.
Затворена тема
Страница 56 от 119 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2974
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Хора,препоръчайте нещо ефикасно против изпотяване,че ми е голяма мъка.Чух за Одорекс и се двуомя,но ако има странични ефекти не искам да рискувам.Пробвала съм всякакви стикове на Дав,Гарниер,Нивея,Фа - при мен нямат ефект.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Хора,препоръчайте нещо ефикасно против изпотяване,че ми е голяма мъка.Чух за Одорекс и се двуомя,но ако има странични ефекти не искам да рискувам.Пробвала съм всякакви стикове на Дав,Гарниер,Нивея,Фа - при мен нямат ефект.
    Недей с Одорекс.И аз четох, че има странични ефекти.Защо не пробваш на Биодерма, Авен, Юсерин и такива медицински марки.

Чела съм за ей това http://monami.bg/products/4116-vichy...lka-proti.html , но не съм го ползвала, аз съм си с Гарние и ми помага
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Можете ли някакви ориентировачни цени да ми кажете за тези на Биодерма,Виши ...
    Не знам дали ще ми помогне защото при мен изпотяването е от доста време и съм пробвала много неща,но без ефект и е доста обилно.

Можете ли някакви ориентировачни цени да ми кажете за тези на Биодерма,Виши ...
    Не знам дали ще ми помогне защото при мен изпотяването е от доста време и съм пробвала много неща,но без ефект и е доста обилно.
    Около 15-20 лв.
    А Виши не е медицинска козметика между другото.

Но е хубава и аз я уважавам Не ме касае медицинска ли е или не, стига да ми действа добре. Това пак подчертавам не съм го ползвала, но четох да го хвалят, а и не ти запушва порите.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Одорекс май няма странични ефекти, но не съм убедена какъв му е ефектът- спира потенето или неприятната миризма? Защото моя приятелка го пробва, но каза, че нищо не станало, друг въпрос е вече колко редовна беше, но пък по разни форуми и тн чета, че хората са страшно доволни. Купи си го, не е сигурно, че от първия път ще попаднеш на продукт, който ти задоволява всички изисквания.
    Everything changes, but beauty remains ...

Значии... косата ми беше дългичка, но реших да експериментирам, в резултат на което доста си я скъсих... въпросът ми е с какво ще порасте по-бързо: хининова вода или тривитаминол?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    xagonyx, това се разклаща първо, за да стане долу-горе еднородна смес и слагаш малко на едно тампонче. Като нанасяш е мазничко, не търкай зверски. Аз нямам проблем с него.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    leipre, с тривитаминол и ежемесечно подстригване на косъма по половин см.
    Майка ми, така си възстанови косата от едно ужасяващо къдрене, което я накара, да я отреже доста късо.
    Ефекта е по-бърз от обикновения растеж на косата, но не е нещо коооой знае какво. Зависи от косата ти.

Аз опитах с хининова вода и това нещо е пълна скръб, поне на моята коса..
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от leipre Виж мнението
    Значии... косата ми беше дългичка, но реших да експериментирам, в резултат на което доста си я скъсих... въпросът ми е с какво ще порасте по-бързо: хининова вода или тривитаминол?
    Тривитаминол и редовно подстригване.

mimsssssss - знам, че се разклаща Имах на Буржоа подобен, но на 2-3 места търсих и беше свършил и взех този. Пробвах го още 2 пъти и не ми дразни вече толкова.

А на ББ крема на Garnier за мазна кожа колко г/д му държи "матиращия" ефект?

florescentia

Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    А на ББ крема на Garnier за мазна кожа колко г/д му държи "матиращия" ефект?
    И аз това искам да попитам.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Одорекс май няма странични ефекти, но не съм убедена какъв му е ефектът- спира потенето или неприятната миризма? Защото моя приятелка го пробва, но каза, че нищо не станало, друг въпрос е вече колко редовна беше, но пък по разни форуми и тн чета, че хората са страшно доволни. Купи си го, не е сигурно, че от първия път ще попаднеш на продукт, който ти задоволява всички изисквания.
    Аз разбрах,че помага до време и след това потта избива на различни места и не искам да си докарам това.Може да го купя.Искам и да отида при някой специалист да ме прегледа защото моето не е от скоро и както казах обилно и се притеснявам вече.Омръзна ми да нося бели дрехи.Към кого трябва да се обърна ?

И още един въпрос : ББ крема не запушва порите и като цяло не е вреден за кожата,нали ?

И фон-дьо-тените (качествените) не запушват порите, а даже са полезни със слънчевия си фактор. И разбира се ако си избереш подходящ за твоя тип кожа.
    А ББ крема даже е по-лек.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    И фон-дьо-тените (качествените) не запушват порите, а даже са полезни със слънчевия си фактор. И разбира се ако си избереш подходящ за твоя тип кожа.
    А ББ крема даже е по-лек.
    Е,да но искаш да кажеш,че също вреди малко или много.Аз първо си мислих,че е като кремче и е напълно безвреден за кожата и много му се бях навила.

А не мислиш ли , че прахът , който ти се набива по лицето през деня, слънчевите лъчи не са вредни? Фон-дьо-тените не са толкова вредни, колкото ги изкарват , пак повтарям- качествените.
    Хубав е, аз мисля да си го взема като свърши сегашния ми тонален крем на Орифлейм. Не знам обаче доколко е матиращ. Може да си вземеш прозрачна пудра? Поне няма шанс да сбъркаш цвета, а и е лека.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Естествено,че знам за праха и слънчевите лъчи.Просто кожата ми е мазна и склонна към акне и ако това запушва порите мисля,че ще стане по-лошо.

Междодругото поинтересувах се какъв лекар трябва да посетя са потенето - дерматолог.Можете ли да ми припърочате някой хубав в Бургас ?

Ако питаш мен - ендокринолог. Може да е нещо от някоя жлеза ..
    Първо отиди при твоя личен лекар и той най-добре ще ти каже
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А не мислиш ли , че прахът , който ти се набива по лицето през деня, слънчевите лъчи не са вредни? Фон-дьо-тените не са толкова вредни, колкото ги изкарват , пак повтарям- качествените.
    Така е.Даже предпазват кожата от праха и слънчевите лъчи.

Супер фен Аватара на fizzyg
    И за двата ББ крема на Гарниер се чуват добри мнения. И аз му се чудя на крема за нормалната кожа,пък и е лекичък, с 15 фактор,много добре ми звучи,но мен ме притесняват цветовете дали ще ми паснат .. :Д

Абе аз за зимата мисля да съм с нормален фон-дьо-тен. Тея кремове повече за лятото ги ползвам. Една моя приятелка пък има специално ББ крема и го ползва като основа и върху него фон-дьо-тен. Зависи какъв ефект искаш.
    Да питам и вас, имате ли някакво мнение за фон-дьо-тените на Орифлейм, защото искам някакъв по-качествен, а пък от тях си ги вземам без надценка и няма да ме боли на портмоне ;д Но май по-качествените им са само за зряла кожа. Какво мислите?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И за двата ББ крема на Гарниер се чуват добри мнения. И аз му се чудя на крема за нормалната кожа,пък и е лекичък, с 15 фактор,много добре ми звучи,но мен ме притесняват цветовете дали ще ми паснат .. :Д
    Аз съм с проблемна и мазна кожа, като weheartiit и винаги ме е страх много да пробвам нови продукти, за да не стане по-зле.Гледам продуктите ми да са специално за моя тип кожа и антибактериални, а ББ крема на Гарниер не е такав и затова се чудя.
    JoLLiE92, чела съм само лоши мнения за фдт им особено за този кислородния.

Абе аз ползвам един техен, който наистина е МНОГО добре за парите си, но искам нещо малко по-така.
    Погледнете ги моля ви ;д
    http://bg.oriflame.com/products/prod...ptmkfoundation
    и ми кажете дали само аз си въобразявам или по-скъпите наистина са за възрастни хора ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Абе аз ползвам един техен, който наистина е МНОГО добре за парите си, но искам нещо малко по-така.
    Погледнете ги моля ви ;д
    http://bg.oriflame.com/products/prod...ptmkfoundation
    и ми кажете дали само аз си въобразявам или по-скъпите наистина са за възрастни хора ;д
    Тези по-скъпите,които аз разгледах наистина са за зряла кожа според мен.Някакво намаляване на белезите от стареене и бръчки четох ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си