.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не съм си и правил труда да прочета дългата статия,но вие губите смисъла на 2та свята...защо смятате че трябвада се премине в друг свят да сме по-добре?Тогава (а.к.а 21.12) е по вероятно да се покаже пътя към обединяване на двата свята,а не преминаването в друг свят...ТОВА е нашия свят,ТОВА е нашата земя,ТОВА е нашето място...грешка е да се мисли че някъде може да сме по добре докато сме в нашите тела.ТОВА е нашия свят,нататъка е вече като умрем,но никой не знае какво става тогава и т.н. Почват да се отвярят много теми тука и вече стана хаотично а темата е за индиготата.Индиготата се раждат с цел да покажат на хората друг път,за това можем да възприемаме по добре нещата,можем да бъдем,добри треньори,добри учители,да покажем нещо повече,но не за друг свят,а за нашия.
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Никой не знае дали това е неговия свят.И дали не са една холограма само тиии.....

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    Не отговори на въпроса ми какво правиш с тази дарба , ако изобщо се имаш за индиго защото и това не каза. А относно 10-те процента от мозъка виж това http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth http://www.smithsonianmag.com/scienc...the-Brain.html
    Ох, как се радвам, че някой се включва за да разбие този мит. Писнало ми е да го чувам.

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Възприемам по-добре,ей тва е най-лесното обяснение.Отнася се за музика,картини,действия и т.н.
    Кое те кара да мислиш, че другите хора не възприемат нещата по същия начин ?

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    2012 Финалния период на промяна на осите и взаимодействие на измеренията
    Сори, но това са най-уникално ненаучните глупости евър. Смяната на магнитните полюси се осъществява дори в този момент, това е естествено и продължително явление, няма как да стане за миг на определена дата, например на така известната 21.12. И въпреки, че полюси се сменят, предмети не изчезват. Магнитното поле НЯМА да се разруши, иначе живота на Земята ще се унищожи. За изменение на атомни структури да не говорим, че написаното е просто смешно...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ох, как се радвам, че някой се включва за да разбие този мит. Писнало ми е да го чувам.
    казах си мнението с обяснението за колата

Кое те кара да мислиш, че другите хора не възприемат нещата по същия начин ?
    Ами нали кореспондирам с хората...

Сори, но това са най-уникално ненаучните глупости евър. Смяната на магнитните полюси се осъществява дори в този момент, това е естествено и продължително явление, няма как да стане за миг на определена дата, например на така известната 21.12. И въпреки, че полюси се сменят, предмети не изчезват. Магнитното поле НЯМА да се разруши, иначе живота на Земята ще се унищожи. За изменение на атомни структури да не говорим, че написаното е просто смешно...
    Амин ! И аз съм просто разбит от глупостите който се пишат за 21.12...на мнение съм че е възможно да се случи нещо индиректно,което няма да ни затрие за 1 ден или тем подобни абсолютни глупости...
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на ranieri
    Интересно ми е как разбра ,че си индиго някой ти каза или видя в интернет изискванията и реши ,че ги покриваш. И бтв това със скоростите няма логика ...

Град
    Варна
    Ами един раптил ми каза...Чел съм достатъчно,правил съм си доста тестове и съм срещал хора който виждат аури.

Как да няма логика,обяснявам ти че това че всичко работи на макс не значи че не може още и че като е на макс го ползваш пълноценно.
    >>DjBelev<<

Град
    София
    Ами нали кореспондирам с хората...
    Ами и аз кореспондирам с хора. Всеки си има собствени представи за изкуство и това, че техните не се припокриват с моите, не смятам, че е признак. Ти какво имаш предвид под възприемат ? Имат различни възприятия ли или просто схващат по-трудно ?

ForzaFelipe дай линк към някои от тези тестове , ако ти е възможно.И да те питам как се чустваш като индиго , тоест вашите знаят ли , отнасят ли се с теб като с дете чудо , а приятелите ти какво мислят?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Дайте поне един авторитетен източник(т.е. не тема във форум, клипче в youtube или самозвани теории) за тия неща дето ги приказвате, че сме били богове, че можете да виждате аурите, че астрала е такъв какъвто твърдите че е и т.н., защото всички източници на тема аури/астрали/ и каквото и да е за които съм чувал твърдят съвсем различни неща. Ако ще религия, философия, окултно/езотерично учение, каквото и да е, в тоя форум (indigota.com) често цитират хора като Щайнер/Дънов/Блаватска/Рьорих(това примерно са авторитетни източници), но техните писания не потвърждават тия приказки. Или мислите че не е така да речем. Или нещо друго. Но кажете, иначе всичко това прилича на свободни съчинения с леки заемки от източниците по въпроса.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    ForzaFelipe дай линк към някои от тези тестове , ако ти е възможно.И да те питам как се чустваш като индиго , тоест вашите знаят ли , отнасят ли се с теб като с дете чудо , а приятелите ти какво мислят?
    Ето примерно един тест - http://www.auracolors.com/personal-a...lors-quiz.html

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Ами един раптил ми каза...Чел съм достатъчно,правил съм си доста тестове и съм срещал хора който виждат аури.

Как да няма логика,обяснявам ти че това че всичко работи на макс не значи че не може още и че като е на макс го ползваш пълноценно.
    Ти не си индиго. Едно индиго никога не би се самоизтъкнало, никога не би казало "Хей вижте ме, аз съм индиго". Защото просто смисъл в това няма. Покажи ми наталната си карта и ме убеди в противното.

Град
    Варна
    Ти не си индиго. Едно индиго никога не би се самоизтъкнало, никога не би казало "Хей вижте ме, аз съм индиго". Защото просто смисъл в това няма. Покажи ми наталната си карта и ме убеди в противното.
    за 19сете ми години живот за първи път си го казвам,вообще защо отворих тая тема снощи...обяснявах си нещата,ама тука ме изнудихте...

Имаш лично съобщение за въпросната карта.
    >>DjBelev<<

Град
    София
    Покажи ми наталната си карта и ме убеди в противното.
    ''Купа'' ли трябва да има в наталната карта ? А какво ще кажеш за една звезда на Давид примерно...? Тези хора каква аура трябва да имат според теб ?

''Купа'' ли трябва да има в наталната карта ? А какво ще кажеш за една звезда на Давид примерно...? Тези хора каква аура трябва да имат според теб ?
    Планетите трябва да са разположени само от едната страна, в не повече от 6 дома. Звездата на давид присъства в наталните карти на кристалите, аурата би трябвало да е сребриста.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Дайте поне един авторитетен източник(т.е. не тема във форум, клипче в youtube или самозвани теории) за тия неща дето ги приказвате, че сме били богове, че можете да виждате аурите, че астрала е такъв какъвто твърдите че е и т.н., защото всички източници на тема аури/астрали/ и каквото и да е за които съм чувал твърдят съвсем различни неща. Ако ще религия, философия, окултно/езотерично учение, каквото и да е, в тоя форум (indigota.com) често цитират хора като Щайнер/Дънов/Блаватска/Рьорих(това примерно са авторитетни източници), но техните писания не потвърждават тия приказки. Или мислите че не е така да речем. Или нещо друго. Но кажете, иначе всичко това прилича на свободни съчинения с леки заемки от източниците по въпроса.
    СЪЩОТО МОГА ДА КАЖА ЗА СЛЯПАТА ТИ ВЯРА.Каква е тая натална карта?Аз пък съм магьосник и се самоизтъквам айде де Та наистина кажете ми каква е тази натална карта?

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Rebirthing аз искам да знам той какви тестове е правил ; И ForzaFelipe не ми отговори на въпросите.

Град
    Варна
    Дадоха ти тест вече и не съм чувал за специална поддръжка на индиготата...а на въпроса как се чувствам,чувствам се като себе си...за първи път ми се налага да обяснявам и ми писна,трябваше да си мълча,щях да си спестя време и място в пощата,вместо да отговарям на тъпи въпроси..
    >>DjBelev<<

ееееее никой не иска да ми каже каква е тая натална карта

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ееееее никой не иска да ми каже каква е тая натална карта

Направи си и ще разбереш.
    http://vitamini.name/new/astro/index...0!?sn=newchart

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Направи си и ще разбереш.
    http://vitamini.name/new/astro/index...0!?sn=newchart
    в www.astro.com е най-точна

ForzaFelipe тъпи въпроси ама не отговаряш мойто момче , минал си покрай индиго ...

вие можете ли да виждате аурите?

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    вие можете ли да виждате аурите?
    Не съм пробвала, но на няколко пъти ми се случи нещо много странно..(само да подчертая, че не се занимавам с чакри, духовни извисявания, пречистване и т.н) Беше покрай 3 през ноща. Лягах си да спя, угасих си лампата, затворих си очите и малко след това пред мен се показа нещо като малко кръгче през което виждах нещо.. След това кръгчето нарастваше и нарастваше докато не започнах да виждам ясно очертанията на стаята, предметите, абсолютно всичко! Станах, бях шокирана, разходих се насам-натам, запалих цигара, премислих как е възможно да се случи такова нещо.. Отговор не намерих. След това, отново ми се случи същото!

Град
    София
    Планетите трябва да са разположени само от едната страна, в не повече от 6 дома. Звездата на давид присъства в наталните карти на кристалите, аурата би трябвало да е сребриста.
    Много нестабилно ми звучи подобна комбинация. Това значи да имаш планети само в западната или само с източната полусфера на хороскопа или пък само под/над хоризонта.

Иначе братовчедка ми има звездата на Давид формирана само от планети. Преди малко говорих с нея и каза, че преди са и казвали, че може да е кристално дете. Тя обаче не отговаря на някои от 'признаците'. Родена е 94-та, а за кристалните деца се пише, че са родени след тази година и по-скоро през 97-ма и 98-ма, не е проговорила късно, даже според думите на леля е проговорила твърде рано, няма спомени от минали животи, не общува с никакви невидими същества, а в ангели пък изобщо не вярва. Но има и неща на които отговаря, много добър музикален слух, невероятно силна интуиция, не задържа вниманието си към едно нещо твърде дълго, интересува се от камъни, минерали и кристали, харесва скалното катерене и водните спортове.

Но за мен геометричните форми образувани в натала са твърде разнообразни за да се навържат към цветовете на аурата...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Изказвала съм си много пъти мнението за астрологията и този път ще го спестя. Та направих си въпросната натална карта в сайта, посочен горе. Имам около 25% съвпадение с интерпретацията и отдолу. А са описани толкова различни характеристики и някои са толкова общо представени, че е напълно очаквано всеки да има известно съответствие с описаното. За да пренебрегнете логиката и науката, вероятно трябва наистина астрологията извънредно точно да представя характеристиките на всички, не само на определени хора, което по принцип може да се отдаде на вероятността. Както и да е, мисълта ми сведена до конкретен въпрос в случая е: на вас наистина ли са ви толкова точни всички интерпретации на наталните карти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си