.
Отговор в тема
Страница 28 от 69 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1721
    Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Значи все пак има луупхол (нека използвам и аз една чужда дума) в ината ти. Ти го обичаш, той те обича. Нима има нещо, което би могло да победи любовта?
    Единак ли си?
    аз не вярвам в любовта. не съм я виждала такава, каквато си я представям. не съм я изпитвала такава, каквато искам да я изпитам. чакам някой да ме опровергае.

може би. харесва ми да бъда сама. така се чувствам най-свободна (нали, още сме в темите ти). не искам да съм в тежест на никого. от малка ми е натяквано/вменявано, че съм грешка, че съм излишна, че преча. това ми се е отразило по неприятен, но естествен (думата на деня:Д) начин - избягвам да натоварвам хората със себе си, дори когато те (по)искат, аз не го правя. не така, както бих искала, не до степен, която би ме олекотила, отпуснала, освободила. много трудно се показвам пред хората, особено пред хората, които обичам. работя върху това, но става бавно, защото изисква наличието на хора с голямо желание и още по-голямо търпение. както и време. а тези последните неща са кът.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Някой столквал ли те в нета като пълен маниак? : Dddddddddddddddd отново - Мила!

Бтв някъде по-горе беше писала, че явно хората те мислят за дръпната и надменна, и не те разбират (но това беше преди да кажеш другото, за което Пантера те пита) и според мен причината е, че отговорите ти са двусмислени, и понеже хората нямат самочувствие, преценяват, че не ги харесваш. Както аз съм се засягала така : Д - ами, не знам, честно казано. може би просто не мога да се изразявам.:Д

И да, ще пиша като се установя в Софето. Търся си квартира, дето да ми позволяват да мъкна котка.

Да, обичаш ли котки? - да, много.
    Като цяло домашни любимци де.. - същото. майка ми изпитва панически ужас от сладки домашни любимци и заради нея не можем да си гледаме вкъщи, иначе всички останали сме *оооо*. като се изнеса в най-скоро време, ще си взема нещо топчесто! предпочитам коте, защото ценят уюта:Д
    Какви животни си гледала? - рибки. много рибки. това е от татко. той ме е палил. брат ми зарази красивия ни аквариум, като им насипа промишлено количество храна и всички си отидоха. но обичам рибите. не е заради Нирвана. просто ги обичам. и пиша за тях напоследък. вдъхновяват ме.
    гледала съм и папагалчета. също костенурка, едно лято, в двора на прабаба ми)
    1

Да, рибите доставят хубаво усещане в една стая. А има едни морски таралежи, много екзотично изглеждат също. http://www.akvariumi.com/pic.php?id=Diadema_palmeri.jpg
    Тук изглежда страховито, но наживо е яко. Седи си и е красиво.

Това "Мила!" укорително ли беше?
    Коя зодия е майка ти? 0.0
    С какво започна - за астрологията?
    Четеш ли енциклопедии?
    Вестници?
    Кой следиш, ако да?
    Любимо място за събиране в София?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Темата не следя, заради тебе пиша...

По еднакъв начин ли определяш любовта, която изпитваш към хората, с тази, към нещата, който обичаш да правиш /те вдъхновяват/? Ако я усещаш различно, каква е разликата?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Харесваш ми, противоречива си (или поне такова впечатление ми създаваш).
    Казваш, че не би простила напускане. Защо нечие тръгване те наранява толкова и би ли била все така непреклонна, ако става въпрос за нещо наложително? (понеже беше казала, че не би простила и на детето си, ако те напусне - ако става въпрос за неговото бъдеще, примерно).

И понеже видях, че се интересуваш от астрология - какво е положението с тая мистериозна 13та зодия? Смяташ ли, че липсва от суеверие, има ли място в хороскопа изобщо, какво знаеш за нея?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако се намираше в паралелен свят, в който чувствата и мислите ти моделираха физическият ти образ, как би изглеждала в сегашния момент? (форма, цвят, усещане при допир или каквото друго ти съчини фантазията)
    нещо мъждукащо, малко, почти без форма, само контур и някакви почти свободни молекули, които проличават при проблясването, сякаш искат да се разотиват. рея се над земята, но не и достатъчно високо, за да се каже, че летя. лепна, от онова неприятното лепнене, при което палецът и показалецът ти се срасват един с друг и хората си мислят, че се молиш. оммм. някой не ме вижда и ме настъпва.

А в момент на творческа инспирация или голямо щастие? - не съществува материално аз. толкова бързо се движа, че дори забравям какво е да стоиш спокойно. знак за кресчендо. неочакван полъх, който разпилява страници и вдига поли. аз съм нещо като дух, минаваш през мееееен:Д

Някоя твоя ужасна мисъл, от която си могла да настръхнеш? Нещо от онези "ами ако сега му бръкна в окото с виличка.... пф, какво си мисля по дяволите?" - не се сещам. не искам да мисля за неприятни неща точно сега. ако ми изплува нещо, ще допълня.

Нещо нелепо, което правиш, когато никой не те наблюдава? - танцувам и пея по улиците. нелепо ли е? плакна чаши/чинии нечетен брой пъти, за предпочитане 9.

Какво мислиш, че биха ти казали чорапите, ако можеха да говорят? - цяло лято те нямаше, а?:Д

Я кажи вица за капучиното, че ще ме гложди цяла вечер. - о, не. той е от брат ми. аз вицове не помня, но този ми го повтаря през ден, та не успявам да го забравя.
    някакви в заведение:
    - пет капучина
    - моите съболезнования за петка
    (смях)

Напиши накратко мнението си за приложната психология, но го напиши със затворени очи, без да го поправяш после.
    харесвам интелигентността ти:Д особено примесена с хумор, йхеа<3 за приложната психология, смятам, че е еба си успешния бизнес, трябва и ние да направим нещо в тази посока, не мислиш ли? не знам, макйка ми чете усилено, но тя ходи и по врачки, гледа на руни, занимава се с рейки и медитация, етц. започна да се облича в бяло, щяла да се присъединява към бялото братство. не знам. тежко е. но някои хора направиха пари на гърба на ... дори няма да търся думата. отварям си очите!
    ооооо! много съм добра. на няколко пъти усещах, че съм си преместила ръката наляво или надясно, ама не съм! лайк ъ бооос!(гъзар)

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Има ли липса на опровергаващи?
    Не вярваш в любовта, не вярваш в хората, не вярваш в Бог. Какво се опитваш да достигнеш тогава?
    Трудното детство прави ли хората по-силни?
    Какво би питала мен?

хаха,ако днес е 0 градуса, а утре е 2 пъти по-студено, колко градуса ще е? ;D

"не искам да мисля за неприятни неща точно сега." Защо, какво има сега?
    Последно редактирано от CoNviCt : 08-26-2012 на 19:11

Супер фен Аватара на Jaune
    не зная какво да те питам
    (освен всичко останало, разбира се,) интересно ми беше тва за журналистиката. на кръстопът съм. да се отказвам ли от СУ? защо?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Блаб, Блаб... не съм те чела скоро...

Настрани индивидуализма... водач или последовател смяташ, че си?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Blab
    Да, рибите доставят хубаво усещане в една стая. А има едни морски таралежи, много екзотично изглеждат също. http://www.akvariumi.com/pic.php?id=Diadema_palmeri.jpg
    Тук изглежда страховито, но наживо е яко. Седи си и е красиво.

Това "Мила!" укорително ли беше? - а не, бе
    Коя зодия е майка ти? 0.0 - риби, но други неща вземат връх при нея. от рибешкото е взела само магьосничеството:Д
    С какво започна - за астрологията? - със седене на пода пред етажерките с астрологични книги в една книжарница:Д по едно време свикнаха с мен:Д вече си бях направила карта и бях чела на парче някакви неща, но не ми бяха достатъчни. имах нужда да се изследвам, да изследвам и него, за да го разбера, защото не беше готов да говори.
    Четеш ли енциклопедии? - ами, не. даже като дете не си спомням много енциклопедии да се завъртали у дома. чета уикипедия, вива ла уикипедия:Д
    Вестници? - чета Култура, Дневник+Капитал, както и културните рубрики навсякъде в нашите медии!(ууу!)
    Кой следиш, ако да? - много хора:Д аз съм ужасен столкър. или, хайде, фен!:Д //знам, че не питаше това:Д
    Любимо място за събиране в София? - повечето са градинки, на заведения ходя: 1) за да пия чай. 2) за да се храня 3) за да се видя с някого, който обича да седи на заведение 4) за да пия; избягвам арт места:Д ще ти обясня друг път защо:Д
    1

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Темата не следя, заради тебе пиша... - ооо)

По еднакъв начин ли определяш любовта, която изпитваш към хората, с тази, към нещата, който обичаш да правиш /те вдъхновяват/? Ако я усещаш различно, каква е разликата?
    не. чувствам, че хората очакват нещо от мен (и те очакват), чувствам, че трябва да им се харесвам и доказвам непрекъснато, че трябва да им бъда полезна по някакъв начин, защото иначе за какво съм им? изобщо, хората покрай мен се опитват да ме превъзпитават по тази точка, но аз не вярвам в безусловността. аз обичам по такъв начин - самоунищожително, изведено до нездравословна крайност, да. но аз обичам хора, които смятам за по-ценни от себе си. тогава те какво биха намерили в мен? оф, вкарвам се в настроение:Д
    а нещата, които правя, ми доставят чисто удоволствие, понякога дори задоволство, че успявам в нещо, че виждам резултати, че мога. китарата не ми обяснява "еди кой си свири по-добре", примерно (докато сме на темата, поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=HFOEuq8DUFM), тя общува с мен чрез мен. намира го за красиво:Д
    1

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Има ли липса на опровергаващи? - всъщност не, просто не им вярвам още
    Не вярваш в любовта, не вярваш в хората, не вярваш в Бог. Какво се опитваш да достигнеш тогава? - невъзможното, да осъществя несъществуващото. все пак, романтичен идеал фтв!
    Трудното детство прави ли хората по-силни? - ами, не знам, не съм имала тежко детство. но, ако се доверим на фройд, едва ли:Д
    Какво би питала мен? - ти кой си, къде си? //всъщност съм любопитна към личността зад потребителя ти, което не ми се случва често тук)

хаха,ако днес е 0 градуса, а утре е 2 пъти по-студено, колко градуса ще е? ;D - хаха, завършила съм СМГ:Д

"не искам да мисля за неприятни неща точно сега." Защо, какво има сега? - неделя е, наближава пълнолуние, заминавам след 2 дни и не знам как(ва) ще се върна. какво следва след това. имам някакви неизяснени неща, които явно ще почакат за септември, предстои ми заявяване на тема за дипломна, а аз си мисля за глупости, прочее...
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    не зная какво да те питам
    (освен всичко останало, разбира се,) интересно ми беше тва за журналистиката. на кръстопът съм. да се отказвам ли от СУ? защо?
    Габи, да си ги говорим тези неща извън форума? какво си намислила за СУ? пиши ми;
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Блаб, Блаб... не съм те чела скоро...

Настрани индивидуализма... водач или последовател смяташ, че си?
    това може да ти хареса:
    за първи път чета след теб
    за първи път ми позволяваш
    разтварям леко без да бързам
    а ми се иска дълго чаках
    оглеждам се за спомени от молив
    следи от нокти борови иглички мигли
    нищо ли не искаш да запомниш
    или пък вече знаеш всичко

водач, определено. просто ми се получава, не го търся:Д
    Последно редактирано от Blab : 08-26-2012 на 19:33

Блаби, Блаб, не мислиш правилно с тези твои разсъждения. Хората може и могат да са ти приятели заради самата идея за самата теб - че си интересна, че си им приятна, че ги обогатяваш, или че искат нещо да ти дадат и т.н. Това само повърхностно - надълбоко има и още.

И ми е много гадно, че не се сещам за яки въпроси в момента, а само нек'ви рандъм тип: Обичаш ли лук...
    И ако има възможност трябва да измъкнеш майка си от тези секти.. Ама това ако не е рибешко - оттеглянето в секти и учения.

Мнение за "Операция Шменти Капели" - ако си го гледала, де...
    Ииии какво може да те направи щастлива?
    Каква е връзката с някоя/някой от най-добрите ти приятели?
    Има ли такова нещо като най-добър приятел?

Повече от фен
    За 1 път се зачетох в тази тема, а тя се оказа много интересна.Ще задам няколко въпроса на седящата на стола Blab.

Занимавала ли си се с пеене преди НАТФИЗ, където това си е предмет по програма? Слушала съм твои любителски записи в kaраоке темата.Каква музика обичаш да изпълняваш?

Чела съм в твой пост назад във времето нещо от рода на това, че надарените математици със завидни успехи, носители на награди от международни турнири, се чувстват някак неудовлетворени , дори да кажем самотни и неразбрани.Това извод базиран на собствен опит ли е?Ако не, би ли споделила кое те кара да мислиш така?Познавам такива хора и нямам такова впечатление.

Кои са книгата и филмът, които гарантирано те разплакват, дори и след n-то прочитане/ гледане?

Какво е отношението ти към спорта? Спортна натура ли си по принцип, занимаваш ли се и ако да, с какъв спорт? Гледа ли олимпиадата?

Какво мислиш за расизма и дискриминацията по етнически или религиозен признак? Мислиш ли, че българинът е толерантен към различните?Ако един ден съдбата те изправи хипотетично лице в лице с любовта - точно такава каквато си я представяш и каквато искаш да я изпиташ, ще я защитиш ли от всеки и всичко,дори ако цвета на кожата и религията на отсрещния са други?

Кои кътчета по света би пожелала да видиш, при условие, че разполагаш с нужните средства?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    За 1 път се зачетох в тази тема, а тя се оказа много интересна.Ще задам няколко въпроса на седящата на стола Blab.

Занимавала ли си се с пеене преди НАТФИЗ, където това си е предмет по програма? Слушала съм твои любителски записи в kaраоке темата.Каква музика обичаш да изпълняваш? - не, и аз не уча актьорство, така че никога не съм пяла под професионално ухо:Д само в прогимназията в тогавашния хор. пусках музика на предната страница, мисля. харесвам акустични изпълнения - глас+китара, свиря предимно рок (инди, алтърнатив, поп), по-меланхолични неща, знам ли:Д тези дни свиря саундтраковото парче от Брилянтин. чух кавър на Ангъс и Джулия Стоун ( http://www.youtube.com/watch?v=oTbObag1r0I_ ) и реших, че трябва да влезе в репертоара ми.

Чела съм в твой пост назад във времето нещо от рода на това, че надарените математици със завидни успехи, носители на награди от международни турнири, се чувстват някак неудовлетворени , дори да кажем самотни и неразбрани.Това извод базиран на собствен опит ли е?Ако не, би ли споделила кое те кара да мислиш така?Познавам такива хора и нямам такова впечатление. - знам, че съм говорила за успехите на математиците ни, но не си спомням да съм давала психологическа картина. честно, опулих се, като го прочетох:Д по-скоро мисля, че съм го писала в съпоставка със спортните ни успехи и политическото приоритизиране на сектора, за сметка на интелектуалния труд. това звучи много повече като мен:Д

Кои са книгата и филмът, които гарантирано те разплакват, дори и след n-то прочитане/ гледане? - Самотата на простите числа(разминаването е голямата ирония на живота (ми)), Моите боровинкови нощи(още не съм пресякла улицата).

Какво е отношението ти към спорта? Спортна натура ли си по принцип, занимаваш ли се и ако да, с какъв спорт? Гледа ли олимпиадата? - положително. не съм спортна натура, но татко е, така че спортът е намерил място в живота ни. доста години се занимавах със алпийски ски, но прекъснах, заради заболяване. иначе, обичам плуването.
    не гледах олимпиадата. само малко плуване и синхронното.

Какво мислиш за расизма и дискриминацията по етнически или религиозен признак? Мислиш ли, че българинът е толерантен към различните?Ако един ден съдбата те изправи хипотетично лице в лице с любовта - точно такава каквато си я представяш и каквато искаш да я изпиташ, ще я защитиш ли от всеки и всичко,дори ако цвета на кожата и религията на отсрещния са други?
    какво да мисля, човечеството ме отвращава. то умира да се дели, да се класифицира, да се нарича с имена, да нарича останалите... пълно безумие. не смятам, че българинът е толерантен, но му се налага да бъде и малко по малко се отваря за света. на последния въпрос - вероятно да, но не вярвам и в превода. не заради езиковата бариера, просто не вярвам, че двама души могат да общуват на един език и да излеят всичко от себе си, без нищо да се изгуби в превода. но ако се случи, йей:Д

Кои кътчета по света би пожелала да видиш, при условие, че разполагаш с нужните средства? - нямам някакво огромно желание да пътувам и да виждам свят. самото придвижване ме изнервя. но Корея със сигурност. в четвъртък ще се разхождам из Виена (а Виена ме чака)), умирам от нетърпение. //9-ти дом, ето ме:Д
    1

Мега фен Аватара на Blab
    Блаби, Блаб, не мислиш правилно с тези твои разсъждения. Хората може и могат да са ти приятели заради самата идея за самата теб - че си интересна, че си им приятна, че ги обогатяваш, или че искат нещо да ти дадат и т.н. Това само повърхностно - надълбоко има и още. - вярвам ти)

И ми е много гадно, че не се сещам за яки въпроси в момента, а само нек'ви рандъм тип: Обичаш ли лук...
    И ако има възможност трябва да измъкнеш майка си от тези секти.. Ама това ако не е рибешко - оттеглянето в секти и учения.
    - в рибите има много повече, но като цяло майка ми си живее в някакъв друг свят, откакто я познавам е така, става все по-зле, не търси помощ, тя държи да помага, което ме изнервя максимално. гривни с възли носих, кръстчета, молитви ми четат редовно всички софийски и не само попове, оренди, прана... не ми се коментира.

Мнение за "Операция Шменти Капели" - ако си го гледала, де... - не съм. но ми казаха, че е правен по постановката на Въргала и шоуто му, така че не го чувствам като загуба, честно казано.
    Ииии какво може да те направи щастлива? - много неща. най-често внимание. думи, много се връзвам на думи:Д някаква споделеност, реципрочност, такива неща.
    Каква е връзката с някоя/някой от най-добрите ти приятели? - здрава. чувствам, че съм ги овързала и макар да им давам цялото пространство и свобода да избягат, те остават (за да си тръгнат сами по-късно?). дори гоня/прокуждам приятелите си, но те са се научили, че това е моята игра и не ми се връзват. не винаги са там за мен, защото аз не им го позволявам (да ме виждат слаба и прочее), но ме хранят много, с нужда и без. чувствам се добре, радвам се, че съществуват в живота ми.
    Има ли такова нещо като най-добър приятел? - сигурно, оценъчните категории са важни за хората. харесва ми/не ми харесва е първият коментар за всяко нещо, все пак:Д да речем, че най-добрият приятел, освен ако не е избиран с конкурс, е този, който преобладава в даден период от живота ти.
    //бях те пропуснала някак)

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Blab, пропусна въпросите на Урсула
    Смяташ ли се за специална или за различна? Трудно ли един човек би те впечатлил?
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Урсула Виж мнението
    Харесваш ми, противоречива си (или поне такова впечатление ми създаваш). - не знам колко е хубаво това, но добре
    Казваш, че не би простила напускане. Защо нечие тръгване те наранява толкова и би ли била все така непреклонна, ако става въпрос за нещо наложително? (понеже беше казала, че не би простила и на детето си, ако те напусне - ако става въпрос за неговото бъдеще, примерно). - напускането значи да си тръгнеш и да не поглеждаш назад, защото си премерил везните и си задраскал/изхвърлил ненужното. не съм Евридика, не съм и остров, нито дом, в които можеш да се приютиш.
    //честно, не ми се пише повече по темата. страдам ги хората, затова ги държа на разстояние. това е.

И понеже видях, че се интересуваш от астрология - какво е положението с тая мистериозна 13та зодия? Смяташ ли, че липсва от суеверие, има ли място в хороскопа изобщо, какво знаеш за нея?
    чувала съм и съм чела разни неща, но, честно казано, не ми представлява кой знае какъв интерес. опитвам да боравя със света такъв, какъвто е в момента. това, мисля си, изисква достатъчно усилие от страна на човека. сега разрових гугъл и чета, че Симеон 2. попада в интервала на съзвездието. ужасно искам да гледам "момчето, което беше цар", а не мога да хвана аполония...

Цитирай Първоначално написано от horacio
    Blab, пропусна въпросите на Урсула - мерси, изгубих се в собствените си цитати
    Смяташ ли се за специална или за различна? Трудно ли един човек би те впечатлил?
    не, изобщо. преди години - определено, сега се усещам далеч от различна, като ли специална.
    не е трудно човек да ме впечатли. впечатлителна съм, така че не се изискват кой знае какви усилия. вече дали ще е с положителен и отрицателен заряд, това е съвсем друга тема.

благодаря на всички за въпросите, страхотен поглед към себе си направих!)
    ориентирам се към приключване, приемам (по)желания за стола, засега съм си намислила CoNviCt (ако не съм нацелила главните, да ми се прости:Д)

не го щем конвикт

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз искам да видя ЛейдиДи на стола

Град
    Варна
    а кого щете?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз искам да видя ЛейдиДи на стола
    о, ще си единствена

Град
    София, България
    Недей да скромничиш!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Недей да скромничиш!
    Не скромнича, просто ми се струва, че съм далеч от интересната възрастова група.

Blab, преди да овакантиш стола, напиши ми още нещо... Другото вече го преписах в твоята секция на тетрадката

Град
    София, България
    Точно. Искаме да чуем малцинството!

Супер фен Аватара на Irti
    Слагайте LadyDi-то на стола и да не се обяснява! Така реши племенния съвет! Да я изядем с домати, ориз и малки котки покрай нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си