- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С каква прическа ще сте на 15-ти ?
Да,и мойта преса има такава приставка,купих си я миналата година и струваше около 25-30 лв.Първоначално написано от mishaaaaa
0баче точн0 тази приставка не съм я пробвала,но ще я пробвам![]()
Иначе за 15 си направих косата с ролки и утре сигурно ще съм така
Нищо особено..Ще се изправя и ще и направя обем, както винаги.
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Мислех да не ходя на 15,ама айде... за последна година ми е,та ще ида (просто една приятелка ме нави) .... Няма да си правя никва особена прическа.... Ще си я изправя и обем ще и направя... Не съм го правила с месеци,тъй че може и да се брои за специална прическаСтига само да отлепя сутринта
![]()
Ами аз ще бъда с прическа,подобна на тази -, но с по-малък обем (косата ми е права и дълга до кръста)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ще отида за 15 минути и воубще не ме интересува, вие пък все едно на изложба ще ходите пред тъпите си саученици![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
yozii Ами незнам, но при нас тези преси ( обикновените) са по 15 лв.Иначе пробвай тази преставка, много красиво стои
) Аз дори се чудя, дали да си изправя бретона и цялата коса назад с тази преставка или с по - дребната или пък да я изправя
))
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
tqnko лелее, кой ти го направи това?!?!
На мен ми е гадно, ама пък важното е на теб да ти харесва.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Аз примерно може да съм с ето тази:
https://www.facebook.com/photo.php?f...1995583&type=3 Но незнам плитките отпред или отзад ;д
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и темата е стара, така де нищо лошо-още вАжи, ама авторката надали я бърка, не празнувам 15-ти от 2 години
Ще се постригвам на чертатака че ще съм с изправена. Нищо специално.
1-во: Първият учебен ден започва на 17-ти.
2-ро: Не виждам да е по-специален ден от останалите, че да се контиш като за световно. Отиваш на училище все пак, не на дискотека или парти.
Е ако си в ново училище защо да не се контиш. Аз другата година съм в ново и мога да си представя какво ще бъде![]()
иска ми се да е нещо по-различно но сигурно ще е права коса,прав бретон и малко по-едри вафлички в корените)
Ами все пак няма да тръгна по ежедневните си дрехи както бяха писали по другата тема.
1.Тези ,които са нови много ясно ,че ще искат да се контят,за да съсдадат хубаво впечатление на другите от класа.
2.Всяка година съм се обличала с хубави дрехи ,а не къщните.Всяка година е празник,много ясно ,че ми харесва.Като порастна ще искам у-ще,но няма да има.Затова сега му е времето.Радвай се за всичко,дори и за най-малкото ,което имаш.На мен ми харесва да се издокарвам за у-ще ,особенно за първия учебен ден -зайче съм все пак,но нали разбираш ,че няма да се обличам като уличница или кифла,а просто с красиви според мен дрехи ,прически и малко коректор за прикриване на пъпки,нищо сложно и улично няма в това.Мерси за разбирането!![]()
Ако искаш нещо по-различно -къдрава коса ,кок има много различни форуми и видеоклипчета.Не е лошо да си с еднаква ,но ти си решаваш .Аз попринцип винаги съм с къдрава коса ,защото мразя пресите-изправят ми хубаво косата ,ама на другия ден ела да ме видиш-цялата ми коса е изгоряла и като се среша цялата четка е с косми.Затова попринцип се изправям най-много два пъти в годината.Винаги се къдря с моите специални ролки-слагаш ги в гореща вода ,след това ги слагаш на косата-след 30 мин ги махаш и става супер къдрава.Аз мразя онези ролки,където спиш с тях,та затова и нямам такива.![]()