- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Хора,препоръчайте нещо ефикасно против изпотяване,че ми е голяма мъка.Чух за Одорекс и се двуомя,но ако има странични ефекти не искам да рискувам.Пробвала съм всякакви стикове на Дав,Гарниер,Нивея,Фа - при мен нямат ефект.
Чела съм за ей това http://monami.bg/products/4116-vichy...lka-proti.html , но не съм го ползвала, аз съм си с Гарние и ми помага![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Можете ли някакви ориентировачни цени да ми кажете за тези на Биодерма,Виши ...
Не знам дали ще ми помогне защото при мен изпотяването е от доста време и съм пробвала много неща,но без ефект и е доста обилно.
Но е хубава и аз я уважавамНе ме касае медицинска ли е или не, стига да ми действа добре. Това пак подчертавам не съм го ползвала, но четох да го хвалят, а и не ти запушва порите.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Одорекс май няма странични ефекти, но не съм убедена какъв му е ефектът- спира потенето или неприятната миризма? Защото моя приятелка го пробва, но каза, че нищо не станало, друг въпрос е вече колко редовна беше, но пък по разни форуми и тн чета, че хората са страшно доволни. Купи си го, не е сигурно, че от първия път ще попаднеш на продукт, който ти задоволява всички изисквания.
Everything changes, but beauty remains ...
Значии... косата ми беше дългичка, но реших да експериментирам, в резултат на което доста си я скъсих... въпросът ми е с какво ще порасте по-бързо: хининова вода или тривитаминол?
xagonyx, това се разклаща първо, за да стане долу-горе еднородна смес и слагаш малко на едно тампонче. Като нанасяш е мазничко, не търкай зверски. Аз нямам проблем с него.
leipre, с тривитаминол и ежемесечно подстригване на косъма по половин см.
Майка ми, така си възстанови косата от едно ужасяващо къдрене, което я накара, да я отреже доста късо.
Ефекта е по-бърз от обикновения растеж на косата, но не е нещо коооой знае какво. Зависи от косата ти.
Аз опитах с хининова вода и това нещо е пълна скръб, поне на моята коса..
*сън*
mimsssssss - знам, че се разклащаИмах на Буржоа подобен, но на 2-3 места търсих и беше свършил и взех този. Пробвах го още 2 пъти и не ми дразни вече толкова.
А на ББ крема на Garnier за мазна кожа колко г/д му държи "матиращия" ефект?
florescentia
Аз разбрах,че помага до време и след това потта избива на различни места и не искам да си докарам това.Може да го купя.Искам и да отида при някой специалист да ме прегледа защото моето не е от скоро и както казах обилно и се притеснявам вече.Омръзна ми да нося бели дрехи.Към кого трябва да се обърна ?
И още един въпрос : ББ крема не запушва порите и като цяло не е вреден за кожата,нали ?
И фон-дьо-тените (качествените) не запушват порите, а даже са полезни със слънчевия си фактор.И разбира се ако си избереш подходящ за твоя тип кожа.
А ББ крема даже е по-лек.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А не мислиш ли , че прахът , който ти се набива по лицето през деня, слънчевите лъчи не са вредни? Фон-дьо-тените не са толкова вредни, колкото ги изкарват , пак повтарям- качествените.
Хубав е, аз мисля да си го взема като свърши сегашния ми тонален крем на Орифлейм.Не знам обаче доколко е матиращ. Може да си вземеш прозрачна пудра? Поне няма шанс да сбъркаш цвета, а и е лека.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Естествено,че знам за праха и слънчевите лъчи.Просто кожата ми е мазна и склонна към акне и ако това запушва порите мисля,че ще стане по-лошо.
Междодругото поинтересувах се какъв лекар трябва да посетя са потенето - дерматолог.Можете ли да ми припърочате някой хубав в Бургас ?
Ако питаш мен - ендокринолог. Може да е нещо от някоя жлеза ..
Първо отиди при твоя личен лекар и той най-добре ще ти каже![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И за двата ББ крема на Гарниер се чуват добри мнения. И аз му се чудя на крема за нормалната кожа,пък и е лекичък, с 15 фактор,много добре ми звучи,но мен ме притесняват цветовете дали ще ми паснат .. :Д
Абе аз за зимата мисля да съм с нормален фон-дьо-тен. Тея кремове повече за лятото ги ползвам. Една моя приятелка пък има специално ББ крема и го ползва като основа и върху него фон-дьо-тен. Зависи какъв ефект искаш.
Да питам и вас, имате ли някакво мнение за фон-дьо-тените на Орифлейм, защото искам някакъв по-качествен, а пък от тях си ги вземам без надценка и няма да ме боли на портмоне ;д Но май по-качествените им са само за зряла кожа. Какво мислите?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм с проблемна и мазна кожа, като weheartiit и винаги ме е страх много да пробвам нови продукти, за да не стане по-зле.Гледам продуктите ми да са специално за моя тип кожа и антибактериални, а ББ крема на Гарниер не е такав и затова се чудя.
JoLLiE92, чела съм само лоши мнения за фдт им особено за този кислородния.![]()
Абе аз ползвам един техен, който наистина е МНОГО добре за парите си, но искам нещо малко по-така.
Погледнете ги моля ви ;д
http://bg.oriflame.com/products/prod...ptmkfoundation
и ми кажете дали само аз си въобразявам или по-скъпите наистина са за възрастни хора ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more