръкнеш малко и да се осъзнаеш, че явно са прави
Не ти го казвам с лошо.. да не почнеш да ме хапеш пак
Младене (ccdesigns)Кви са тия въпроси бе
Извинете, просто не се сдържах
Та така де... може ли после да ме сложиш на стола, че адорхър ме забрави![]()
* Как така разбрахте, че се обичате на третата седмица?! О.о
* Може ли да има и обич и влюбване едновременно? Защо хората спират да са влюбени един в друг?
* Как да разбирам това:
"Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?"
..при все, че ми отговори иначе на горните въпроси?
* Влюбването не е ли обич?
Знам, че се въртя само около него, интересно ми е.
4XCOKИ
Влюбена ли си в мъжа си? Да
В зрялата връзка има ли влюбване? Влюбването там вече е минал период
Твоята каква е? Зряла връзка
А мъжа ти влюбен ли е в теб? Процеса на влюбване е кратък и при него мисля, че също е минал, в момента е на етапа обич, на които съм и аз
![]()
дрийм, соре ;/
Мислиш,че е боклук,задето си му омръзнала?А мислиш ли,че трябва да има причина да му омръзнеш?Просто ми стана интересно какво е мнението ти по този въпрос,след като ти прочетох отговора.Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? Това едва ли ще стане, но все пак ти отговаря. Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото![]()
Явно си твърде малка за да го разбереш затова ще поясня.
Първо е симпатията или така нареченото харесване, после е влюбването ( онзи процес с пеперудките в стомаха ), а след него е любовта - чиста и всеотдайна.
*лол сериозно ли това ще си помислиш? Все едно да си 5 години с някой и след като се разделите да кажеш, че си си губила времето с него. Ти сериозно ли това ще си помислиш, при все че сега го обичаш и искаш да се жениш за него, че си щастлива, че го имаш и че е най-милото ти?Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
*Казваш, че не би простила изневяра. Ако ти изневери и хипотетично ти никога не разбереш и истината никога не излезе на яве (наистина го приеми така!) И си останете щастливи и в положението, в което сте били и преди изневярата, би ли искала да знаеш истината?
*А ако сте с 2 деца и ти изневери, пак ли няма да му простиш?
*Мислиш ли, че ако обичаш някой, нещо такова може да се прости? Ако след изневяра ти каже, че те обича ще му повярваш ли?
*Приятели ли сте с него? Можеш ли да се абстрахираш от това, че ти е половинка и да се държите наистина като приятели? И моля те, не ми отговаряй с неща от типа: "Мога да му споделя всичко, както и той на мен. Подкрепяме се в трудни моменти. /етц/".
4XCOKИ