- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
да ама е начупена т.е. не съм я изправяла и не се вижда колко е дълга,но все пак :
http://www.prikachi.com/images.php?i...9/5191029U.jpg![]()
ето и една по-старичка
http://www.prikachi.com/images.php?i...3/5191033z.jpg
няма много разлика защото по принцип си е дълга и не личи много,а и на първата снимка е доста начупена...![]()
^Много е готина,браво!![]()
weheartiit,супер,че си избра вече неща,значи няма да препоръчвам още.Добър избор.
Аз отново почнах да си я снимам всеки месец и след време ще пусна снимки...дано има разлика в дължината.
А нали не е вредно нормална коса да се мие през ден.Аз така си я мия вече...;s А и четох някъде,че чистата коса расте по-бързо.Нали няма да навреди?
![]()
^мерси![]()
не е хубаво да се мие толкова често... така косата се изтощава от шампоана.. колкото и добър състав да има шампоана си е шампоан + че се отмива себума и тормозиш косата да произвежда повече,нормална коса се мие 2 пъти в седмица - може понякога да си позволиш и 3
Здравейте,момичета!Значи исках да ви попитам,смятате ли за добре при положение,че имам професионална преса,мн хубав продукт щадящ косата и + това косата ми не се изтощава лесно освен нацъфтели връхчета от време на време, да ползвам пресата 2 пъти седмичко на не повече от 180°?И то говоря,когато съм на училище,не през ваканциите. Благодаря предварително !
))
^И най-добрата преса и скъпи продукти да имаш,пресата винаги е вредна.
Значи да не прекалявам толкова много? Мерси,а понеже вчера си купих шампоан на Орзен да пробвам и се зачетох в съставките ми направи впечатление една,която я водят мн вредна-Sodium Lauryl Sulfate.Понеже я няма в шампоаните,които досега ползвах и реших да прочета в Интернет повече.Доколкото видят няма никак положителни мнения,да сте чували нещо за нея дали наистина е добре да се избягва.Иначе пък шампоана е мн хубав и заради това се колебая дали да го ползвам![]()
If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !
Да,вярно,че винаги е вредно,но пък като полага допълнителни грижи(домашни маски) ще е доста по-добре.
Иначе 2 пъти в седмицата е добре,но не на максималното 230градуса..ще я изпържиш.
Едит: Тази съставка са сулфатите.Няма я в повечето професионални шампоани и е вредна за косата.Най-евтиният химикал,който се слага,за да се разпенва(доколкото помня).
А и към Фък: мнооооооооооооооооооого ти е хубава,мнооого!
Последно редактирано от fizzyg : 08-27-2012 на 15:10
Благодаря,иначе от около месец правя маската с тривитаминол и определено може да се почувства ефект!Мн съм доволна,а и съм намалила до колкото се може стилизиращата козметика,защото все пак е пълно с каква ли не химия и малко им нямам вярата.
If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !
fizzyg
благодаря![]()
така или иначе аз и wiiwa пуснахме снимки,пуснете и вие да видим резултатите от дългата тема![]()
Даа, прекрасна ти е косичката))))
Аз преди малко отидох да си взема стимуланта (спрях се на него) и пшенично масло. Утре ще си направя една снимка на коаста и след 1-2месеца пак, да видим дали ще има резултат. (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз ще оусна снимки по-напред във времето. Поне да има разлика![]()
Аз дадох снимка скоро,като ви питах дали да се подстригвам.![]()
katii мерси, btw. и аз като почна училище ще си взема стимуланта,че няма да имам време за много маски
Вие какви сешоари ползвате,защото моя наскоро се изгоря нещо и мисля да си вземам нов,но съм малко затруднена и не мога да избера?Една приятелка ми препоръча този http://www.techno-bg.com/?town=%D0%B...s=28320&type=t .Чували ли сте някакви отзиви? Ако не може ли да ми препоръчате марка? Мерси много![]()
http://www.bidorbuy.co.za/item/28718...r_ROWENTA.html
този ползвам и съм доволна ,но аз ползвам сешоар 2 пъти в годината де![]()
![]()
Аз се колебая за марката най-вече,иначе и аз гледам да избягвам ползването винаги когато е възможно,особено лятото!Чувала съм,че с повече W е не само по-мощен,но и по-лесно и бързо се оформя прическата,та трябва наистина да се поровя из Интернета.![]()
![]()
Момичета ,да ви се похваля ...днес си взех арганово масло на "Икаров",маската на "Денис",а утре ще си поръчам шампоана на "Матрикс" от фризьорката.Сега се намазах с маслото,ще стоя тази вечер и утре сутринта ще се изкъпя.Дано има ефект от нещата.
Фък - обожавам ти косата. <3 От малка ли ти е така дълга. ?
beu - имам ето този на Jaguar - http://mgcosmetics.bg/images/86320.jpg .Хубав е,суши много бързо,само мисля,че много гори косата.![]()
weheartiit мерсизнам по принцип,че Jaguar е професионална марка,мисля че фризиорката ми има такъв и останах доволна последния път като ме суши.
![]()
Като взехте да пускате снимки, ей я и моята:
http://prikachi.com/images.php?images/51/5193051p.jpg
(искам да порасне още педя)
weheartiit
ами като малка всяко лято ми беше до раменете в началото на лятото и към септември/октомври до кръста - ама то тогава съм била мъник и лесно е стигала до кръста.. после 5ти клас ми беше до раменете,6ти клас малко по-дълга и края на седми клас т.е. лятото между 7/8ми клас реших че пак ще я пускам и нда.. от тогава до сега е толкова т.е. за 2 години е станала до дупето,а преди около половин ми беше до кръстаабе честно казано малко през живота си съм била с къса коса
![]()
Меги супер ти е косата,аз съм ти казвала и в други теми и най много ми харесва че и без преси имаш обем в корените![]()
Ой, мерси много <3
Ами то тя цялата е много обемиста и затова предполагам. (:
Пък на мен ми е сплескана в корените и обемна по-надолу.![]()
![]()
Ще ми препоръчате ли нещо за обем?Не искам да си правя вафли,а още по-малко да я топирам.![]()
моля![]()
абе тя и моята ако докато е мокра не я сплета на много хлабава плитка е обемиста,но в корените изостава доста... има си обем,но не ми отива на лицето ...