.
Затворена тема
Страница 31 от 121 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 3024
    Banned Мега фен
    да ама е начупена т.е. не съм я изправяла и не се вижда колко е дълга,но все пак :

http://www.prikachi.com/images.php?i...9/5191029U.jpg

ето и една по-старичка

http://www.prikachi.com/images.php?i...3/5191033z.jpg

няма много разлика защото по принцип си е дълга и не личи много,а и на първата снимка е доста начупена...

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Много е готина,браво!
    weheartiit,супер,че си избра вече неща,значи няма да препоръчвам още.Добър избор.
    Аз отново почнах да си я снимам всеки месец и след време ще пусна снимки...дано има разлика в дължината.
    А нали не е вредно нормална коса да се мие през ден.Аз така си я мия вече...;s А и четох някъде,че чистата коса расте по-бързо. Нали няма да навреди?

Banned Мега фен
    ^мерси

не е хубаво да се мие толкова често... така косата се изтощава от шампоана.. колкото и добър състав да има шампоана си е шампоан + че се отмива себума и тормозиш косата да произвежда повече,нормална коса се мие 2 пъти в седмица - може понякога да си позволиш и 3

Град
    Троян
    Здравейте,момичета! Значи исках да ви попитам,смятате ли за добре при положение,че имам професионална преса,мн хубав продукт щадящ косата и + това косата ми не се изтощава лесно освен нацъфтели връхчета от време на време, да ползвам пресата 2 пъти седмичко на не повече от 180°?И то говоря,когато съм на училище,не през ваканциите. Благодаря предварително ! ))

^И най-добрата преса и скъпи продукти да имаш,пресата винаги е вредна.

Град
    Троян
    Значи да не прекалявам толкова много? Мерси,а понеже вчера си купих шампоан на Орзен да пробвам и се зачетох в съставките ми направи впечатление една,която я водят мн вредна-Sodium Lauryl Sulfate.Понеже я няма в шампоаните,които досега ползвах и реших да прочета в Интернет повече.Доколкото видят няма никак положителни мнения,да сте чували нещо за нея дали наистина е добре да се избягва.Иначе пък шампоана е мн хубав и заради това се колебая дали да го ползвам
    If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да,вярно,че винаги е вредно,но пък като полага допълнителни грижи(домашни маски) ще е доста по-добре.
    Иначе 2 пъти в седмицата е добре,но не на максималното 230градуса..ще я изпържиш.

Едит: Тази съставка са сулфатите.Няма я в повечето професионални шампоани и е вредна за косата.Най-евтиният химикал,който се слага,за да се разпенва(доколкото помня).

А и към Фък: мнооооооооооооооооооого ти е хубава,мнооого!
    Последно редактирано от fizzyg : 08-27-2012 на 15:10

Град
    Троян
    Благодаря ,иначе от около месец правя маската с тривитаминол и определено може да се почувства ефект!Мн съм доволна,а и съм намалила до колкото се може стилизиращата козметика,защото все пак е пълно с каква ли не химия и малко им нямам вярата.
    If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !

Banned Мега фен
    fizzyg
    благодаря

така или иначе аз и wiiwa пуснахме снимки,пуснете и вие да видим резултатите от дългата тема

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Даа, прекрасна ти е косичката ))))
    Аз преди малко отидох да си взема стимуланта (спрях се на него) и пшенично масло. Утре ще си направя една снимка на коаста и след 1-2месеца пак, да видим дали ще има резултат. (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз ще оусна снимки по-напред във времето. Поне да има разлика

Аз дадох снимка скоро,като ви питах дали да се подстригвам.

Banned Мега фен
    katii мерси , btw. и аз като почна училище ще си взема стимуланта,че няма да имам време за много маски

Град
    Троян
    Вие какви сешоари ползвате,защото моя наскоро се изгоря нещо и мисля да си вземам нов,но съм малко затруднена и не мога да избера?Една приятелка ми препоръча този http://www.techno-bg.com/?town=%D0%B...s=28320&type=t .Чували ли сте някакви отзиви? Ако не може ли да ми препоръчате марка? Мерси много

Banned Мега фен
    http://www.bidorbuy.co.za/item/28718...r_ROWENTA.html

този ползвам и съм доволна ,но аз ползвам сешоар 2 пъти в годината де

Град
    Троян
    Аз се колебая за марката най-вече,иначе и аз гледам да избягвам ползването винаги когато е възможно,особено лятото!Чувала съм,че с повече W е не само по-мощен,но и по-лесно и бързо се оформя прическата,та трябва наистина да се поровя из Интернета.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичета ,да ви се похваля ...днес си взех арганово масло на "Икаров",маската на "Денис",а утре ще си поръчам шампоана на "Матрикс" от фризьорката. Сега се намазах с маслото,ще стоя тази вечер и утре сутринта ще се изкъпя.Дано има ефект от нещата.

Фък - обожавам ти косата. <3 От малка ли ти е така дълга. ?

beu - имам ето този на Jaguar - http://mgcosmetics.bg/images/86320.jpg .Хубав е,суши много бързо,само мисля,че много гори косата.

Град
    Троян
    weheartiit мерси знам по принцип,че Jaguar е професионална марка,мисля че фризиорката ми има такъв и останах доволна последния път като ме суши.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Като взехте да пускате снимки, ей я и моята:
    http://prikachi.com/images.php?images/51/5193051p.jpg

(искам да порасне още педя)

Banned Мега фен
    weheartiit

ами като малка всяко лято ми беше до раменете в началото на лятото и към септември/октомври до кръста - ама то тогава съм била мъник и лесно е стигала до кръста.. после 5ти клас ми беше до раменете,6ти клас малко по-дълга и края на седми клас т.е. лятото между 7/8ми клас реших че пак ще я пускам и нда.. от тогава до сега е толкова т.е. за 2 години е станала до дупето,а преди около половин ми беше до кръста абе честно казано малко през живота си съм била с къса коса

Banned Мега фен
    Меги супер ти е косата,аз съм ти казвала и в други теми и най много ми харесва че и без преси имаш обем в корените

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ой, мерси много <3
    Ами то тя цялата е много обемиста и затова предполагам. (:

Пък на мен ми е сплескана в корените и обемна по-надолу.
    Ще ми препоръчате ли нещо за обем?Не искам да си правя вафли,а още по-малко да я топирам.

Banned Мега фен
    моля
    абе тя и моята ако докато е мокра не я сплета на много хлабава плитка е обемиста,но в корените изостава доста... има си обем,но не ми отива на лицето ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Пък на мен ми е сплескана в корените и обемна по-надолу.
    Ще ми препоръчате ли нещо за обем?Не искам да си правя вафли,а още по-малко да я топирам.
    като мен - с плитки... хем не става огромен обем,хем не я гориш,хем пестиш време - аз за 15 мин. съм готова ама съм се специализирала вече де,но така или иначе повече от 30 мин. не мисля,че ще ти трябват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си