- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метъл култура...
Ем да, аз за това не обичам да споря. Защото дефакто имаме най-подобни мнения по въпроса, а най-много нафлуудихме темата :Д И аз, лично за себе си, си имам едно наум за определени групи (смисъл не влизат в моите представи за метъл), но просто смятам, че всеки трябва да слуша това, което иска и че няма нужда да си налагам моето мнение на никого. Хората трябва да са по-разбрани един към друг и да не се създават излишни спорове и напрежение. Малко уважение на личното мнение никога не е излишно.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Добре, разбрахме се... И на мен има някои групи които не ми влизат в представата за метъл, и като професионален хейтър и трол, просто нямаше как да не се заяда след прочита на първите 2-3 поста от темата... Просто не устоях
За това че хората трябва да се разбират и изслушват повече, не съм много съгласен. Точно такова това мислене поощрява тъпотията сред хората, като всяка малоумщина казана от някой си, може да бъде оправдана с думите "Всеки си има право на лично мнение"... И изведнъж тъпотията става някак си легитимна, наравно с мъдрото и обосновано мнение.
Но това са подробности....
http://www.youtube.com/watch?v=gMyH4XTlVgs
А да, забравих да кажа кои са ми любимите МЕТЪЛ!!! групи: Black Sabbath, Saint Vitus,Sleep, Electric Wizard, Reverend Bizzare, Toner Low, Goatlord, Mercyful fate, King Diamond, Judas Priest, Venom, Sodom, Slayer, Sepultura, Morbid Saint, Burzum, Immortal, Bathory, Nargaroth, Absurd, Marduk,Septic flesh иии още доста други. Също така съм голям фен на White Zombiе(и Rob Zombie съответно)
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-26-2012 на 22:07