- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
А с тебе Ина нема ли да се видим? Карай Вальо да те забере към края на месеца и да се скиваме.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Въпросите на DisappointedDreamer
1. Няма да ми е хубаво, защото може да си имам маци, което готви и без връзка. Аз имам сигурност, защото имам апартамент и мога да се издържам, защо ми е жена? Как една жена ще ми вдъхне на мен сигурност в нещо? Ако се наложа такава мотивация може да си направя, че никой не ми трябва. Аз плача, но на никой на рамото. Не се оплаквам никога, а помощ само давам и не чакам дали някой ще ми даде. Не ми липсва, човек. Нищо не ми липсва в момента. Чакай да поживея още 10г. и може и да ги потърся.
2. Аз не го отсъждам, кога трябва да е. Когато дойде тогава. Глупаво или не - затова и спирам с всичките гадости. Има. Всичко около мен ме вълнува и ми е интересно. Интересно ми е от това как като настъпя някой бръмбар какво му е. Дали го боли както нас ни боли примерно. И дали този бръмбар сега е казал "Ебахти задника стъпи върху мен". До това как има старци на по 80г, които в раменете са ужас и безумие от мускули. Слънце, задаваш въпроси все едно аз решавам кога ще умра.Животинче.. казах ти какво ще си взема. Една костенурка. Уникалната ще е. Постигнал съм. Работя, имам три превозни средстава, живея си сам в мой си апартамент. Плащам си само сметките без наем, защото си е мой. Каквото ми се яде това ям и не се лишавам от нищо общо взето. Не смятам, че съм дал всичко и затова давам всеки ден отново и отново.
3. Аз познавам такива момичета, но не съм спал с тях, защото не ми харесват на вид и не ме привличат. Много добри хора, но за мен на вид не са хубави. Бих имал със срамежлива. Чакай сега, а ти преди да го направиш имала ли си первезност и опит или само си си мислила, че имаш? Я се замисли колко пъти си мислила, че си добра, а в същото време момчето какво мисли по въпроса? Това, че не умее да го прави не означава, че няма да я науча и напасна. Би могла. Всяко нещо се учи, а за да се научи трябва да се покаже първо.
4. Няма да се почувствам по-малко мъж, защото, ако е до мен и живеем заедно - редно е всеки да дава пари и да гледа да оцелеем. Не е редно да се гледа това, че взема повече от мен. В момента познавам едно такова семейство. Жената взема 700лв, а мъжа 400, а са с две деца. А мъжа е страшен мъжкар, като започнем от това, че само лапата му е колкото главата ми. Образно казано.![]()
5. Едно е да мислиш, да говориш, да си бетон сам, а друго е, когато трябва да напишеш официално нещо важно под формата на документ и да направиш доста грешки. Или да не можеш да сметнеш някоя по-сложна, но не толкова сметка наум? Защото аз с математика съм зле например и с бг-то също. Не зная много граматически работи и си признавам, че съм неграмотен. Като се замислиш ти с такъв човек ли искаш да си или с някой, който има богата обща култура, ама не може да пише да речем с красив почерк? Примерно те питам и отговори на ЛС или тук. Няма значение. Защото аз трябва да се старая ако искам да пиша хубаво. Нямам почерк. Не съм се научил просто.
---------
Въпросите на Chacho
Може, защо не? Стига да имам време и път към София. И нерви..
На другите въпроси ще отговоря после, че отивам да си купя тапицерията.
Пантеро, не съм ръмжал. Бях се уядосал![]()
Срамуваш ли се от това, че не знаеш къде се слага запетайка или пълен/непълен член?
Не си ходил на даскало, не си образован. А би ли искал да се образоваш? Млад си, имаш време. Ще успееш, стига да имаш и желание. Не искаш ли да откриеш красотата в думичките или цифричките? В анализите и уравненията? В историята и физиката?
Важен ли е почеркът? Не е ли по-важно това, което си написал?
Отговорих ти на ЛС, но ще отговоря и тук. Не искам човек който е образован и има висока обща култура. Искам човек който да е отговорен, решителен, твърд, точен, сериозен в ситуациите които го изискват. Мъж бетон, както ти се изказа. Искам мъж който може да ЧУВСТВА. Защото знанията могат да се влеят между двете ти ушенца, но чувствата никога не могат да бъдат на сила мушнати в сърцето.
Казваш, че се интересуваш от всичко. Четеш ли по-различните въпроси, които те интересуват? Отиваш ли в библиотека, избирайки си книжка по биология или пък просто някаква рандъм литература? Щом всичко толкова много те интересува, защо не си ходил на даскало? А защо не ходиш на даскало сега?
Не може ли да си вършиш това, което вършиш, да изкарваш парички, ама и редом с това да четеш много, да се интересуваш и да научаваш?
Дефинирай "не си ходил на даскало".
Въпросите на Щрудела
1. Казах каква искам и какви следователно харесвам. Също така стройни и секси или секси пухкави.
2. Влага? Как да влагам влага? Не разбирам.
3. Нормален. Без много пози, ама задоволителен. Чук, чук всички доволни. След секс задължително я лижа.
4. Не. Вземаш - даваш. Край.
5. А отде знаеш, че не съм правил?
6. Гледам да не мечтая. Няма смисъл.
7. Не съм плакал скоро, но ми стана много тегаво тези дни, защото двама мой приятели (братя) загубиха майка си, а нямат и баща. И сега ще видят зор. За такива неща ми става яко криво, ама плача за още по-сериозни.
8. Два метра под земята, ама не в ковчег, а в бъчва.
9. Има ги. Как мислиш от цялата вселена дали само ние се пърчим като идиоти? Трябва да си доста тъп, за да смяташ, че само ние сме на този свят.
10. Всеки ден се возя на такъв кораб. Като се кача в камиона така треска, че не космически кораб, а не знам какво е..
11. Рядко си спомням сънищата.
12. Що да не изляза? За майтапа и спомена всичко правя, бе!
13. Мани ми се от главата, Щруди, няма да ти кажа коя зодия съм!
14. На моменти много. Не ти трябва да ме виждаш такъв
15. В повечето случай, ама не се сдържам понякога.
16. Да, ама не често
17. Много трудно се отегчавам
18. Зависи от какво. От човек трудно се впечатлявам
Няма ги копирам. На всеки въпрос да слагам отпред и отзад по едно b със скоби е много разправия!И не си достойна за моя снимка, защото си много досадна!
Майтапя се, разбира се.
-------
1. Срамувам се, ама не потъвам чак от срам. Просто е кофти на моменти, когато работиш с хора. Късно е вече, а пък и нямам пари. Нали трябва да слагам нещо в устата си? Когато работя цяла нощ и през деня.. кога да уча? Аз съм капнал. Няма файда вече. Те са го измислили от колко години до колко се учи. После се работи. Преживява. Каква красота в цифричките, като знам малко от таблицата за умножение? От физиката знам някой работи. Всъщност това да оправиш някой уред във вас си е физика. Това зная.
2. Важен е, за да е четливо написано и да се чете от един поглед.
3. Чета, да. Четя за тялото (по нета общи неща). За ОИТ също много съм чел. И подобни други. Преди много четях в библиотеката. После почнах да си купувам книги, защото исках да си ги имам, а не да ги връщам. Книги по биология не вземам. Обичам фентъзи, приключенски. Не знам дали си играла/чела някоя книга игра примерно?
4. Не ходех на даскало, защото работех. И под това разбирай и ти и Пантерата, че ходех в края на първи срок и годината, за да мина. Просто даскалите бяха точни и минавах. Разбира се не с 6, а с 3.
5. Не мога да се скапвам от това да изкарвам пари и да хвърлям още ядове по ученето. Мина това с даскалото. Много умора се трупа в мен и няма как да стане, а и нямам чак такова силно желание.
Задавайте си въпросите, когато мога ще отговарям, че скоро изчезвам.
Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 13:40
ИРТИ!
ctrl + b, докато си маркирал отговора си :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
" Te са го измислили от колко години до колко се учи."
Това не е вярно. Баща ми, миличкият, на 40 и кусур години записа второ висше (турска филология) и учеше, докато ходеше на работа в министерството на външните работи. Айде, сега. Няма точно определено време през, което да учиш. Учиш когато искаш/ти се налага/имаш възможност. Ако наистина искаше да си "образован" нямаше да си намираш такива извинения като умората. Да, уморен си, знам. Обаче баща ми работеше, учеше, грижеше се за близнаците си, помагаше на съпругата си, на наскоро овдовялата си сестра-близначка и на нейните щерки, както и на тежко болната си майка.
И се е справял. Справил се е. Да, може би не го помня как ме е водил по паркове или пък ми чете приказки, а с това как чете турски думи и се мъчи да ги запомни (пренебрегвайки ни ) или отива да взима баба ми след поредната и операция по мозъчните и гънки, но факт е че се е справил.
Ох. Удари болно място. Съжалявам.
По-късно ще задавам въпроси, че се прибирам вкъщи.
Няма ядове. Всеки си е различен. Аз съм предпочел да работя и само в това да си влагам усилията и тогава не съм виждал смисъл да се разбивам и раздавам в сто неща. И сега не искам, защото не ми е до това. Колкото и желание нямам, толкова и нерви, толкова и време. Избрал съм този път и през свободното си време предпочитам изцяло да почивам. На баща ти евала му правя.
Все пак си завършил училище...?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ирти, Ирти, с коя анимационна героиня би правил брутален секс?
4XCOKИ
4XCOKИ
И какво като има опашка? Я виж какво лице вади. Страхотна е за един deepthroat.
LadyDi, ми тази е мазало. Виж я. Малеее.. що е анимационна, бе?
тъй е... и аз не бих и простила хем основно залитам по мъжко...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чудя се само, защо винаги едното око е скрито от косата й. Никъде не се вижда цялото лице.
Сееееекси
4XCOKИ
пфУ
хахах
4XCOKИ
Какво е в състояние да те изкара извън релси? (Освен извънредно бавните шофьори на пътя, чиито стъкла чупиш с гаечни ключове)
На кого се възхищаваш? Кого идолизираш и следваш?
Какво те впечатлява в една жена? С какво тя може да привлече вниманието ти?
Какъв компромис в една връзка не би направил?
Какво мислиш за младото поколение? Мислиш ли че просто изживяват детството/тийн годините си малко по-бурно, и че (макар и на по-късен етап) някой ден ще се осъзнаят и ще станат наистина зряли и трезви хора?
Пълноценен ли ти е животът? Липсва ли ти нещо? (Имам предвид нематериалните неща).
1. Лошотията и прекаленето завиждане в народа ме изкарва от нерви.
2. Един бивш колега охранител. Буквално огромен. Мъж по всеки параграф. Уникален е.
3. Походка, начин на флирт, много лека наглост, жестове, движение на дупето.
4. Не правя никакви компромиси.
5. Копирам от къта, защото въпроса е същия
Не мога, не мога и не мога да приема това, което виждам. Виждам поле, гора от еднакви глави. Жестоката природа ги е лишила от нещо, но не мога да разбера какво точно. Самите усти са им зазидани. Не са зашити, защото шевовете лесно ще ги махнеш, а направо камъни са нахапали. Не обхващам всички. Има тук-там попадения, но като цяло едно дума не мога да хвърля с такива бледи хора. Контролират се от модата и това най-дразни, защото аз досега не съм имал такъв помисъл даже. Има много гняв и агресивност в малките. Когато бях на 12-13 ме пращаха големите за цигари и знаеш ли как съм тичал? Сега излизам от входа и тези малките, които се събират пред входа ми разправят "К'во става, бе комши?" Бах мама му. Какво стана тук? Направо гъдел да те хване. Гледам ръбкат се с ножове.. а.. у. А ние, като дребни "Удри, удри да ти еба майката" и след малко първи приятели. И без да се стремим можем да ги разберем какво ще кажат във всеки един момент. Да вземем например Зайка. Тя, нали е на 13? Малко путенце е, ама не става още и все пак да обясним, че мъдрото слово й бяга. Тя беше на столчето мисля, ама не си спомням да е отговорила с нещо съществено.. Аз стигам до извода, че са разглезени и зат'ва така се случва.
По-големите са друга бира, но и там има.. бе, чист простор знаеш ли какво е? Е, по-добре да не разбираш. И все пак това си е друго поколение, което се счита и което би трябвало да е по-умното, но и в това се съмнявам. По-умни са на тези години и доста от тях си следят мечтата. Учат си. Слушат си родителите, защото отдавна са разбрали, че те са ти приятели и няма смисъл да ги мразиш. Някой откриват секса, други наркотиците. Всеки поема по-различен път, но малко по-обмислен от баш хората, които влизат в пубера. Трети пък стават пропадналяци без цел. Може да е тръгнал зле, но ако не се оправи, когато трябва.. не и чакай. Други си бачкат. Едно е да мислиш за първата целувка на 11 и друго е да мислиш за първата надница на 13, а? Това е разликата. Тези в момента не мислят за пари (как да ги изкарат). Нямат цел. Отпиши ги.
6. Липсват ми сърцати хора. Познавам великолепно много народ из цяла България, а толкова малко стават за нещо.
Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 16:37
Какви качества притежава един сърцат човек?
За какво си мечтаеше като малък? Беше ли отнесен? Или пък винаги си бил оправен и сериозен?
Буен характер ли беше? Много ли пакости правеше? Биеха ли те или ти ги биеше?
Би ли искал да живееш извън България? Къде по-точно? Защо? С какво те привлича тази държава?
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-30-2012 на 16:55