.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 173
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    прав бретон и права коса..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Абе, момичета, не помня точно кои искахте да сте с ретро вълни, ама има едни супер обикновени преси по 15лв. с по 4 преставки и сега вече имат преставка за ретро вълни. Едно моя приятелка има а и стават супер яко.
    Да,и мойта преса има такава приставка,купих си я миналата година и струваше около 25-30 лв.

0баче точн0 тази приставка не съм я пробвала,но ще я пробвам

Иначе за 15 си направих косата с ролки и утре сигурно ще съм така

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Нищо особено.. Ще се изправя и ще и направя обем, както винаги.
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мислех да не ходя на 15,ама айде... за последна година ми е,та ще ида (просто една приятелка ме нави) .... Няма да си правя никва особена прическа.... Ще си я изправя и обем ще и направя... Не съм го правила с месеци,тъй че може и да се брои за специална прическа Стига само да отлепя сутринта

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами аз ще бъда с прическа,подобна на тази - , но с по-малък обем (косата ми е права и дълга до кръста)
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Dreamland Varna
    Ще отида за 15 минути и воубще не ме интересува, вие пък все едно на изложба ще ходите пред тъпите си саученици
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

ква прическа.. ще съм къдрав сигурно ще вали

няма да ходя

yozii Ами незнам, но при нас тези преси ( обикновените) са по 15 лв. Иначе пробвай тази преставка, много красиво стои ) Аз дори се чудя, дали да си изправя бретона и цялата коса назад с тази преставка или с по - дребната или пък да я изправя ))
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

tqnko лелее, кой ти го направи това?!?!
    На мен ми е гадно, ама пък важното е на теб да ти харесва.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

1-ви номер
    ^___^

Аз примерно може да съм с ето тази:
    https://www.facebook.com/photo.php?f...1995583&type=3 Но незнам плитките отпред или отзад ;д
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895 Виж мнението
    Оффф тука си блъскам главата и акъл не ми достига с каква прическа да съм .. трябва хем да е хубава и възможна за направа от мен, майка ми и вероятно 1 моя приятелка хем и да ме издържи цял ден - сутринта училище, след обед кафе, към 18:00 съм на театрално, а после ще съм на купон ... Нямям представа какво да я правя тая моя мършава косица, дълга е ! http://www.impulse.bg/photos/by/8429199/view/15723485 какво ще ми отива ? - ако не знаете кажете поне вашите идеи какви са за вас самите може да си харесам нещо, а ако намерите и снимки много ще ви обичам

П.П.
    Гледах в ютуб-а ама нищо не ми допадна
    Направи кръгъл кок-издръжлив е ,защото пишеш ,че цял ден си заета..В ютуб или вбокс7 ще намериш как се прави.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    прав бретон и права коса..
    Най-вероятно.
    Но ако е много жега ще се вържа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

и темата е стара, така де нищо лошо-още вАжи, ама авторката надали я бърка, не празнувам 15-ти от 2 години

Ще се постригвам на черта така че ще съм с изправена. Нищо специално.

Цитирай Първоначално написано от casey Виж мнението
    Хора не мога да рзабера защо все критикувате. Момичето е решило да се прави прическа и ви иска съвет, а вие само "за кво ми е прическа за 15-ти", " омг вие още ли си правите прически" и т.н. Ми като иска да си прави прически. И аз ще си прая прически - няма да излезна пред цялото даскало както съм се събудила сутринта да им рецитирам и т.н. Плюс това тя няма да ходи само на откриването до колкото разбрах. Просто дайте съвет или изобщо не пишете коментар. Както и да е и аз се чудя каква прическа да си правя. Тъй като съмс две леви ръце предпочитам да отида на фризьор отколкото да се мъча два часа, което означава, че трябва да стана около 5часа, което не ме устройво. Аз мислех да и кажа да ме направи с маша, но косата ми е много тежка и изобщо няма да издържи цял ден ( тъй като трябва да се правя на 14-ти). Ти обаче можеш да си направиш страхотни къдрици ако вечерта си навлажниш косата и я сплетеш на плитки. Цяла вечер остани така и на сутринта само ги разплити. Само трябва косата ти да е много хубаво сресана преди да забочнеш да се плетеш. Дано съм помогнала .
    +1

Супер фен Аватара на DennisCobain
    1-во: Първият учебен ден започва на 17-ти.
    2-ро: Не виждам да е по-специален ден от останалите, че да се контиш като за световно. Отиваш на училище все пак, не на дискотека или парти.

Цитирай Първоначално написано от casey Виж мнението
    Хора не мога да рзабера защо все критикувате. Момичето е решило да се прави прическа и ви иска съвет, а вие само "за кво ми е прическа за 15-ти", " омг вие още ли си правите прически" и т.н. Ми като иска да си прави прически. И аз ще си прая прически - няма да излезна пред цялото даскало както съм се събудила сутринта да им рецитирам и т.н. Плюс това тя няма да ходи само на откриването до колкото разбрах. Просто дайте съвет или изобщо не пишете коментар. Както и да е и аз се чудя каква прическа да си правя. Тъй като съмс две леви ръце предпочитам да отида на фризьор отколкото да се мъча два часа, което означава, че трябва да стана около 5часа, което не ме устройво. Аз мислех да и кажа да ме направи с маша, но косата ми е много тежка и изобщо няма да издържи цял ден ( тъй като трябва да се правя на 14-ти). Ти обаче можеш да си направиш страхотни къдрици ако вечерта си навлажниш косата и я сплетеш на плитки. Цяла вечер остани така и на сутринта само ги разплити. Само трябва косата ти да е много хубаво сресана преди да забочнеш да се плетеш. Дано съм помогнала .
    +1

Голям фен Аватара на Elli *
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    2-ро: Не виждам да е по-специален ден от останалите, че да се контиш като за световно. Отиваш на училище все пак, не на дискотека или парти.
    то т'ва е било през 2009-та
    тогава нали започваше на 15ти

Е ако си в ново училище защо да не се контиш. Аз другата година съм в ново и мога да си представя какво ще бъде

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Сигурно ще се изправя.

иска ми се да е нещо по-различно но сигурно ще е права коса,прав бретон и малко по-едри вафлички в корените )

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Ами все пак няма да тръгна по ежедневните си дрехи както бяха писали по другата тема.
    1.Тези ,които са нови много ясно ,че ще искат да се контят,за да съсдадат хубаво впечатление на другите от класа.
    2.Всяка година съм се обличала с хубави дрехи ,а не къщните.Всяка година е празник,много ясно ,че ми харесва.Като порастна ще искам у-ще,но няма да има.Затова сега му е времето.Радвай се за всичко,дори и за най-малкото ,което имаш.На мен ми харесва да се издокарвам за у-ще ,особенно за първия учебен ден -зайче съм все пак,но нали разбираш ,че няма да се обличам като уличница или кифла,а просто с красиви според мен дрехи ,прически и малко коректор за прикриване на пъпки,нищо сложно и улично няма в това.Мерси за разбирането!

Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    иска ми се да е нещо по-различно но сигурно ще е права коса,прав бретон и малко по-едри вафлички в корените )
    Ако искаш нещо по-различно -къдрава коса ,кок има много различни форуми и видеоклипчета.Не е лошо да си с еднаква ,но ти си решаваш .Аз попринцип винаги съм с къдрава коса ,защото мразя пресите-изправят ми хубаво косата ,ама на другия ден ела да ме видиш-цялата ми коса е изгоряла и като се среша цялата четка е с косми.Затова попринцип се изправям най-много два пъти в годината.Винаги се къдря с моите специални ролки-слагаш ги в гореща вода ,след това ги слагаш на косата-след 30 мин ги махаш и става супер къдрава.Аз мразя онези ролки,където спиш с тях,та затова и нямам такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си