Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
По-типични са за чалгарите изречения от сорта на "всички метъли...."... Какво ще рече 99% са едикакви си? Ти познаваш 99% от металите? Хора с предразсъдъци не ме кефят като цяло..
Колкото до блек метъла.. не виждам смисъл да започваме спор. Не виждаш смисъл в него - никой не те и кара. Както виждам и с хора със сходен вкус може да се спори за глупости ,какво остава такива с различен...

+ аз не бих се нарекла "метъл" - не се ограничавам до стил, два в музиката,които да слушам и да отказвам да приема варианта,че и нещо "леко" би могло да е приятно... (или пък да мисля,че това,че е достъпно го прави по-малко интересно, както явно някои хора в темата мислят)
Не ми говори за предразсъдъци, защото какво да кажем за твоето умозаключение, че "сигурно съм еди какъв си чалгар..." : )
Не се правете на интересни с тези глупости, че не съм познавал 99% от метълите и т.н... много добре знаеш, че това е базирано на наблюдения и лични впечатления.
Аз не съдя хората по това какви са, но група от хора ги съдя според общите им признаци, тенденции, лични впечатления и наблюдения... кое е толкова трудно за схващане?

За блек метъла наистина не виждам какво позитивно може да кажете така или иначе

Аз не съм те наричал "метъл", ти дори не слушаш толкова и метъл, по-скоро рок и като цяло комерсиални групи. (и не казвам, че са лоши, за да не ме разбереш погрешно)
Не знам защо си останала с впечатлението, че не признавам "лека" музика или нещо такова? Слушам доста разнообразна музика, прослушал съм всякакви стилове музика, общувал съм с хора от най-различни субкултури и по този начин съм си изградил мнението по тези въпроси.
А конкретно метъл съм свирил повече от всякаква друга музика, макар и да звучи малко парадоксално. : )

Офф: Дизел, беше ли на концертите на изброените групи? :Д Аз не помня дали всичките идваха, ама Ейлсторм бяха със Сабатон и беше доста силно, а Енсиферум бяха с Бодом иии бяха 100 пъти по-готини от тях ;Д