- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
аз не вярвам в любовта. не съм я виждала такава, каквато си я представям. не съм я изпитвала такава, каквато искам да я изпитам. чакам някой да ме опровергае.
може би. харесва ми да бъда сама. така се чувствам най-свободна (нали, още сме в темите ти). не искам да съм в тежест на никого. от малка ми е натяквано/вменявано, че съм грешка, че съм излишна, че преча. това ми се е отразило по неприятен, но естествен (думата на деня:Д) начин - избягвам да натоварвам хората със себе си, дори когато те (по)искат, аз не го правя. не така, както бих искала, не до степен, която би ме олекотила, отпуснала, освободила. много трудно се показвам пред хората, особено пред хората, които обичам. работя върху това, но става бавно, защото изисква наличието на хора с голямо желание и още по-голямо търпение. както и време. а тези последните неща са кът.
Да, рибите доставят хубаво усещане в една стая. А има едни морски таралежи, много екзотично изглеждат също. http://www.akvariumi.com/pic.php?id=Diadema_palmeri.jpg
Тук изглежда страховито, но наживо е яко. Седи си и е красиво.
Това "Мила!" укорително ли беше?
Коя зодия е майка ти? 0.0
С какво започна - за астрологията?
Четеш ли енциклопедии?
Вестници?
Кой следиш, ако да?
Любимо място за събиране в София?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Темата не следя, заради тебе пиша...
По еднакъв начин ли определяш любовта, която изпитваш към хората, с тази, към нещата, който обичаш да правиш /те вдъхновяват/? Ако я усещаш различно, каква е разликата?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Харесваш ми, противоречива си (или поне такова впечатление ми създаваш).
Казваш, че не би простила напускане. Защо нечие тръгване те наранява толкова и би ли била все така непреклонна, ако става въпрос за нещо наложително? (понеже беше казала, че не би простила и на детето си, ако те напусне - ако става въпрос за неговото бъдеще, примерно).
И понеже видях, че се интересуваш от астрология - какво е положението с тая мистериозна 13та зодия? Смяташ ли, че липсва от суеверие, има ли място в хороскопа изобщо, какво знаеш за нея?
Има ли липса на опровергаващи?
Не вярваш в любовта, не вярваш в хората, не вярваш в Бог. Какво се опитваш да достигнеш тогава?
Трудното детство прави ли хората по-силни?
Какво би питала мен?
хаха,ако днес е 0 градуса, а утре е 2 пъти по-студено, колко градуса ще е? ;D
"не искам да мисля за неприятни неща точно сега." Защо, какво има сега?
Последно редактирано от CoNviCt : 08-26-2012 на 19:11
не зная какво да те питам
(освен всичко останало, разбира се,) интересно ми беше тва за журналистиката. на кръстопът съм. да се отказвам ли от СУ? защо?
Блаб, Блаб... не съм те чела скоро...
Настрани индивидуализма... водач или последовател смяташ, че си?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1
Габи, да си ги говорим тези неща извън форума? какво си намислила за СУ? пиши ми;
това може да ти хареса:
за първи път чета след теб
за първи път ми позволяваш
разтварям леко без да бързам
а ми се иска дълго чаках
оглеждам се за спомени от молив
следи от нокти борови иглички мигли
нищо ли не искаш да запомниш
или пък вече знаеш всичко
водач, определено. просто ми се получава, не го търся:Д
Последно редактирано от Blab : 08-26-2012 на 19:33
Блаби, Блаб, не мислиш правилно с тези твои разсъждения. Хората може и могат да са ти приятели заради самата идея за самата теб - че си интересна, че си им приятна, че ги обогатяваш, или че искат нещо да ти дадат и т.н. Това само повърхностно - надълбоко има и още.
И ми е много гадно, че не се сещам за яки въпроси в момента, а само нек'ви рандъм тип: Обичаш ли лук...
И ако има възможност трябва да измъкнеш майка си от тези секти.. Ама това ако не е рибешко - оттеглянето в секти и учения.
Мнение за "Операция Шменти Капели" - ако си го гледала, де...
Ииии какво може да те направи щастлива?
Каква е връзката с някоя/някой от най-добрите ти приятели?
Има ли такова нещо като най-добър приятел?
За 1 път се зачетох в тази тема, а тя се оказа много интересна.Ще задам няколко въпроса на седящата на стола Blab.
Занимавала ли си се с пеене преди НАТФИЗ, където това си е предмет по програма? Слушала съм твои любителски записи в kaраоке темата.Каква музика обичаш да изпълняваш?
Чела съм в твой пост назад във времето нещо от рода на това, че надарените математици със завидни успехи, носители на награди от международни турнири, се чувстват някак неудовлетворени , дори да кажем самотни и неразбрани.Това извод базиран на собствен опит ли е?Ако не, би ли споделила кое те кара да мислиш така?Познавам такива хора и нямам такова впечатление.
Кои са книгата и филмът, които гарантирано те разплакват, дори и след n-то прочитане/ гледане?
Какво е отношението ти към спорта? Спортна натура ли си по принцип, занимаваш ли се и ако да, с какъв спорт? Гледа ли олимпиадата?
Какво мислиш за расизма и дискриминацията по етнически или религиозен признак? Мислиш ли, че българинът е толерантен към различните?Ако един ден съдбата те изправи хипотетично лице в лице с любовта - точно такава каквато си я представяш и каквато искаш да я изпиташ, ще я защитиш ли от всеки и всичко,дори ако цвета на кожата и религията на отсрещния са други?
Кои кътчета по света би пожелала да видиш, при условие, че разполагаш с нужните средства?
Blab, пропусна въпросите на Урсула![]()
Смяташ ли се за специална или за различна? Трудно ли един човек би те впечатлил?
nigga stole my bike
чувала съм и съм чела разни неща, но, честно казано, не ми представлява кой знае какъв интерес. опитвам да боравя със света такъв, какъвто е в момента. това, мисля си, изисква достатъчно усилие от страна на човека. сега разрових гугъл и чета, че Симеон 2. попада в интервала на съзвездието. ужасно искам да гледам "момчето, което беше цар", а не мога да хвана аполония...
не, изобщо. преди години - определено, сега се усещам далеч от различна, като ли специална.Първоначално написано от horacio
не е трудно човек да ме впечатли. впечатлителна съм, така че не се изискват кой знае какви усилия. вече дали ще е с положителен и отрицателен заряд, това е съвсем друга тема.
благодаря на всички за въпросите, страхотен поглед към себе си направих!)
ориентирам се към приключване, приемам (по)желания за стола, засега съм си намислила CoNviCt (ако не съм нацелила главните, да ми се прости:Д)
не го щем конвикт![]()
Аз искам да видя ЛейдиДи на стола![]()
а кого щете?
Точно. Искаме да чуем малцинството!
Слагайте LadyDi-то на стола и да не се обяснява! Така реши племенния съвет! Да я изядем с домати, ориз и малки котки покрай нея!![]()