.
Отговор в тема
Страница 13 от 35 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 857
    Мега фен
    Град
    <3
    Влюбена ли си в мъжа си?
    До кога продължава влюбването?
    В някои теми казваше, че си улегнала вече жена? Какво значи това? А една улегнала жена може ли да е влюбена и до кога? В зрялата връзка има ли влюбване? Твоята каква е?
    А мъжа ти влюбен ли е в теб? До кога мислиш ще е влюбен?
    Изобщо държиш ли да сте влюбени?
    Как си ви представяш след 5 години?
    Говорили ли сте за деца?
    Родителите ти харесват ли го?
    А неговите харесват ли те?
    А твоите и неговите родители познават ли се?
    Как сте в леглото?
    А ако поиска да разнообразите по начин, по който на теб не ти се нрави?
    Кога му каза, че го обичаш?
    Плакала ли си от щастие, че си с него, че го имаш, че се радваш, че е до теб?
    Страхувала ли си се да не го изгубиш?
    А как мислиш.. той изпитва ли същото каквото и ти?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ейй,нямаше ме един ден и сте ужасни злобарки

Към ДрагънЛейди-Как се запознахте с годеника ти?Ако забременееш би ли запазила детето?И въпросите на Щруди ^^

Голям фен Аватара на chushkopek
    За момент се поколебах дали наистина да не пиша доста към разни потребители, но наистина смисъл няма.

Отговори на въпросите на чачо не видях. Би ли отговорила на тях? Извинявам се ако си ще погледна пак темата.

Имаш толкова високо мнение за себе си, а все пак толкова хора те нахраниха сякаш за нищо, на какво се дължи това според теб? Завистта за теб е? Осъзнаваш, че доста хора са попадали в необичайни ситуации? Едно сомалийче на 10 и то ли е видяло много от живота, защото всеки ден се бори за храна? Изпитваш ли някакви емоции докато гледаш филм? Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? За какво бихте се разделили? Мото имаш ли? Дефинирай ми любов. Наистина ли не различаваш въпрос от обида на моменти, или въпреки това пак въпроса те дразни? Какво ще кажеш за математиката? Вярваща ли си? (сори ако съм те питал последното)

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Извинявам се, не съм ги видяла тези на чачо. Обещавам ви довечера ще се постарая да отговоря на всички започвайки с чачо, когото без да искам пропуснах. В момента не мога понеже след малко тряба да излизам от нас.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ох, нененене! Разсмяхте ме, бе хора.
    Явно лятната ваканция не ви се отразява добре. Скуката и многото свободно време ще ви убият.
    От няколкото месеца, през които не бях влизала тук, доста сте се забавлявали явно.
    Безплатен съвет към всички, чиято цел в заседналия им живот е да хранят другите и да избиват комплекси по изключително галантен начин: Продължавайте в същия дух! Светът се нуждае от хора като вас. Вие сте уникални и прекрасни!

Та.. Не се вълнувам много от DragonLady, но не искам да спамя. Затова ето един въпрос към нея: Как си поддържаш косата? / Колко често я подстригваш?

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    И аз не съм чела въпросите, че от толкова помия ме е страх на какво ще попадна измежду тях, та ако някой се повтаря, sorry

Какво никога не би простила?
    Годеникът ти някога наранявал ли те е (емоционално имам предвид)?
    Докъде мислиш, че може да стигне и ти да простиш, т.е. какво си готова да му простиш?
    Колко сериозни връзки си имала преди него?
    Семействата ви наясно ли са с вашите намерения и съгласни ли са (за годежа, вероятно скоро и сватба)?
    Кой е на-добрият ти спомен от детството? А най-мрачният?
    Какво следваш/като какво искаш да работиш?

Блъди, стига си "нареждала" като махленска злобарка. И не идвай в Сф, да я пълниш с още простотия.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Изпитвала ли си вагинален оргазъм до сега? Да, всеки път когато правя секс изпитвам вагинален оргазъм
    Защо се съгласи да правиш анален секс без да имаш никакво желание? За да угодя на мъжа си
    Що им се връзваш на всички писания по твой адрес? Вече спря да ми пука за тъпите им злобни и завистливи коментарченца
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Като изключим семейството и близките ти, какви са ти целите в живота? Кое е най-значимото нещо, което на този етап искаш да постигнеш? Да завърша образованието си, да си намеря добра работа, с мъжа ми да създадем семейство и деца след време. На този етап най-значимото е човекът до мен
    Чисто интелектуално, кое твое качество цениш най-много? Дирекността
    Защо според теб си антипатична на толкова хора във форума? С какво ги провокираш? С това, че не съм като повечето овце, не съм манияк на тема боядисване гримиране и тн. Като цяло различните винаги са мразени
    По какво се различава критиката, произлизаща от комплексарщина, от градивната критика? А може ли да е едновременно и двете? Градивната критика се изказва под формата на съвет, а комплексарската под формата на остро критикуване и сърказъм ( гротеска и тн )
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Не ти ли омръзна да те нападат ? Омръзна ми, затова вече и грам внимание не им обръщам, не го заслужават.
    Защо още стоиш в тоя форум и се занимаваш, въпреки простотиите ? Добър въпрос, и аз това се чудя ...
    Отговорите са в цитата

Мега фен
    Град
    <3
    йей
    Казваш, че си си дала дупето, за да угодиш на мъжа си. А на него готино ли му беше като знаеше, че правиш нещо, което не ти е идвало от вътре?

Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? С какво? Защо според теб са мразени? Ти обичаш ли ги? Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
    4XCOKИ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
    Ти, това си ти
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    1. Как си представяш бъдещия ви дом? Къща с двор, с куче да пази двора и коте ( понеже аз обожаам котките, а той кучетата ), на 2 или 3 жетажа с по 2-3 стай на етаж.
    2. Всички обиди от форума пренасяш ли ги по някакъв начин в реалния живот? Не
    3. Годеникът ти знае ли, че имаш рег в тийнпроблем? Какво мисли по въпроса? Знае, че пиша в някакъв форум, но не е проявявал интерес кой точно.
    4. Какво е мнението ти за сайтовете за запознанства? Свестен човек да намериш от там е изключителна рядкост. Обикновенно жените са кифли търсещи внимание, а мъжете загоре грозници, които се изживяват като големи мъжкари
    5. Казваш, че искаш да качиш някой и друг килограм. Как се опитваш да ги постигнеш? Диета за качване? Диета силно казано - ядене, секс, ядене и да ти кажачестно зимата беше помогнало, но лятото на човек хич не му се яде от тея жеги
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    "на колко горе-долу искаш да имаш деца? Две"
    ахуаухаухаухуаххуахуа

с 100 въпроса и ти ще се оплетеш, а не забравих че ти си мис най-красива и безгрешна
    иначе искам към 24 - 26 1вото дете, 2рото към 28-9 примерно

иначеее мислиш ли че си готова да гледаш деца В момента не, след години да
    можеш ли да им дадеш всичките грижи и безсънни нощи и т.н? Мога или не, след години ще ми се наложи и щя трябва да мога
    много нерви са това =О Да знам, но има кой да ми помага
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Колко си висока? 170
    А приятелят ти? 175
    Обичаш ли кисело мляко? Да
    А сок? Да
    Коя банкота ти харесва най-много на външен вид? 100 лева и 20 също
    Имаш ли сини маркери? не само зелен и жълт
    А червени? не
    Червен цвят или син цвят? син
    Би ли си боядисала косата зелена? хаахахаха не
    Колко е часът? 23,44
    Имаш ли колекционерски бутилки на кока кола? Не
    Колко често ползваш ножица? Сигурно всеки ден
    Колко тежиш? 50 килограма
    Колко копчета имаш по клавиатурата? е сега не ми се брой
    Знаеш ли какво е било предишното име на марката Тойота? Не
    Имаш ли вентилатор? Не ми трябва, имам си климатик
    Кво бачкат ваште? Лично е
    Стените у твойта стая къв цвят са? кафяви ( целите са покрити в корк )
    Обичаш ли тигри? Да
    Ходила ли си на море? Че аз си живея на морето
    Виждала ли си пеликани? Да
    Обичаш ли тиквички с доматен сос? Не
    Мислиш ли, че верно мязаш на онаа, дет те сравни Щруделката с нея? Лека прилика
    Габърчета използваш ли? Не
    Следващата порция след 20тина минутки

Мега фен
    Я имам един въпрос, кои потребители според теб са лицемери/двулични, искам да им изтипосаш имената лол
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Кажи ми едничко само твое странно преживяване ;д на което нямаш обяснение хм

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Блъди, стига си "нареждала" като махленска злобарка. И не идвай в Сф, да я пълниш с още простотия.
    О, колко си мила и загрижена. Толкова си красива, нежна и добра. Ти си моят нов пример за подражание.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И аз много обичам котките.Ти какви харесваш-улични превъзходни,сиамски,ангорс ки,персийски,британски йъсокосмести,египетски..?
    Когато имаш деца,мислиш ли,че животните трябва да се махнат от къщата?
    Опиши с по няколко думи всеки,който ти е задавал въпрос досега
    Как си в религиозно отношение,вярваща ли си и ако да,в какво?
    Когато се омъжиш,имате ли къде да се отделите да живеете с мъжа ти?
    Притесняваш ли се,че в този етап може да настъпи един вид "опознаване" на кирливите ви ризи?В смисъл да откриете уж дребните домакински навици или липсата на такива помежду си,които да ви дразнят
    Слушаш ли чалга?И ако да,мислиш ли,че това те прави долнопробен човек в очите на другите,част от тълпата простаци?
    Приятелство от разстояние?Може ли да съществува според теб?
    Колко истински приятели имаш в момента?Такива,на които можеш да се довериш за всичко и да разчиташ 24/7 на тях,както и те на теб?
    Предавали ли са те досега и как?Заболя ли те много или по-скоро ти помогна да "прогледнеш"?
    За какво най-често се карате с мъжа ти?За дреболии или за сериозни неща?
    Ревниви ли сте един към друг?Мислиш ли,че това е необходимо зло в една връзка,за да се поддържа искрата?
    Когато си сгодена,чувстваш ли се по-сигурна в партньора си спрямо преди?
    А изпитваш ли чувство за собственост върху него?Дори и малко?
    Използвала ли си наркотици и какви?Защо?
    Какво може да те изкара от кожа най-бързо?Кибритлийка ли си и от кой тип-дето бързо им минава или които се цупят с дни?
    Какво е за теб любовта?
    А омразата?
    Мислиш ли,че двете чувства се преплитат?Случвало ли ти се е?
    Намираш ли за нормално,докато си обичал един човек,в другия момент да го мразиш и ненавиждаш?Не е ли някак лицемерно и това не те ли прави човек,който не знае какво иска?
    Бракът с мъжа ти ще ти даде ли по-голяма сигурност за бъдещето?Има ли разлика за теб между семейни начала и законен брак и каква?
    Интересуваш ли се в някаква степен от материалното в брака?Смяташ ли да направиш предбрачен договор и защо?Някой от вас би ли го сметнал за обида или унижение?

Засега това се сещам и би ми било интересно да науча.И мерси за предишните отговори.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Хей няма да обиждате или нападате авторката на тази тема,защото всеки може да критикува другия!

Казваш и, че различните винаги са мразени. Ти различна ли си? С какво? Защо според теб са мразени? Ти обичаш ли ги? Сещаш ли се за някоя странна и различна известна личност, която всички мразят, но пък е ебати яката персона според теб?
    Верно,бе? Що са толко' мразени... Хитлер например е бил различен.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Нещо така ли? А ти поглеждала ли си се скоро в огледалото? Случайно да си забелязала, че и ти не си перфектна? Или и огледалото ти е замазано в розово, сигурно гланц.
    Мацка, сег ане разбрах, защо ме нападна.. при положение, че не съм го написала това със злоба, даже в началото още казах...
    И да, гледам се в огледалото, когато някой ме критикува се замислям да не би случайно да е прав .. Там е работата, че рядко вече ме критикуват, по просотата причина, че щом някой каже нещо негативно по мой адрес се замислям и го поправям
    А при теб.. сигурно 100 човека могат да ти направят реплика за едно и също нещо и като гледам пак няма да се бръкнеш малко и да се осъзнаеш, че явно са прави
    Не ти го казвам с лошо.. да не почнеш да ме хапеш пак

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    В един средностатистически курник,когато кокошката с най-остър слух се сплаши от някоя шумка и се разпърпелка,всички останали пернати бързат да последват примера й...
    Джъст сейин.

Хареса ми това изказване

ДрагънЛейди,фетиши имаш ли? Не
    Кой е най-извратеният,за който се сещаш(изобщо и допускаш ли,че ти самата имаш наклонности,които някой друг би намерил за "извратени"? -
    Всъщност кога нестандартното се изражда в извращение,според теб? Тогава когато се прекрачат границите за морал на един от 2мата партньори
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Не съм прочела другите въпроси, предупреждавам. Добре, извинена си

Смяташ ли, че си готова за деца? В момента не, след време
    На какво би искала да ги възпиташ? Добронамерено държание, чувство за естетика и морал, добри обноски, имение да обичат и др.
    Искаш ли да вземат нещо от характера ти? Упоритостта и това, че никога не се предавам, не зависимо колко е зле работата
    Какво следваш? Социален мениджмънт
    С мажО ли живееш? Все още не, но и това ще стане
    Влюбена ли си в мъжа си? Да
    До кога продължава влюбването? Самият процес на влюбване зависи от хората и може да е както много кратък, така и по-продължителен
    В някои теми казваше, че си улегнала вече жена? Да така е
    Какво значи това? Че съм свършила всички лудории и дивотии, които съм искала да направя някога и съм се отдала на по-спокоен и уседнал начин на живот
    А една улегнала жена може ли да е влюбена и до кога? Да може, докогато влюбване прерасте в обич
    В зрялата връзка има ли влюбване? Влюбването там вече е минал период, налица е обич и силна привързаност
    Твоята каква е? Зряла връзка
    А мъжа ти влюбен ли е в теб? Процеса на влюбване е кратък и при него мисля, че също е минал, в момента е на етапа обич, на които съм и аз
    До кога мислиш ще е влюбен? -
    Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?
    Как си ви представяш след 5 години? Женени и чакащи първото си дете, или вече грижещи се за него и замислящисе за второ
    Говорили ли сте за деца? Много пъти, дори сме си изяснили колко деца искаме, момиче или момче, та даже и за имена сме говорили
    Родителите ти харесват ли го? Не особенно, но свикнаха, че той ще е човека
    А неговите харесват ли те? Да, даже ме приемат вече като част от семейството
    А твоите и неговите родители познават ли се? Все още не, но и това ще стане
    Как сте в леглото? Като 2 разгонени животинчета на които нон стоп им се прави секс. Като цяло секса ни е много добър - най-добрият които сме правили и двамата
    А ако поиска да разнообразите по начин, по който на теб не ти се нрави? Зависи за какво разнообразие става дума и дали то не прекрачка моите граници и морални разбирания
    Кога му каза, че го обичаш? Казхме си, че се обичаме някъде на 3тата седмица
    Плакала ли си от щастие, че си с него, че го имаш, че се радваш, че е до теб? Да
    Страхувала ли си се да не го изгубиш? Да
    А как мислиш.. той изпитва ли същото каквото и ти? Да, убедена съм в това, иначе нямаше да ми предлага брак.
    Давам нататъка в следващият пост

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Младене (ccdesigns) Кви са тия въпроси бе
    Извинете, просто не се сдържах

Та така де... може ли после да ме сложиш на стола, че адорхър ме забрави

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението

Как се запознахте с годеника ти? Аз го загледах в университета ( после се оказа, че и той мен ), после споделих на една прителка и колежка " абе ти видя ли онова момче дето говореше с Ицо ( наш колега ) " тя ми каза, че го познава, намерих го във фейсбук от нейните приятели, разменихме си скайп, телефон и накрая той ме покани на среща и аз приех.
    Ако забременееш би ли запазила детето? да, ще го родя и ще си го гледаме заедно
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Имаш толкова високо мнение за себе си, а все пак толкова хора те нахраниха сякаш за нищо, на какво се дължи това според теб? Злостните им коментари не ми влияят на самочувствието, и не смятам, че е твърде високо. Иначе на какво се дължи те си знаят, но според мен е просто злоба и завист
    Завистта за теб е? Нещо много грозно, което на мен лично ми е чуждо
    Осъзнаваш, че доста хора са попадали в необичайни ситуации? Едно сомалийче на 10 и то ли е видяло много от живота, защото всеки ден се бори за храна? Да така е, някой живота ги учи на уроци за възрастни още от малки
    Изпитваш ли някакви емоции докато гледаш филм? Рядко, но е имало случай да се замисля върху някой извод от филма, или да се разрева на някой тъжен момент, ако нещо от близките изминали дни ме е натъжило
    Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? Това едва ли ще стане, но все пак ти отговаря. Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
    За какво бихте се разделили? Едвали ще стане, но това, което не бих простила е изневяра
    Мото имаш ли? Да - Не се предавай никога, бори се докрай
    Дефинирай ми любов. Да гледаш първо най-доброто за друг човек, и да мислиш първо за него, а после за себе си и своята изгода. Да се отдадеш напълно на някой.
    Наистина ли не различаваш въпрос от обида на моменти, или въпреки това пак въпроса те дразни? Различавам, затова на обидни въпроси и отговора е обиден за питащият
    Какво ще кажеш за математиката? Не се обичаме с нея, ама хич
    Вярваща ли си? Не
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Как си поддържаш косата? Най-общо казано не я изтощавам с маши, преси, пяни, лакове и тн. продукти, които увреждат косъма. Дори и сешоар рядко използвам, най-вече през зимата, ако ми се наложи.
    Колко често я подстригваш? На няколко месеца
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Какво никога не би простила? Изневяра
    Годеникът ти някога наранявал ли те е (емоционално имам предвид)? Не
    Докъде мислиш, че може да стигне и ти да простиш, т.е. какво си готова да му простиш? леко увлечение по друга ми е границата, но подчертавам леко и преходно, ако се влюби в друга, да си ходи при нея
    Колко сериозни връзки си имала преди него? 3
    Семействата ви наясно ли са с вашите намерения и съгласни ли са (за годежа, вероятно скоро и сватба)? Да наясно са, и са съгласни ( наще първоначално не бяха, но после се примириха ).
    Кой е на-добрият ти спомен от детството? А най-мрачният? не се сещам в момента, съжалявам
    Какво следваш/като какво искаш да работиш? Социален мениджмънт, адвокат или към МВР ( за целта магистратурата ще е по право )

След около 30тина минутки следващата порция

Мега фен
    Град
    <3
    * Как така разбрахте, че се обичате на третата седмица?! О.о
    * Може ли да има и обич и влюбване едновременно? Защо хората спират да са влюбени един в друг?
    * Как да разбирам това:

"Изобщо държиш ли да сте влюбени? Да, ако я няма любовта, защо да седя с някои?"

..при все, че ми отговори иначе на горните въпроси?

* Влюбването не е ли обич?

Знам, че се въртя само около него, интересно ми е.
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на adoreher
    Влюбена ли си в мъжа си? Да

В зрялата връзка има ли влюбване? Влюбването там вече е минал период

Твоята каква е? Зряла връзка

А мъжа ти влюбен ли е в теб? Процеса на влюбване е кратък и при него мисля, че също е минал, в момента е на етапа обич, на които съм и аз

дрийм, соре ;/

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ако годеникът ти ти каже, че си му омързнала и иска да се разделите как ще реагираш? Това едва ли ще стане, но все пак ти отговаря. Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
    Мислиш,че е боклук,задето си му омръзнала?А мислиш ли,че трябва да има причина да му омръзнеш?Просто ми стана интересно какво е мнението ти по този въпрос,след като ти прочетох отговора.

Град
    Варна
    Явно си твърде малка за да го разбереш затова ще поясня.

Първо е симпатията или така нареченото харесване, после е влюбването ( онзи процес с пеперудките в стомаха ), а след него е любовта - чиста и всеотдайна.

Мега фен
    Град
    <3
    Ще се запитам защо не съм видяла по рано, че е такъв боклук, на които хората му омръзват от нищото
    *лол сериозно ли това ще си помислиш? Все едно да си 5 години с някой и след като се разделите да кажеш, че си си губила времето с него. Ти сериозно ли това ще си помислиш, при все че сега го обичаш и искаш да се жениш за него, че си щастлива, че го имаш и че е най-милото ти?

*Казваш, че не би простила изневяра. Ако ти изневери и хипотетично ти никога не разбереш и истината никога не излезе на яве (наистина го приеми така!) И си останете щастливи и в положението, в което сте били и преди изневярата, би ли искала да знаеш истината?

*А ако сте с 2 деца и ти изневери, пак ли няма да му простиш?

*Мислиш ли, че ако обичаш някой, нещо такова може да се прости? Ако след изневяра ти каже, че те обича ще му повярваш ли?

*Приятели ли сте с него? Можеш ли да се абстрахираш от това, че ти е половинка и да се държите наистина като приятели? И моля те, не ми отговаряй с неща от типа: "Мога да му споделя всичко, както и той на мен. Подкрепяме се в трудни моменти. /етц/".
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си