- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разпитвайте ме (nymphadora)
Еми ако щат!Този здравословният шоколад продава ли се в БГ?![]()
Dragonlady мерси,че ми отговори на въпросите,но не мисля,че правиш добре като се заяждаш с мен без да съм се заял аз с теб!
Какво им намери тъпо на въпросите ми!?!?!? - приеми го като нов въпрос
Кой ще е следващия на стола и защо ще избереш именно него/нея?
Вива канари...!!
Да,много, само хапливи коментари...винаги,много сме забавни. У лИбов е по-яката ситуация.
maDamn
Защо ли аз не виждам нищо забавно в това повечето потребители да си изливат злобата и проблемите върху един човек?Неслучайно има една приказка,че човек се познава по отношението му към по-слабите.А ТУК ДрагънЛейди излезе такава,защото двуцифрено число хора я заляха от помия,чувствайки се силни като се опират един на друг в простащината си...Ама млъквам вече,че сега ще последва един тон помия и по мой адрес.И после се чудите защо никой не изявява желание да сяда.Интересно,защо ли?!
ПС:Както се вижда,всичко това не насочено към теб.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абе си гледайте собствените лайна и помия, писна ми да ги изливате върху мен. Повече на жаликите ви подобия и хибриди между въпроси и подигравки няма да отговарям
На стола слагам Oy7ofCon7roL и точка. Ще не ще, не ми пука! Мене как ме сложиха без да го искам а?
Да се засягаш от чуждото мнение е слабост, защо да не тренира във някъв си форум да устоява на атаките. В живота кой ше те пита дали си съгласен да се гаврят с теб.... =)
Я се ...... ( сещаш се ). Не се засягам от мнението на една сбирщина злобни хорица. Точка по темата. Разправяйте се със следващият, който е на стола.
Oy7ofCon7roL
въпроси...
Галиш ли редовно Янко?
Кога за първи път прави сьексове?
Колко ти е рекорда за 1 ден/нощ в текове?
Любимата ти поза?
maDamn
Всеки малко или много се засяга от чуджото мнение. Дали ще го даваш супер непукистки или не, е друг въпрос. Има разлика между това да не те харесват и да показват студена антипатия към теб, друго е да те опсуват, оплюят, заврат в миша дупка. Коментарите към нея бяха особено жестоки. В животът и на живо не съм чувала такива.
Айде и от мен въпросчета:
1. Кога за първи път прави анален секс?
2. Ти ли я нави или тя предложи?
3. Ако забременее, какво ще правите?
4. Глупав твой гаф?
5. Седи ли ти се на стола и приятно ли ти е да отговаряш на въпроси?
Последно редактирано от SisiStrange : 08-21-2012 на 20:41
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може би шото на живо няма да й кажат такива неща.... Първо шото някой от тях може да са толкова "готини" колкото го раздават и да не й обърнат даже внимание....Второ шото са по-зле от нея (не че тя е толкова зле).
А.. мен не ме бърка, всъщност и аз предпочитам да сложите мъvко пред мене, че мн шантава стана таматаЩе чакам още година - две... ;(
Тъй де, да питам и аз, че много спам
С колко момичета си бил ?
Някоя какичка ? (ако да с колко по-голяма)
Кога си загуби деТствеността ?
Ъм.. не се сещам за друго![]()
*Когато започне да отговаря, ще сменя заглавието на темата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз да питам, че не съм много в час с теб.
На колко си?
Какво учиш/работиш? Харесва ли ти? Какво бъдеще виждаш?
Какъв си на външен вид, като стил, като обличане? Вкусът ти към музиката влияе ли на визията ти?
Какъв тип момиче хваща окото? (на външен вид, после ще питам за характер)
Не е ли по-логично , да го смениш,за да седне да отговаря.
maDamn
Може и да не иска и въпросите да се прехвърлят на някой друг?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Например на DragonLady !! =)
DragonLady Dragon Lady don't be lazy get the keyboard and drive me crazy !!!! Кефат ме отговорите тиии...
damn,i was having fun
аз пък съм за чачо, някакъв мистериозен такъв.Изглежда интересен:>