- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Последно редактирано от DragonLady : 08-21-2012 на 00:00
'Защо не живеете на семейни начала?'
Имах предвид без брак.
'друго си е с него' - какво е?
Какво повече е от подписа?
Без него не можеш ли да сложиш начало на ново семейство?
Защо държиш да има документ, на който пише, че сте съпруг и съпруга?
По-сигурна ли ще се чувстваш с него?
П.П. Не съм против брака, интересна ми е твоята гледна точка.
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-21-2012 на 00:08
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо да ти ВЗИМАТ свободата?Какво ти дава и какво ти взима? Брака ли? Дава начало на едно ново семейство - твоето, взема ти част от свободата главно в правно-юридически аспект
И защо при брака?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Dragonlady каза,че си сгодена - какво ще направиш ако те зареже няколко дена преди сватбата ?
А какво би те накарало ти да го зарежеш твоя преди сватбата?
Вива канари...!!
Макарони обичаш ли?
Колко често ползваш клещи?
Обичаш ли ДЗП?
Каква тоалетна хартия използваш?
Огледало имаш ли?
А обувалка?
Какво използваш по-честно, вилица или лъжица?
Чаша или чиния?
Крокодил или порче?
Парфюми ползваш ли?
А контакт знаеш ли какво е?
Колко листа има учебника ми по история?
Мислиш ли, че мноо мислиш?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Имаш ли истински приятелки?
Какво ти дава повече годеникът ти от последния ти бивш?
Нещо ,за което не би направила компромис заради него (в сексуално отношение) ?
Любимата ти поза е?
Груб секс или нежен секс?
Какво си представяш да работиш след като завършиш и защо точно ТУ Варна?
Не си ли искала да учиш извън родния си град/извън дома си?
Смяташ ли че можеш да се наречеш самостоятелна?
Ако да,защо?
Работила ли си до сега?
Какво не ти харесва и какво ти харесва в университета?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
1. Вярваш ли, че ако приятелят ти прочете (няма да казвам какви) мнения в сайта ще иска да се разделите?
2. От къде толкова много самочувствие?
3. Достатъчно време ли отделяш, за да помислиш за нещо и да вземеш решение, или направо я караш гьотърджийската? (прибързано)
4. Спомням се, преди няколко месеца, че беше пуснала тема, в която изрази възмущението си от представителите на мъжкия пол, причислявайки ги под общ знаменател, че всички били еднакви. Ще отречеш ли?
5. В същата тема сподели, че е имало период от време, в който си го (цитирам) "раздавала на курвалък".., понеже никой не ти връзвал? Вярно или грешно:
а) Да; б) Не; в); Не знам г); Не мога да отговоря...
6. Бързо ли се пристрастяваш към нещо?
7. Мислиш ли, че си свястна? Какво те прави такава?
8. Винаги ли знаеш какво правиш и искаш?
9. Какви хора върлуват в сайта?
10. Почувства ли се неловко от въпросите ми?
ДрагънЛейди, най-приятелски те съветвам да оставиш да човъркат някой друг. (Нямам предвид себе си.)
4XCOKИ
Да отговори на въпросите, които са зададени.
Така, понеже много хора решиха да се правят на чоп тарикати и да питат прекалено лични или повтарящи се неща, на някой въпроси не очаквайте много адкватни отговори. Каквото повикало, такова се обадило
Защо грубия секс е само за сдобряване?
С нещо лошо ли го свързваш?
Ако е груб и по принцип значи ли, че едва ли не не е проява на обич?
4XCOKИ
Бях обещала на русокоска да си напиша мнението за всеки един задал ми въпрос преди нейният 2ри пост с въпроси към мен. Изпълнявам си обещанието:
Claymore - заядлово и просто момиче
оутофконтрол - лигаве голямо, ама като реши да казва нещо сериозно е на място
Щтрудел - 50 на 50 съм сума тука, не е лош човек, ама много издребнява на моменти
нямазначение - простак
granger - първоначално имах много добро мнение за нея, но вече не е така
gt-r - нямам мнение
Violenza - Много земна и точна мацка.
adoreher - много просто парче, много слески манталитет показва
dream1707 - прекалено и е завишено самочувствието а няма на какво отгоре, заядлива доста, на моменти избиващо на злоба
therichbitch - точна мацка, много директна
Русокоска - Земен човек, здраво стъпил на краката си, добронамерен бих казала и любезен.
truestory - нямам мнение
Chacho - 50 на 50 съм съм тука
SisiStrange - Високо ми е мнеието за нея, точен и земен човек е, леко романтичен съдейки по постовете и в раздел любов
CupaceKitty - Самочувствие голямо, покитие никакво, има се за мис принцеса и най-красивата, което далеч не е така. Комплексиран човек, които май на база форума си гради самочувствието. И двуличен, тука ме храни във фейсбука и приятелство иска ....
ccdesings - отвеян и хамав човек
Glamour92 - горе долу добро мнение, въпреки, че преди бяхме имали 1-2 пререкания
чушкопека - горе долу добро мнение
Кои са тези добродетели, които спомена, че имаш?
Защо си мислиш, че са рядко срещани?
Вярваш ли, че има хора, които не разкриват себе си пред някого? Коя може да е причината?
Умееш ли да разграничаваш доброто от злото?
Какво е добро? А зло?
Правила ли си секс за една нощ?
На какво базираш завишеното ми самочувствие, при положение, че не съм казала и една дума за себе си?
Български разбираш ли?
Заядлива съм, но не и злобна (няма смисъл, към човек, който не познавам да злобея .. пък и нищо не си ми направила) .. такова добро момиченце съм, стига някой да не злобее срещу мен естествено де ... И те питах за бълагрския, защото сигурно преди всеки въпрос, който ти задам пиша, че не го казвам със злоба или, за да се заяжда... Уви
Всъщност, половината коментари са от типа "Ама как може да говорите и да я определяте горката, невинна ДрагънЛейди, без дори да я познавате"
Иначе тя току що вписа някой, който не познава, като двуличен, защото във форума и пише едно, а иначе и иска приятелство във фейсбук... Сириъсли о.О ?
^ Ти ли ще си следващата, Дрийм?![]()
Ако никой друг не изяви желание я слагам нея.
кога за първи път е нормално да правиш секс?аз съм на 14 и честно казано с приятелките ми си обсъждаме доста често че първия път ще е поне на 16!мен доста ме е страх от първия път ! мисля че преди да го направя трябва да съм открила правилния човек !благодаря предварително!
DragonLady, много си противоречиш. Хем си го раздавала на курвалък, хем не си правила секс за една нощ. Относно това, което казваш, че има неграмотни хора във форума, ти си една от тях. Абе не си струва да се занимава човек с теб...
И на първите ми два въпроса можеше да отговориш като човек. Кажи кои са тези добродетели, които само ти мислиш, че имаш?
Какво искаш да кажеш с това "И аз мога да се тарикатя"?
Щом не се чувстваш готова за това, не го прави!!! Тук възрастта не е толкова от значение, колкото това дали се чувстваш готова и дали си срещтнала правилният човек, с които да го направиш.
След като вие сте решило да се гъбаркате с мен, ви показвам, че и аз мога. И не, не съм неграмотна
Казвам, че беше курвалък, понеже ги сменях на 1-2 седмици, въпреки, че с нито един от тях не съм преспала. Като не си струва да се занимаваш с мен, защо го правиш?
Последно редактирано от DragonLady : 08-21-2012 на 12:29